Készül a Persona 5 R

Egyelőre nem tudjuk, hogy az 5. rész kibővített változatát kapjuk meg, vagy esetleg egy folytatással/mellékszállal készülnek a fejlesztők. – írta: oriic, 9 hónapja

Az Atlus berkeiben (Pontosabban a P-Studionál) készült Persona 5 elsőként Japánban jelent meg 2016. őszén, majd ezt követte a nyugati premier 2017. áprilisában. A széria 5. sorszámozott része remek értékeléseket kapott anno, de a vásárlók is többnyire elégedettek votlak vele. Emiatt lehetnek sokan izgatottak az Atlus legújabb bejelentésén, miszerint érkezika Persona 5 R, amelyhez egy rövid teaser videót is kaptunk.

Részleteket egyelőre nem kaptunk, a videó szerint márciusban újabb információkat osztanak meg velünk, addig csak találgathatunk, hogy egy mellékszál/folytatás érkezik, vagy egy kibővített Persona 5-öt kapunk. (Mint a 4. rész esetében a Golden változat)

Hirdetés

Előzmények

  • Persona 5 teszt (PS4, PS3)

    Büszkén és kompromisszummentesen japános, karakterei szerethetők, világában élmény elveszni, csatái taktikusak és tartalom terén sem kell szégyenkeznie. De láttuk már!