Nyár végén jön az F1 2018 (PC, XO, PS4)

A fejlesztők elmondták, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a rajongók véleményére és visszajelzéseire, hiszen ők azok, akik igazán tudják, mire van szükségük. – írta: oriic, 10 hónapja

Ahogy azt sejteni lehetett, idén sem maradunk Forma-1-es játék nélkül, ebben az évben is elhozza nekünk a Codemasters az aktuális szezont rengeteg újítás mellett. Ami biztos, hogy az F1 2018-ban kapunk egy kibővített karrier módot, de több klasszikus járművel is találkozhatunk majd a programban. Számos fejlesztést ígér a csapat, ezekről a későbbiekben beszélnek majd.

Ami a leleplezés leglényegesebb pontja, hogy megkaptuk a megjelenés napját is, amely augusztus 24-re esik. Az F1 2018 természetesen idén is Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re jelenik meg.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • F1 2017 teszt (Xbox One)

    Menetrendszerűen érkezett a Codemasters Forma-1-es játéka, a brit fejlesztők pedig mindent beleadtak a 2017-es csomag tartalmát illetően, egyáltalán nem csak egy egyszerű frissítésről beszélünk.

  • F1 2016 teszt (Xbox One)

    Menetrendszerűen érkezett a Codemasters Forma-1-es játéksorozatának idei része, de a brit fejlesztők ezúttal semmit nem bíztak a véletlenre. Itt van minden idők legjobb F1 játéka?

  • F1 2015 teszt

    A Codemasters legújabb F1-es fejlesztésében az idei és a tavalyi szezont élhetjük át, az előzőekhez képest jobb a grafika, valamint javítottak az ellenfelek intelligenciáján és az irányíthatóságon is.