Jövő hónapban jön a Puyo Puyo Champions

A játék nyugati kiadása új funkciókkal, japán szinkronnal és feljavított HD grafikával érkezik. – írta: oriic, 6 hónapja

A SEGA nemrég bejelentette, hogy a Puyo Puyo Champions (Ázsiában Puyo Puyo eSports) 2019. május 7-én megérkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Akár képességeidet szeretnéd tovább csiszolni, akár csak most ismerkedsz a színes puzzle sorozattal, a Puyo Puyo Champions a tökéletes választás! 24 szerethető karakterével és az elérhetőségre törekvő új funkcióinak köszönhetően végre bármilyen képességű játékos kipróbálhatja magát a Puyo Puyo világában.

Hirdetés

A Puyo Puyo Champions lehetőségei:

 • Szabályok – A globális internetes kompetitív többjátékos módra fókuszálva a Puyo Puyo Champions a közönségkedvenc Puyo Puyo 2 (Tsu) és Puyo Puyo Forever szabályain alapul, valamint tartalmazza a népszerű Fever módot is, amiben előre összeállított láncokkal győzheted le ellenfeled.
 • Tournament mód – Mutasd meg mit tudsz a teljesen új, 8 fős Tournament módban, amiben lokálisan csaphatsz össze barátaiddal vagy családoddal.
 • Feljavított visszajátszás – Sikerült összehoznod egy pusztító sorozatot? Az automatikusan mentett visszajátszások mellett a Battle History egy idővonalon is bemutatja legjobb pillanataidat a játékban pecsétekkel kiegészítve, így sosem kell azon aggódnod, hogy valamiről lemaradsz.
 • Eredeti szinkron – A játékosok az eredeti japán szinkronnal, valamint akár angol, francia, német vagy spanyol felirattal is élvezhetik a játékot.

Hirdetés

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Azóta történt

 • Puyo Puyo Champions teszt

  Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.