üzenetek

hozzászólások


a2d2
(őstag)
Blog

Ajánlom kipróbálásra az Elite Dangerous-t, azt lehet (és érdemes) tolni full VR-ban és eszméletlen feelinges főleg egy csupa üveg pilótafülkében.


logitech1
(junior tag)

Jónak tűnik,köszi az írást. :R


GodGamer5
(őstag)

Szuper lett a játék, de azért remélem a pc-s verzióban gyorsan pótolják a 21:9-es képarány hiányát.

[ Szerkesztve ]


sheep
(őstag)
Blog

Vagy ha VR repülésre vágyik valaki modern jetekkel akkor a DCS World lehet a megoldás, bár az nem árkád lövölde.

[ Szerkesztve ]


a2d2
(őstag)
Blog

Na és ahogy nézem ingyen kipróbálható. Köszi megnézem.


GalaHU
(tag)

A VR-on fanyalgóknak mindig valamilyen szimulátort javaslok, különösen az dobja meg a hangulatot, ahol az interfész is speciális. Egy kormánykereket bűvölve, vagy egy botkormányt tekergetve a sisakban nehéz azt mondani hogy nincs a VR-nak jövője!

PS-en még Valkyrie is nagyon ütős...


sheep
(őstag)
Blog

Alapból a P51 mustang és a Su-25 kipróbálható, a többi gépért elég kemény pénzeket kell fizetni. De egérrel klikkelhető a kabin, realisztikus a repmodell. Viszont elég durva a gépigénye is.
ha szereted a vadászgépeket próbáld ki midenképpen (én modjuk a 2. vh-s gépekre vagyok rákattanva meg a helikopterekre, de a DCS-ben megvettem a Mig 21-est meg a Su 27-est is).

[ Szerkesztve ]


a2d2
(őstag)
Blog

Technikai problémák miatt (kicsit túltoltam aznap a játékot és totál lemerítettem a telót a végére) egy küldetést VR nélkül kellett befejeznem. Te azt a kínlódást ami ott volt a Shift + POW-al meg a panelekkel :)
Emellett totál kiábrándító lett az egész a monitort bámulva.


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Xbox One X-en játszom. Szerintem tök jó játék, de sokkal jobb is lehetne, illetve kéne lennie. Elég szomorú, hogy 11 évvel a hatodik rész után ez szinte majdnem teljesen ugyanaz, játékmenetben, de még látványban is. Generációs nyitócímet képzeltem volna így el. Ettől függetlenül igazi Ace Combat, aki szereti a sorozatot, vegye bátran. Nálam 7/10.


GalaHU
(tag)

Megértelek, én se vagyok már hajandó 2D-ben szimezni... :)


Vesa
(addikt)

Én sajnos maradok 2D-nél, mert nem bírom a VR-t (fejfájás, beszéldülés max. félóra után).
Ezt a szériát nem ismerem, bár utóbbi években már csak polgári repszim/űrszimek mentek nálam, de ha nem nagyon árkád, akkor tennék vele egy próbát.


Grath
(tag)

Az Ace Combat sosem akart szimulátor lenni, ehelyett a légicsaták legizgalmasabb pillanatait dolgozza fel. Ráadásul nem kevés sci-fi elem is megszokott, itt is vannak ugye a légi erődök, a drónrajok, kísérleti railgunok. Plusz több száz rakéta van a repülőn, felhőkarcolók közt cikkcakkozol és a felszállás annyi, hogy nyomod előre a kart - csak akkor próbáld ki, ha az ilyesmi nem idegesít fel.


xeon forever
(senior tag)

Jo story nélkül...Lofsz egy arcade repülős gém. Remélem patchelnek valamit mielött megveszem.


Vesa
(addikt)

Köszönöm, akkor nézek pár videot róla PC-n. Tán ma jelenik meg ha jól láttam.


NandoXXL
(senior tag)

Ace Combat: Assault Horizon egy fps volt (kár volt megvenni), Ace Combat 6-al elvoltam. Ne videót nézz róla, ha maga az irányítás nem okés, az nem jön át. Valahogy próbáld ki, vagy majd topikban érdeklődj az irányításról más általad ismert játékokhoz képest kérdezz rá. Maga a lineáris játék mechanika egy repülős játékban, a szoros időhöz kötött küldetés, script hegyek is vegyes élményt tudnak adni. Mivel nincs minőségi arcade vonal, így nehéz reális összehasonlítást olvasni. Próba nélkül tuti nem venném meg.


Grath
(tag)

Az Assault Horizon szerintem multiban nagyon jó volt, a kampány tényleg nem sikerült jól. Bevallottan egy kísérletezős mellékszál volt, direkt a nyugat igényeire szabva (mármint amit a japán fejlesztők ilyennek gondoltak).

Az Ace Combatok irányítása mindig is messze volt a szimulátoroktól, kicsit talán úgy, mintha egy blockbuster filmről lenne szó. A DCS és társai annak a szűk rétegnek szólnak, akik tényleg azt szeretnék a képernyőn látni, ami a valóságban is történne. Az Ace Combat annak a jóval nagyobb rétegnek készül, aki azt szeretné kipróbálni, amilyennek ő gondolja a vadászgépek világát, a dogfightot. Állandó adrenalin, folyamatos akció, őrült kihívások.

A HAWX-játékok szerintem sokkal árkádabbak voltak, mint az Ace Combatok.


BoB
(addikt)
Blog

Ennek a játéknak nem sok köze van a repüléshez.

Ez egy Call of Duty repülős skin-el, ennek megfelelően kell kezelni.


AssAssynn
(senior tag)

Mekkora király volt ez anno PS1-en :C


Vesa
(addikt)

Köszönöm mindenkinek, akkor ez nem az én játékom...És ahogy látom a Steam kommentekben, még a legalapvetőbb HOTAS supportot sem sikerült megoldani, szóval felejtős.


Timer
(őstag)

Majd ősszel vagy karácsonykor, sale-ben, 3 ezer forintér g2a-ról. Az új árát biztosan nem éri meg, bár hirtelen nem is tudok olyan címet mondani az elmúlt bő 3 évből, ami megért volna 15k-t.


TeeBee73
(őstag)

Az én TTF. HOTAS 4-emet támogatja. Igaz, csak a tolóerőt, és a kamera nézetet lehet állítani a bal karon.


l.skywalker
(veterán)
Blog

Ace Combat 7: Skies Unknown (Steam key) - 35% kedvezménnyel 38.99$ indigala.com

üzenetek