Megjelenési dátumot kapott a WWE 2K17 PC-s kiadása

Az Xbox és PlayStation 4 kiadások után végre PC-n is elérhető lesz a széria legújabb része. – írta: oriic, 3 éve

Hirdetés

Akik kedvelik a 2K WWE sorozatát, azoknak nem újdonság, hogy a legutóbbi rész tavaly október elején kizárólag PS3, PS4, Xbox One és Xbox 360 konzolokra jelent meg. A WWE 2K17 PC-s változata kimaradt sajnos, de szerencsére nem kell már sokat várni a steames kiadásig, ugyanis a 2K bejelentette a premier napját, amely jövő hónapban várható.

A korábbi konzolos launch trailer

Akik a híres pankráció sorozat legutóbbi részét PC-n szeretnék kipróbálni, azokan február 7-ig kell várniuk, ekkor jelenik meg ugyanis Steamen a játék.

Hirdetés

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Előzmények

 • WWE 2K17 teszt (Xbox One)

  Egy év után ismét visszatérünk a ringbe (és persze azon kívülre is) a 2K-nek köszönhetően, több helyen érezni az apróbb finomításokat.

 • WWE 2K16 teszt

  PlayStation 4-en próbáltuk ki a 2K legújabb pankrációs játékát, a műfaj kedvelőinek kötelező darab ez az elképesztő amerikai show, sok szimpatikus vonásával találkoztunk, de sajnos bőven vannak hibái is.