Fallout 76 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


K1nG HuNp
(senior tag)

djpetar
(tag)

Ezt is érdemes végignézni.


K1nG HuNp
(senior tag)

Én tökre kiegyeztem volna egy Fallout 4.5-el, mint történt annó a 3 és a New vegas esetében. Új térkép új sztori azonos motor.

De még így is a trailer felénél meg voltam győzve hogy jó lesz ez, csak egy sima coop, aztán jött a nuke.. Nem értem miért pont a fallout világába kell beültetni egy ilyen rust féle bázisépítős dolgot? Semmi kedvem 30 órányi játékot kidobni az ablakon mert valaki lenukeol..


SuicideBoy
(újonc)

Igazából, ez egy fallout 4.5. Kezdetben a fallout 4 multijának készült, csak úgy gondolták meg ér egy külön misét. Bízok a bethesdában annyira, hogy azt gondoljam nagyszerű fallout game legyen belőle. De ez csak valami spin-off, valószínűleg a következő rész a sorozatban már a standard Story-telling singleplay lesz


Snooker
(senior tag)

Nem nagyon pörög a topik :D


K1nG HuNp
(senior tag)

a kezdeti nagy hype óta én semmit sem hallottam a játékról


protegum
(aktív tag)

Tényleg? Pedig elég sok hír jelenik meg róla. Például nem lesz a steamen megvásárolható, kidobják az általuk fejlesztett perk-rendszert. Perk-kártyák lesznek random. Büntetik a high level low level farmolást etc.


Snooker
(senior tag)

Megjelenhetne róla valami tényleges játékmenet videó. nem csak ezek a vault dwelleres animációk. Tudom, szinte ugyan az lenne mint az F4, de akkor is.


Snooker
(senior tag)

Mit gondoltok arról, hogy egy "szerveren" 24 játékos lehet egyszerre?


Dendytv
(aktív tag)

Akkor nem csak én vagyok vele ugy hogy lehet nem is lessz olyan jo? Nekem a TesOnline sem jött már át ! :(


Snooker
(senior tag)

maross
(veterán)
Blog

Miert ilyen borzaszto kihalt a topic? Gondolkodom rajta, hogy megvegyem, de ez elrettento :). Betat lehet valahol olcson szerezni, es az jatszhato fullos jatek meglete nelkul is?


Mondi25
(lelkes újonc)

Béta kulcsot csak akkor kapsz ha előrendeltél. Ha gondolod előrendelhetsz aztán max visszamondod az utolsó pillanatban :D


maross
(veterán)
Blog

vettem egy szurke oldalon. jatekot nem merem megvenni amig ki nem probaltam, igy max az 5 euromat bukom.

szerk: a kevesbe jo hir az, hogy bar megkaptam a kulcost, bethesda oldal elfogadta, azota semmi nem tortent, es 12ora mar boven eltelt. elvileg emailt kene kapnom a further instructions-szel. nem kaptam semmit, launcherben nem latok beta inditasi lehetoseget.

[ Szerkesztve ]


Mondi25
(lelkes újonc)

Nézed a spam mappában? Nekem oda rakta be... :) Vagy esetleg a többiben.

[ Szerkesztve ]


maross
(veterán)
Blog

Neztem persze, azota sincs sehol a key. Bethesda oldalon a faq-ban 72hour deliveryt irnak...kosssz


Mondi25
(lelkes újonc)

Egyébként milyen platformon játszol? :) Nekem sikerült aktiválni a kódomat. Ha nem jönne neked össze akkor szólj. Van egy kódom elfekvőben. ;]


maross
(veterán)
Blog

pc. most jott egy email, hogy "sikeresen regisztraltak", es varjam tovabb nyugodtan a soromat, majd ertesitenek ha jatszhatok :D.


Mondi25
(lelkes újonc)

Lassan telik az idő az a baj :) Át néztem pár gameplay videót amik a hétvégén kerültek fel. Vegyes érzéseket hozott ki belőlem. Viszont ami érdekes. Volt pár játékos aki már power armorral rendelkezett. Csodálkozom rajta mivel elvileg csak pár órát lehetett vele játszani :))

[ Szerkesztve ]


maross
(veterán)
Blog

lehet kinyirtak valakit coopban, akinek volt power armorja


#74018560
(senior tag)

