Warface - Jövőre jön a konzolos cross-play

A Blackwood Games felvázolta, hogy mit terveznek az ingyenes FPS-sel az elkövetkező hónapokban. – írta: oriic, 4 napja

Hirdetés

A Crytek Kievnél készült (Függetlenedésük után Blackwood Games lett a csapat neve) Warface hosszú ideje a piacon van már, köszönhetően annak, hogy a free-to-play FPS-t a fejlesztők folyamatosan próbálják frissítésekkel életben tartani. Tavaly PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelent a játék, ezekhez a kiadásokhoz tartozik az egyik legfrissebb bejelentés, miszerint jövőre végre támogatott lesz a cross-play a Sony és a Microsoft konzolján játszó felhasználók között. Ennek mikéntjéről egyelőre nem kaptunk részleteket, de a készítők elmondták, hogy számos egyéb extrával is készülnek, ahogyan azt a kiadott roadmap-en is láthatjuk.

A cross-play támogatás a tervek szerint valamikor 2020. második negyedévében várható, de pontosabb dátumot egyelőre még nem kaptunk. Addig is az elkövetkező hónapokban számos frissítés várható.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR