Friss előzetest kapott a Catherine: Full Body (PS4)

A kibővített kiadás nyugati megjelenésére egészen szeptemberig kell várnunk. – írta: oriic, 5 hónapja

Hirdetés

Állítólag szörnyű átok sújtja azokat, akik engednek a hűtlenség csábításának. Álmukban egy furcsa birodalomba kerülnek, ahol arra kényszerítik őket, hogy blokkokból álló hatalmas tornyokat másszanak meg, vérszomjas démonokkal a nyomukban, és ha itt meghalnak, akkor a valóságban is életüket vesztik. Ezen a helyen találja magát Vincent is, és csak egyetlen módon kerülheti el sorsát, ha - szó szerint - kimászik ebből a helyzetből. - Röviden erről szól a Catherine: Full Body története, azonban természetesen a valóság jóval bonyolultabb ennél. A 2011-es Catherine kibővített kiadása már elérhető Japánba, idén ősszel pedig nyugaton is megjelenik a játék, amelyhez a minap egy új trailert kaptunk.

 • Egy egészalakos felújítás: A 2011-es Catherine magával ragadó története sosem látott formában tér vissza. A Catherine: Full Body feljavított grafikával és játékmenettel, teljesen új zenékkel, javított többjátékos lehetőségekkel, valamint sok más újdonsággal várja a játékosokat egy csábítóan új csomagban.
 • Szerelmi háromszögből szerelmi kör: Fedezd fel a rejtélyes, amnéziás Rin köré felépülő teljesen új történetszálakat. A tucatnyi új átvezetőn és animált videón keresztül még jobban elmerülhetsz Vincent bonyolult jelenjében és múltjában.
 • Izzasztó fejtörők igény szerint: Még több kihívásra vágysz? A Catherine: Full Body több, mint 500 fejtörőt tartalmaz, vagyis több mint kétszer annyit, mint az eredeti játék. Emellett a Remix mód komplex, összekapcsolt blokkokat ad a már ismerős pályákhoz, melyek meghódításához így új technikákra és stratégiákra lesz szükséged.
 • Nyugi ez nem csalás: Szeretnél csak a történetre koncentrálni? A Safety módban átugorhatod a fejtörőket, és hátradőlve élvezheted Vincent tragikus történetét.

Hirdetés

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Azóta történt

 • Catherine: Full Body teszt

  A Catherine 2011-ben már megmutatta, hogy videojátékban is lehet a kapcsolatokról és a szexről beszélgetni – a remake pedig most ezt megfejelte egy rakás új bonyodalommal.