Néztem én is pár előzetes videot, érdekes... eléggé elvitték a Falloutot más irányba, mint az eredeti volt, de végülis nem biztos h baj.
Fallout 2-ben azt élveztem, hogy milyen összetett párbeszéd-rendszere volt és volt egyfajta nyomasztó hangulata.
Fallout 3 kimaradt, 4-ben viszon tetszettek a felfedezhető területek, hangulatos volt.
Erre most jön az "5" amiben már egyáltalán nem lesznek NPC-k (:Y) csak a sok láma :DDD
Ezzel tuti a új generáció igényeinek próbálnak megfelelni, meglátjuk mennyire tudom én ezt élvezni :DDD
60-as szintű sniper-ként mondjuk nem lenne rossz bujkálni ;]


Mondi25
(lelkes újonc)

Na na. Épp ez az hogy ez nem minősül 5. Résznek. Csak egyfajta kikacsintás :D amúgy igen. Elég szomorú irányt vesz. A lehányom a saját lábam reakció gombot nem is értem. Szerintem lassan tudomásul kell vennünk hogy erre van igény. Azok akik tartalmasabb szórakozásra vágynak kezdenek alulmaradni.


Ryder62
(őstag)
Blog

Sajnos ez a legalja a sorozatnak. Viszont csak azért várom mert tudunk coopozni haverral a fallout világában. Remélem későbbiekben lesz arra lehetőség hogy kizárjunk másokat, tehát ne kontárkodjon bele a játékunkba senki.

A New Vegas kezd egyre jobban felemelkedni a szememben.


protegum
(aktív tag)

Ha összejön egy jó társaság akkor talán lesz értelme lockolni a servert. Ugye npc-k a hírek szerint nem nagyon lesznek. Ami valójában logikus, hisz csak 20 év telt el a nagy bumm óta. Lényegében csak a menedéklakók lesznek és Fogarasi Árpád. :) New Vegas szerintem a legjobb újkori fallout, de hát azt az Obsidian csinálta, akik meg ugye Black Isle alapítói is.

[ Szerkesztve ]


Snooker
(senior tag)

Nekem az a kicsit érdekes, hogy húsz év telt el a nagyon nagy bumm(ok) óta, mégis a környezet 1000x apokaliptikusabb például a 3-ban


protegum
(aktív tag)

West Virginia valószínű kevesebbet kapott mint Washington a főváros. Las Vegast sem érte akkora csapás például. Az a környék amúgy is sivatagos. A növényzetre amúgy is inkább a nukleáris tél hat. A csernobili vadon is burjánzik és ott is magasabb a háttérsugárzás. Megaztán Colorado sem az a kimondott dzsungel.


kekesi132
(tag)

Ha minden igaz Nyugat-Virginia valóban a háború által legkevésbé érintett területek egyike, míg D.C.-t és a Capital Wasteland-et rengeteg találat érte, ezért maradt egy kopár pusztaság 200 évvel az események után is. Ugyanakkor kérdéses, hogy 25 év elegendő e, az élővilág ilyen szintű regenerálódására.

Ugyanakkor szerintem lesznek komolyabb problémák is, többek között a BoS jelenléte, aminek semmi értelme nincsen. Az igaz, hogy keveset tudunk a Brotherhood korai időszakáról, de az biztos, hogy rendkívüli kockázatot jelentett volna számukra egy ilyen expedíció, még évtizedekkel később a Glow átkutatását is megtagadták Dennis Allen-től, ennek fényében hiteltelen, hogy a kontinens túlpartjára küldenek csapatokat. Ekkor még nem is rendelkeztek csapatszállító járművekkel, mint a Vertibird-ök vagy a léghajók. Plusz azt is tudjuk, hogy csak a Maester legyőzése után kezdenek terjeszkedni.

Sokkal jobb lett volna, ha kitalálnak egy új frakciót, mintsem megint ugyanazokat a szervezeteket használják fel, gondolom az Enclave is elő fog kerülni, mivel a régióban található egy jelentős kormánybunker.

Egyébként, a kupakok fizetőeszközként történő használata is vethet fel kérdéseket, bár ez még megmagyarázható, pl. Mobius révén. Az itt élő szuper mutánsok eredetére is kíváncsi leszek, azt tudjuk, hogy a Vault 87-ben, is zajlottak kísérletek, így az egy lehetséges forrás.

Ezeken felül is lehetne sorolni még megkérdőjelezhető dolgokat, pl. az X-01 power armor megjelenését, azt, hogy a 76-os menedék többi lakosával mi lett, ugyanis a 3. epizódból kiderült, hogy 500 főnek adott otthont...
Tulajdonképpen a Bethesda módszeresen rombolja az első két rész által megalkotott világot, de még a saját maguk által alkotott lore-t sem tartják tiszteletben, minden következetesség hiányzik belőlük.

