E3: 2018 - Na de hol van az új Splinter Cell?

Minden rajongó reménykedett abban, hogy megkapjuk az új játék bejelentését, ez végül elmaradt, de van még remény. – írta: oriic, 11 hónapja

Hosszú ideje pletykálták már, hogy az Ubisoftnál titokban készül egy új Splinter Cell, ezt a témát pedig csak megerősítette, hogy az ismert karakter felbukkant a Ghost Recon Wildlands DLC-jében is. Később az Amazonnak, majd a Wallmartnak köszönhetően nagyjából 100%-ig biztosak lettünk abban, hogy az idei E3-on megkapjuk a leleplezést, azonban ez végül elmaradt. Ezek után szinte természetes volt, hogy Yves Guillemot Ubisoft vezértől megkérdezték, hogy mi a helyzet a sorozattal.

2:17-től hallható a lentebb idézett szöveg

A nagyfőnök elmondása szerint szeretik a Splinter Cell márkát/sorozatot, és nagyon szeretnék annak visszatérését, azonban egyelőre ennél többet nem tud mondani a témában.  A rajongók tehát reménykedhetnek tovább, talán a legközelebbi nagyobb gamer eseményen (Gamescom) már hallunk valamit az új részről.

Minden

  • Rohamosan terjed a mobilfizetés

    Noha a hazai pénzintézetek közül nem mindegyik készült fel erre, az alternatív megoldások miatt mégis mindenkinek elérhető és igen sokan használják is a telefonos fizetést.

    PR