Nintendo Switch-re is megjelenik a Metro Redux?

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azonban a csomag felbukkant egy portugál viszonteladó oldalán. – írta: oriic, 5 napja

Hirdetés

A Metro játékoknak rengeteg rajongója van a világon, köszönhetően annak is, hogy több platformra is megjelent a széria eddig kiadott három része. Az első két epizódból annó készült egy-egy Redux, vagyis kibővített, feltuningolt kiadás, amelyekből hamarosan lehetséges, hogy kapunk egy Nintendo Switch változatot is. A lentebb is látható adatlap egy portugál viszonteladó oldalán bukkant fel, a kiírás szerint december 1. napján érkezhet a Metro 2033: Redux és a Metro: Last Light Redux párost tartalmazó csomag.

Természetesen a hivatalos megerősítésre/cáfolatra még várnunk kell, így a fentieket csak szóbeszédként szabad kezelni, de nem ez lenne az első szivárogtatás, így remélhetőleg hamarosan megkapjuk a bejelentést.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR