Formálódik a Destiny 2 jövője

Január végén jön az első komolyabb frissítés, de az egész év folyamán jönnek majd a bővítések a játékhoz. – írta: oriic, 1 éve

Az utóbbi hetekben számos játékos emelt hangot az ellen, hogy lassan érkeznek extra tartalmak a Destiny 2-höz, ezzel pedig sokaknak feltűnt, hogy nagyjából az első résznél látott metódusokat láthatjuk, holott jóval több mindent ígértek anno a fejlesztők. A Bungie a minap egy nagyobb blog bejegyzésben tette közzé, hogy mire számíthatunk a 2018-as évben.


Katt a képre a teljes bejegyzés megtekintéséhez!

A legelső komolyabb frissítésre január 30-ig kell várni, ebben megjelennek végre páncélokra is a masterwork perkek, amelyeket ugyanúgy lehet majd változtatni véletlenszerűen, mint a hasonló fegyvereknél. Ezek mellett megjelennek a Raid specifikus tulajdonságok, valamint módosítanak a drop rendszeren is. A teljes változás listáért érdemes megnézni a Bungie teljes bejelentését a hivatalos oldalon.

Hirdetés

Előzmények

  • Destiny 2 teszt (PC, PS4, Xbox One)

    Megérkezett a Bungie berkeiben készülő széria legújabb része, amely bár számos változáson esett át, az alapok ugyanazok maradtak mint az elődnél.