Red Dead Redemption 2 - Egyre esélyesebb, hogy hamarosan bejelentik PC-re

A játék egy meg nem nevezett verziója kapott új adatlapot az ausztrál korhatár-besosorolás oldalán. – írta: oriic, 3 hete

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is elrajtolt a Rockstar Games Launcher, amely a cég saját videojátékos kliense. A merész pletykák szerint ezzel felkészülnek a PC-s Red Dead Redemption 2 érkezésére, azonban mindezt továbbra is csak szóbeszédként szabad kezelni. Mondhatni nyílt titok hosszú ideje, hogy készülhet a népszerű játék, amelyről számos utalást kaptunk eddig is (Sőt állítólag videót is láthattunk már belőle), azonban a Rockstar továbbra is hallgat. Nemrég azonban érdekes dolgok történtek, ugyanis a játék egy új adatlapja feltűnt az ausztrál korhatár besorolás oldalán és bár célplatform nincs megjelölve rajta, esélyes, hogy ez bizony a PC-s változatot takarja. Erre lehet utalás az is, hogy a konzolos verzióknak már van jó ideje  egy külön aktív adatlapja.

Hasonló esetekben már többször előfordult, hogy néhány héttel (esetleg kicsit később) megérkezik a hivatalos leleplezés is, így várjuk a Rockstar válaszát, addig azonban érdemes csak pletykaként kezelni a fentieket.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR