Borderlands 3 - Születésnapi események az egész hónapban

10 év telt el a sorozat első részének megjelenése óta, ennek köszönhetően a következő hetekben számos extrára számíthatunk. – írta: oriic, 1 hete

Hirdetés

Bár a Gearbox már a megjelenés előtt beszélt a közeljövőben érkező Borderlands 3 frissítésekről, azonban úgy tűnik, hogy némi extrát is kapunk tőlük az elkövetkező időszakokban. A sorozat 1. része 10 évvel ezelőtt jelent meg, ennek megünneplésére a készítők egy több hetes esemény láncot indítottak el, amelyben kisebb-nagyobb extrákat kapunk ingyen. Az első héten még kicsiben kezdünk, október 7-ig a legtöbb főellenfél extra fegyvereket és tárgyakat dobnak, ezzel is ösztökélve minket arra, hogy többször nekifussunk egy-egy rondaságnak.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR

Előzmények

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.