Mortal Kombat 11 - Élőszereplős trailerrel mutatkozott be Kitana

A széria ismert női harcosa sem hiányozhat a folytatásból, bár kissé megújult dizájnnal tér vissza. – írta: oriic, 6 hónapja

Hirdetés

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealms Studios ma új előszereplős Mortal Kombat 11 előzetest adott ki, amiben felfedte a játék legújabb karakterét is Kitana személyében. A trailer koncepciója az az egyetemes elképzelés, hogy mindenkiben ott rejlik a harcos, ami arra készteti, hogy megküzdjön elveiért. Ezt a víziót a Create Advertising Group keltette életre Joe Sill rendező és a Plastic Wax közreműködésével, átlagemberek ruházva fel a Mortal Kombat 11 ikonikus karaktereinek erejével. A hatást a Plastic Wax további vizuális effektekkel fokozta, többek között Sub-Zero jégmanipulálásával, Raiden villámaival és Kitana fémlegyezőivel.

Az előzetes megerősíti, hogy Kitana is csatlakozik a Mortal Kombat 11 harcosaihoz. Edenia 10000 éves hercegnője abban a hitben nőtt fel, hogy ő Shao Kahn biológiai lánya, és egyik leghalálosabb harcosaként volt ismert. Mikor megtudta az igazat, Kitana az Earthrealm oldalára állt a Shao Kahn elleni küzdelemben, és életét vesztette. Miután gonoszként felélesztették korábbi énjét, Kitana a szintén felélesztett Liu Kang oldalán a Netherrealm szolgálatába állt azzal az eltökélt céllal, hogy elpusztítsa a többi birodalmat.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR

Azóta történt

  • Mortal Kombat 11 teszt

    Kipurcant a bébicsősz, Shao Kahnnak egy szót se – a Mortal Kombat 11 mindennél jobban megkeveri a történetet, de ez jól áll neki.