Szomorú, hogy idáig jutott a széria.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Jé van ilyen topik :DDD


LÁZ
(őstag)
Blog

bétát tolja vki?


maross
(veterán)
Blog

Egy orat jatszottam ma vele, nekem nem jott be annyira. Ejszaka is katasztrofa, alig lehet latni valamit. Neha tul nagyok a tavolsagok, annyira nem volt izgi az egesz, inkabb megyek ac odysseyezni.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Jaja, láttam. Nem igaz, hogy nem tudnak egy fps lockot írni bele.


protegum
(aktív tag)

Ez még csak béta, az meg azért van, hogy az ilyen hibák kiderüljenek. Majd, ha két hét múlva is benne lesz, akkor majd lehet ezzel jönni.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Baszki ez 10 éve így van a motorban, és ezt nem egy hete fejlesztik. Két hét múlva azt fogod az arcodba kapni amit a héten teszteltek a youtuberek.


protegum
(aktív tag)

F4-ben van fps clock... Valójában pedig nem érdekel mit tesztelnek a youtuberek. Amúgy meg majd minden megnyitott béta időpont előtt jött valami frissítés. Nem beszélve arról, hogy saját bevallásuk szerint is lesznek bugok. Felesleges ennyire rápörögni. ;)

[ Szerkesztve ]


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Engem igen is zavar, hogy ha már a játék ennyire üresnek látszik legalább a 10 éves motort hegesszék össze.


LÁZ
(őstag)
Blog

Toltam én is, pár órát, bár fallout fan vagyok, még nem győzött meg, igaz én inkább a sp felől közelítettem meg a dolgot. A béta időszakot kipörgetem, aztán megvárom ha kijött, és vannak a véglegesről vélemények, ha nagyon tré lesz, akkor előbb a New California modot pörgetem ki.

az npc-k hiányát sajnálom, mert pár sokat dobott volna az egészen, de majd megjelenés után okosabbak leszünk, csodát persze nem várok, viszont ha javulni tud valamennyit, akkor már megfontolás tárgya lesz.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Én akkor is megvásárolnám, ha egy hónap után droppolom, csak legyen akivel folyamatosan tudok játszani. Megpróbálom valamelyik barátomat rávenni.


Dendytv
(aktív tag)

Üdv vannak Ukrajnában élő felhasználók akik tervezik meg venni ?


Joccc07
(őstag)
Blog

Sziasztok.
Gondolkodom a játék megvásárlásán. Ki szeretném próbálni a bétát. Van esetleg valakinek meghívója?


gyantaszuz
(tag)

Szerintem egész kellemes, kicsit Rust jellegű játék lett, questekkel, random eventekkel.
A 60 eurós árat season passal éri meg szerintem (már ha egyáltalán lesz).
A gépigénytől tartottam kicsit, lévén nem túl erős a vasam (amd fx 8320, gtx 1050, 8Gb ram + ssd), de full hd-ban, high texturákkal, medium post processinggel és árnyékokkal 40-50 fps körül mozgott. Beltéren nyilván efölött.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Ezen a Season Pass dolgon én is gondolkodtam, de nagyon nem örülnék, ha most kifizettetnének x pénzt, majd megint pénzért kapsz bele tartalmat. Ennél a havidíj is jobb...


gyantaszuz
(tag)

Azt olvastam valahol, hogy elvileg a mikrotranzakciókból befolyó összegekből finanszírozzák a jövőbeli kontentet. Majd meglátjuk. :)
Szerintem haverokkal jó móka.


Joccc07
(őstag)
Blog

Nem lesz season pass. Az összes content free lesz. Legalábbis azt ígérik.

Már nem kell kulcs. Inkább megvettem. :B


Sanyaaa26
(aktív tag)

Azért egy dolog siralmas, 2018-ban úgy jön ki egy játék hogy nincs benne ultrawide támogatás... Elég sok játékosnak 21:9-es monitora van már. Át lehet írni, de a képarányt nem, valami baromi ronda úgy.


Plazmacucci
(nagyúr)
Blog

Még nem jött ki.


Tatyla
(senior tag)

két estét bétáztam a hétvégén. Ezt most így komolyan gondolták, grafikailag semmit nem fejlődött játékmechanika sem egy mérő bug halmaz az egész úgy hogy ebben a hónapban megjelenik, pedig szeretnék vele játszani mert imádom a világot de nem akarok abba a hibába esni mint anno Fallout 4-el hogy day one megvettem és most hogy szét van patchelve még mindig nem az igazi. Szerintem ezek szarnak magasról a rajongók és az átlag játékos fejére

[ Szerkesztve ]

üzenetek