Új tartalmakkal és játékmóddal frissül a Red Dead Online Beta

A Red Dead Redemption 2 multiplayer módja többek között a 32 fős Gun Rush-sal frissült. – írta: oriic, 5 napja

A Rockstar Games köszönetet mond mindenkinek, aki az ünnepek alatt is részt vett a Red Dead Online Beta tesztelésében és külön köszönet illeti azokat, akik rászánták az időt és elküldték visszajelzésüket, amit természetesen továbbra is szívesen fogadnak  a hivatalos oldalon keresztül. A Red Dead Online még néhány hónapig béta fázisban fog működni, mivel még számos új játékelemet, valamint az átfogó élményt javító, stabilizáló és finomító változtatások várható ezen időszak alatt. A RDO Beta új frissítésének részeként bemutatkozott nemrég a 32 fős Gun Rush mód, ami a játékosok túlélőösztönét teszi próbára, ahogy fegyvereket és lőszert gyűjtenek egy folyamatosan szűkülő pályán (Lényegében ez a korábban már említett Battle Royale mód). Ebben a Free-for-all és Team Deatchmatch felállásban is játszható módban az győz, aki utolsóként talpon marad.

Hamarosan további tartalmak is várhatók, köztük új versenyek és Showdown módok, ruhák, emote-ok, valamint számos a visszajelzések alapján eszközölt változtatás, mint például:

  • Napi Kihívások: Teljesíts minden nap új kihívásokat, amik a játék minden részét lefedik a céllövéstől kezdve a törvény elkerüléséig.
  • Law és Bounty frissítések: Néhány változtatás várható a Law és Bounty rendszer működésével kapcsolatban a Red Dead Online-ban a bűnözés csábításának csökkentésére. A játékosok fejére hamarosan vérdíjat fognak kitűzni bűntetteikért, és arra lesznek ösztönözve, hogy kifizessék az árát egy megadott időn belül. Ha túl sokáig várnak, akkor minden állam fejvadásza a nyomukba eredve fogja kényszeríteni őket a fizetésre, vagy menekülésre.
  • Parley változások: Könnyebben élesíthetővé teszik a Parley rendszert, hogy gyorsabban elkerülhesd az agresszív játékosokat. Emellett a Feud, Posse Feud és Lead Feud is könnyebben aktiválható lesz, amivel szervezetten csaphatsz össze más játékosokkal kompetitív keretek között.
  • Helyzet alapú radarkép: Hamarosan csupán a kisebb távolságra lévő játékosok helyzete fog megjelenni a térképen, ezzel csökkentve annak esélyét, hogy nagy távokból vegyenek célba másokat a játékosok. Egyúttal egy olyan képességen is dolgozunk, ami beazonosítja a bűnöző és válogatás nélkül gyilkoló játékosokat egy folyamatosan sötétedő helyzetjelzővel, ami nagyobb távolságból is látható, hogy a játékosok egy szempillantás alatt, biztonságos távból is kiszúrhassák a veszélyes ellenfeleket.

Hirdetés