NBA 2K16 - Ingyenes hétvége Xbox One-on

Akik rendelkeznek aktív Gold előfizetéssel, azok ingyen kipróbálhatják a kosaras játékot. – írta: oriic, 3 éve

Hirdetés

Akik szeretik a kosárlabdás játékokat, azoknak nem kell bemutatni a 2K kosaras szériáját. Ha valamilyen oknál fogva egyesek Xbox One-on eddig kimaradtak volna az új részből, azoknak most hétvégén lehetőségük lesz ingyen kipróbálni az NBA 2k16-ot, már amennyiben rendelkeznek aktív Gold előfizetéssel.

Az ingyenes időszak kizárólag One-on lesz elérhető, és a tervek szerint hétfő estig lehet majd játszani, a megszerzett dolgok és achievementek pedig a profilunkon maradnak.

Hirdetés

Minden

 • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

  Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

  PR

Előzmények

 • WWE 2K16 teszt

  PlayStation 4-en próbáltuk ki a 2K legújabb pankrációs játékát, a műfaj kedvelőinek kötelező darab ez az elképesztő amerikai show, sok szimpatikus vonásával találkoztunk, de sajnos bőven vannak hibái is.

 • NBA 2K16 teszt

  A népszerű kosárlabdás sorozat immár a tizenhetedik részét éli meg, még jobb lett a grafika és az irányíthatóság, több lett a show elem és a csapatkínálat is jóval bővebb lett. Az eddigi legjobb NBA játék?