Megjelent a Puyo Puyo Champions (PC, PS4, XO, Switch)

A játék nyugati kiadása új funkciókat, japán szinkront és feljavított HD grafikát kapott. – írta: oriic, 5 hónapja

A SEGA örömmel jelenti be, hogy a Puyo Puyo Champions (Ázsiában Puyo Puyo eSports) már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Zúdítsd rá pacáidat barátaidra, vagy a világ legjobb Puyo Puyo játékosaira, ahogy felküzdöd magad a ranglétrán, tapasztald meg a sorozat nyújtotta szórakoztató, pörgős és akciódús élményeket, és légy te is tagja a növekvő közösségének!

Hirdetés

A Puyo Puyo Champions lehetőségei:

 • Szabályok – A globális internetes kompetitív többjátékos módra fókuszálva a Puyo Puyo Champions a közönségkedvenc Puyo Puyo 2 (Tsu) és Puyo Puyo Forever szabályain alapul, valamint tartalmazza a népszerű Fever módot is, amiben előre összeállított láncokkal győzheted le ellenfeled.
 • Tournament mód – Mutasd meg mit tudsz a teljesen új, 8 fős Tournament módban, amiben lokálisan csaphatsz össze barátaiddal vagy családoddal.
 • Feljavított visszajátszás – Sikerült összehoznod egy pusztító sorozatot? Az automatikusan mentett visszajátszások mellett a Battle History egy idővonalon is bemutatja legjobb pillanataidat a játékban pecsétekkel kiegészítve, így sosem kell azon aggódnod, hogy valamiről lemaradsz.
 • Eredeti szinkron – A játékosok az eredeti japán szinkronnal, valamint akár angol, francia, német vagy spanyol felirattal is élvezhetik a játékot.

Hirdetés

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Azóta történt

 • Puyo Puyo Champions teszt

  Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.