Mortal Kombat 11 - A Switch kiadás is kapott egy új trailert

A videóban ismét feltűnik Kitana, valamint néhány képkocka erejéig látjuk a játék Switch változatát is. – írta: oriic, 6 hónapja

Hirdetés

Kevesebb mint két hét van már csak hátra a Mortal Kombat 11 megjelenéséig, azonban meglepő módon a Nintendo Switch változatból egy képet sem láttunk még (Ahogy a PC-s verzióból sem). Ez már csak azért is meglepő, mert egyes visszajelzések szerint kifejezetten jól sikerült port lett a Switch változat, a készítők és a Nintendo mégsem mutatja még meg mozgás közben a programot. A minap érkezett egy friss trailer, ebben feltűnik ismét Kitana és Scorpion, valamint néhány képkocka erejéig a karakterek bevonuló animációját is szemügyre vehetjük.

Kis extra információ, hogy adatbányászok kiderítették, hogy a Nintendo Switch változat alap változata 6,5 GB méretű, ehhez azonban 15,9 GB-os első napi patch-et kell majd leszednünk, addig nem indul a játék.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR

Azóta történt

  • Mortal Kombat 11 teszt

    Kipurcant a bébicsősz, Shao Kahnnak egy szót se – a Mortal Kombat 11 mindennél jobban megkeveri a történetet, de ez jól áll neki.