üzenetek

hozzászólások


rdt89
(őstag)
Blog

"A játék egyébként akkor is végigjátszható lesz, ha nem vesszük meg, ugyanis a trial kiadással mi is teljesíthetjük majd a kampányt, ehhez mindössze egy meghívó kell olyan ismerőstől, aki megvette a programot."

Már emiatt is támogatni fogom őket a megvétellel, mert ez egy eszméletlen rendes gesztus, plusz tetszik nagyon a játék!


Crytek
(PH! nagyúr)
Blog

Nem sok dolgot kell benne csinálni majd. Interaktiv film kell ilyen is..


bepken
(PH! addikt)
Blog

nem akarok nagyon belekötni, mert a koncepció igazán tetszik.

viszont ahogy nézem ezt a videót, valahogy vannak pillanatok, amikor az az érzésem, "nincs erő" a karakterekben. valamiért már maga a futás animációja sem mutat túl nagy energiát, kis túlzással kocogásnak nevezném csupán. (az életünkért való kétségbeesett rohanásnak semmiképp)

aztán például 00:40-nél, amikor összefutunk az első őrrel, finoman megsimogatjuk az arcát és a pociját. nem érzem benne a menekülés közben felgyűlt adrenalint, amit szerintem érezni kellene egy ilyen játéknál.

de lehet, hogy az én szememmel van baj :D és persze akár így is bele tudja magát élni az ember, pláne egy jó történettel párosítva. szóval ez az érzéki csalódás lehet, csupán az első percekben tartana, utána meg beszippant az egész és izzadt tenyérrel markolászod a kontrollert :D


HELLAFLUSH
(senior tag)

sajnos én is így érzek..


Pöttön
(őstag)

Nekem ez leginkább az első őrnél tűnt fel, gyökkettővel neki rohanok, aztán annál is lassabban neki tolom a falnak, és ettől össze esik. Érdekes... :N
Nem lenne ezzel gond, ha az őr is, meg a főszereplő is 85 éves lenne. ;]

[ Szerkesztve ]


saelin
(PH! kedvence)

Gondolom mocapre már nem futotta, így kézzel animáltak mindent. Azt is jó olcsóba.


Gery9112
(őstag)

Itt egy hosszabb játékmenet ha valakit érdekel. :)


Fiddlestick
(fanatikus tag)

+1

üzenetek