Playdate - 150 dolláros sárga kézikonzol, egy kurblival az oldalán

A fekete-fehér kijelzős masinához 3 hónapig heti egy játékot kapnak a vásárlók. – írta: oriic, 5 hónapja

Hirdetés

Kicsit sárga, elfér a zsebünkben, fekete-fehér kijelzője van, az oldalán pedig egy kurblit találunk. Nehéz kitalálni, hogy mire gondolhatott a Panic (A Firewatch kiadója), amikor bejelentették a Playdate névre keresztelt kézikonzolt. Már első ránézésre is furcsának tűnik a masina, a kijelző alatt mindössze egy d-pad és két gomb található, oldalt pedig egy tekerhető kar, amellyel nem a gép akkumulátorát tölthetjük fel, hanem bizonyos játékokat azzal kell majd irányítanunk.


[+]

A retro-futurisztikusnak tűnő kis konzol a tervek szerint 12 indie játékot fog kapni (Hetente csak 1-et, vagyis 3 hónapig érkeznek rá programok), de a programok listája egyelőre még nem ismert. (Több ismert dizájnert is felkértek a munkára, például a Katamary Damacy-ért felelős Keita Takahashit) A megjelenés napját egyelőre még homály fedi, annyit tudunk, hogy valamikor 2020-ban várható a kis konzol. Aki szeretne többet megtudni, illetve némi mozgókép formájában látni a gépet, annak érdemes lehet ellátogatni a hivatalos oldalra.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR