Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


cyberwarfare
(őstag)

Egyet értek a számokkal.
Nekem első BR játék. Tényleg hanglatos, pörgős. :R

[ Szerkesztve ]


hombre[EU]
(őstag)

Ajándék lónak ne nézd a fogát :D

[ Szerkesztve ]


nemlehet
(őstag)
Blog

Szerintem el lett találva a játék, pedig nem rajongok az FPS-ért, főképp nem a BR-ért.

Ez a játék sokat markol és úgy tűnik, hogy sokat is fog: Valamennyire hozza a cartoony grafikát amit a gyerekek értékelnek, van silly animáció, csicsa, skinek, mindenféle medalok hogy lehessen a loading screenen menőzni. Gondolom majd jönnek az emote-ok is csak idő kérdése. Szóval egy csomó olyan dolog megvan benne amit a fiatalok szeretnek a Fortnite-ban.

Ugyanakkor a gunplay nagyon jó, a movement iszonyat smooth, tehát a COD fanok is tudják élvezni, otthonosan érezhetik magukat. (Ezt több COD-os ismerősöm is mondta).

A squad mechanika és a kasztok miatt pedig a taktikusabb beállítottságú játékosok is tudnak benne érvényesülni és találni dolgokat ami tetszik.

Alapból azt mondanám, hogy egy ennyire vegyes felvágott játék mellélövés, de itt jól összeáll. A pálya is ügyesen van megcsinálva, elkerülték azt amitől pl a PUBG agyrák, hogy a végjáték szinte csak a "kempelés"-ről szól és aki jobban tud sniperezni az nyer. Jó a terep és megfelelően gyors és változatos a mozgás, hogy 1-2 lövésnél többet nem lehet leadni úgy, hogy nem érkezik rá válasz.


Tsa-bika
(senior tag)

Ingyen kaptuk, de konkrétan ha 2 napig kipróbálhattam volna, elmentem volna utána 25 euróig és nem éreztem volna magam becsapva. Normál esetben adnék rá egy 10/8-ast, de ha eszembe jut, milyen véleményem volt eddig a BattleRoyale-ról és ahhoz képest most milyen, akkor jár a 10/10. A testemet ezennel átadom a Respawn-nak. :R

Minden más ott van remekül összefoglalva a 3-as kommentben.


Dilikutya
(PH! félisten)

Titánok nélküli Titanfall battle royale... ezt még leírni is rossz. :)


SwaZy1337
(kvázi-tag)

Az ediggi legjobb BR játék szerintem! :D Csak ajánlani tudom, mindenki tegyen vele egy próbát! :D


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem Titanfall játék, csak ugyanabban a világban játszódik. Ezért sem pilótákat irányítunk, hanem zsoldosokat.


Cucuska2
(őstag)
Blog

Ez az a játék, ami a kezdetben Linuxra is elérhető volt, majd az Epic Games felkarolta, és ugrott a Linux támogatás?


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem, ez tök új játék. Most jelentették be kedden és egyből meg is jelent.


fornettisuti
(PH! addikt)

Nem vagyok tőle elájulva.
Pár órát beletettem, nálam 6/10 jóindulattal, mert legalább ingyenes.


pachito
(őstag)

Engem viszont felvehet bárki aki akar squadozni, lvl 31 vagyok, Midnightguide néven megtalál Originen.


cyberwarfare
(őstag)

Engem is! :R Nevem lentebb.


Ventur@
(senior tag)

Mondjuk azért a szerverekkel kezdhetnének valamit. Napok óta azt tapasztaljuk, hogy ha eljön az este 11 óra, akkor onnantól az alábbiak történnek:

- rendszeres connection time out üzenet
- rendszeres lagok, de akkorák, mint a ház
- rendszeresen inicializálás, majd connection error
- hirtelen a level 1-5-ig játszók lelőhetetlenek és átváltanak bszó módba.

Tegnap (illetve mára virradólag) este 8-tól 11-ig semmi gond nem volt. Se a csapatba csatlakozással, se lagok, se lelőhetetlen ellenfelek. 11-től mindez megfordult. Hol nekem, hol haveromnak, hol a 3. srácnak, de folyamatosan connection time out. Ha nagynehezen összehoztuk a csapatot, akkor meg akkor lagok, hogy húha. Aztán fél 1 felé kivágott mindenkit, majd inicializálás. Néztük vagy 5 percig ezt, aztán én meguntam és mentem aludni :D .

Tudom hogy a játék nem csalóktól mentes, mert tegnap is láttam és tapasztaltam érdekeset. Ellenre rálőttem smg-vel, végig fehér számok (lvl 1-es armor), majd megjelentek a piros számok (no armor). Újratöltünk mind a ketten, megint lövöm és már kék számok jelentek meg találatkor (kék = level 2-es armor), úgy hogy a közelében se láda, se semmi. Szinte a pusztában löttük egymást. Természetesen meg is ölt a végén :D .

Vannak hibái, de eddig nekünk a srácokkal kifejezetten tetszik :) .


cyberwarfare
(őstag)

Amúgy sokakat érint ez a linuxos dolog? Kötve hiszem.

[ Szerkesztve ]


Cucuska2
(őstag)
Blog

Sokan panaszkodnak a Windows miatt? Akik panaszkodnak, azokat érdekli.

De jól megmondtad, jár a pont.

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

De ennek úgy látom nincs köze Epichez. Az EAC nem megy Linux/Wine alatt.


Cucuska2
(őstag)
Blog

Az EAC köszöni szépen, legtöbb esetben tökéletesen megy Linux alatt, csak akkor nem, amikor szándékosan blokkolják a Wine/DXVK opciókat.

Valóban, nem ez a játék az, ami az Epic Store miatt vesztette el a támogatását, a Metro Exodus lesz az.


cyberwarfare
(őstag)

Rettentő kicsi a játékos réteg aki lunixot használ. Olyan szerintem nincs akik gémer gépet épít és linuxot rak fel. Normális VGA driver sincs rá. Köszönjük a hozzászólásod. :R


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Úgy értettem hogy most a srácnak ez a gondja hogy nem megy az EAC, csak nem értettem hogy jön ide Epic neve. De tisztáztuk a dolgot akkor. Sry ha keverésnek tűnt. :R


hombre[EU]
(őstag)

Nem volt róla szó,hogy az Exodus jön Linuxra.


Hopkins95
(őstag)

Én egyik dolog aminek kifejezetten örülök, hogy kapott EAC anti cheat rendszert, s nem csak a parlagon van hagyva az egész, mint a Battlefield V...

Egyébként ha jó a csapat, akkor eléggé élvezem a játékot és a Digital Foundry elemzése szerint konzolokon is szolidan elég stabil 60 FPS-sel fut, szóval a megérzésem a játék teljesítményét(FPS) illetően beigazolódott.

Ja és amiért még nagy piros pont jár nekik, hogy nincs benne fall damage! :C Annyira utáltam, mikor a pl. Fortniteban pl. leestem a tetőről vagy építményről és konkrét az miatt haltam meg.

[ Szerkesztve ]


marked one94
(őstag)
Blog

Az irányítás annyira smooth hogy engem már ezzel bevonzott. Szerver próblémák miatt nálam csak 9/10es. Már csak megkell tanulni vele játszani :DDD


Rage47
(PH! kedvence)
Blog

Igen a szerverek nincsenek most topon. Mintha a megjelenéskor jobb lett volna.


GreatL
(fanatikus tag)

Először elindult... tegnap egy megváltozott midi-dll (VirtualMidiSynth) miatt már nem akart elindulni (cheat védelem) úgyhogy kukáztam is gyorsan.


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Mert megjelenéskor az első 24 órában 1 millióan próbálták ki, valószínűleg pár százezer aktív játékossal. A harmadik napra az első szám tízmillió volt.


noPublicFG
(senior tag)

Nekem is bejött, bár a RoE után nem találtam a gombokat. :))


Hopkins95
(őstag)

Én is a ROE után mindig a Q-t nyomkodom spotoláskor az egérgörgő helyett, de már felcseréltem a beállításokban és így már nem keverem össze. :D


Magie
(újonc)

Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spM
PC/Origin, Playstation, XBOX


Bennyboy
(senior tag)

Nekem is nagyon adja. Nehéz tőle elszakadni, főleg ha van fix 3-as csapat. Ha jön season pass biztosan befizetek rá.


Dobrika
(fanatikus tag)

Egy újabb ökörség gyerekeknek... Francért nem csinál ma senki olyan játékot, aminek köze van a valósághoz. A PUBG jó lenne, de borzalmasan inkompetens gárda fejleszti talán az idők végezetéig. :(((


jarlax
(kvázi-tag)

Őszintén szólva, így 40 felett nem gondoltam volna, hogy így be tud szippantani egy BR tipusú játék. Szinte minden ilyen tipusú játékot kiprópáltam, de a legtöbbet pár óra után uninstaláltam is. A PUBG-vel meg a BDO-s shadow arénával még viszonylag jól elvoltam, de ez egyelőre mindent visz. Igaz, hogy elég béna vagyok még, de legalább lelkes :) Sajnos meg kell állapítanom, hogy már nehezen veszem fel a ritmust a mai fiatalokkal, de szerencsére egy elég jó társaság tagja vagyok, ahol sok fiatal van, és nem derogál nekik velem együtt tolni, így legalább van sikerélményem is. Igaz, randomokkal is jó pár vinem van már. Egyszóval, le a kalappal a fejlesztők előtt, nagyon eltalálták a hangulatot, a mozgást, a fegyverek is tetszenek az upgrade rendszerrel együtt, és a map is kellően változatos és elég nagy ahoz, hogy ne legyen túl zsúfolt már az elején is (kivéve ha valakik direkt erre mennek), a kötelező csapatjáték meg kimondottan tetszik.


edward2
(PH! addikt)
Blog

Epilepszia az egész játék. Maradok fortnite fronton. Majd meglátjuk streamerek visszaszivárognak-e.


jarlax
(kvázi-tag)

Nekem meg pont az olyanokból van elegem, pedig nem tartom magam gyerekesnek. Bár ha jobban belegondolok, mind azok vagyunk kicsit, mert még mindig játszunk, legalábbis azok szemében, akik egyáltalán nem teszik ezt. Nem attól lesz valami gyerekes, mert nem hasonlít a valóságra, ez egy demagóg megközelítés.
Nem vagyunk egyformák, és nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyanaz a játék jönne be, mi lenne így a változatossággal és a szabad választás jogával? Játszon mindenki azzal ami tetszik neki, de azért elgondolkodtató, hogy jó pár korom belinek is bejött ez a játék, és a fiaim is (a legkisebb is 16 év feletti) együtt játszanak az apjukkal ha éppen úgy hozza a sors.
Nem azért ülök le játszani, hogy ott is a valósággal találkozzak. Pont az a jó ezekben a játékokban, hogy el lehet szakadni a valóságtól, és valami olyan világba kerülsz, ahova amúgy nem lenne lehetőséged bejutni.

[ Szerkesztve ]


Dobrika
(fanatikus tag)

Épp ez az, hogy nem nagyon van választási lehetőség, mert ma már szinte minden játék ilyen. Futurisztikus fegyverek, ugrálás ész nélkül, összevissza villogó színes sávok minden felszedhető cucc felett, megőrülök az ilyenektől.

Gondolj csak bele, hogy mi van ma ami tényleg realisztikus és a mai világban játszódik a PUBG-on kívül? Semmi! A BF5 jó lenne, de a második viágháborút már nagyon unom, megvolt annó a COD-okkal, a BF4-ben alig van már játékos és csakis a borzalmas pályákon lehet menni. Tehát nem nagyon van választási lehetőségem, marad a PIBG, ami jó lenne, de a készítők a józan észről még csak nem is hallottak, ezért rohadt idegesítő a játék.


jarlax
(kvázi-tag)

Ott van az az orosz túlélőjáték az Escape from Tarkov. Na az elég realisztikus, de nekem már túságosan is az. Pont azért nem jött be, pedig alapvetően nagyon jó játék, tök para néhol, de nekem lassú. Ha nem ismered, egy próbát megér.
Amúgy a BF4-el én is sokat játszottam, de az egy más világ. A COD szériát pedig nem nevezném a valósághoz hű játéknak, az embereket a világot és a fegyvereket leszámítva. A mozgás a célzás ott is nevetséges, ha az életben is így lehetne, máshogy alakul a világháborúk kimenete ;)

[ Szerkesztve ]


Dobrika
(fanatikus tag)

A COD itt most a 2. WH miatt volt csak érdekes, de amúgy azt mondod, hogy távcsőbe nézve ugrani nem lehet? :DD


TrueWhitee
(tag)

Igaz, hogy nem BR játék (mondjuk a BFV sem az), de ez is egy elég remek alkotás lett, ráadásul az általad kívánt realisztikus típusból (szó szerint) ---> Squad
Feltéve, ha nem hallottál még róla (habár nem hiszem). Amúgy ez az Apex az egyik legjobb BR, amivel eddig játszottam. RoE, PUGB, Fortnite, FTW, CR..stb stb, elbújhatnak mellette. Igaz, vannak bugok és egy karakterhez 23 szint kell, de jó lesz ez. :)
Itt egy gameplay is a Squadból...

https://www.youtube.com/watch?v=2ovf20VP3fc


Dobrika
(fanatikus tag)

Ez a squad ez nagyon kemény, csak ez meg kicsit tólzás, itt fél óra alatt sül el kétszer a csávó fegyvere. :DD

De amúgy érdekes, felírom a listára, nem hallottam még róla. :)


Szakiii
(PH! addikt)

Képi világ realisztikus arra gondolsz? Mert a pubg se túl az már a koncepció hogy minden kis épület tele van fegyoval, még az utolsó kinti budi is :D én nem tudok ezekhez eleve úgy állni hogy realisztikus. Szerintem messze a legjobb br eddig csak a szerókkal vannak gondok egyébként nagyon jo.


jozefgucci1
(PH! addikt)
Blog

+ 1 A PubG max a képi világban "realisztikus " ,de ennyi szól melette + a fegyverek . Viszont a szerverek szarok , állandó a desync+ kevés a map . Renegeteg a bug és ez minden egyes frissítéssel csak szaporodik . Az éjszakai mód amit beraktak egy vicc ( beszinezték picit az eget :W ) a járművek viselkedése szintén gáz stb-stb . Amennyiben nem ez az inkompetens banda csinálná nem csökkenne a játéákosok száma.


antikomcsi
(PH! nagyúr)

Én meg kaptam a hívást, hogy nem megy a játék, most mit kell csinálni?

Mert az amúgy még kellő teljesítményt nyújtó x4-x6 (X4 950 - x6 1100T) AMD procik elhasalnak alatta az sse támogatás hiánya miatt. A kellő teljesítmény nem rátok vonatkozik, hanem egy átlag nem kocka családra. Anyuka nagyon örül, hogy egy "ingyen" játék miatt lehet gépet fejleszteni. Akinek szerencséje van, az kidobhat némi lóvét egy FX-re, ami ma már olyan, mint ha a wc-n húzná le, akinek nincs az vehet mindent.

Persze arra jók az ilyen játékok, hogy fejlesztésre kényszerítsék a népeket.


wjbhbdux
(PH! addikt)

nem 10 éves a gépe a célközönségnek


Rage47
(PH! kedvence)
Blog

L4D óta nem játszottam ilyen jókat multiban, és ezt mástól is hallottam, szóval én szép jövőt jósolok a játéknak, ha sokáig támogatja az EA.


Dobrika
(fanatikus tag)

Nem, a PUBG-ban a fegyverek jók (leszámítva, hogy az FPS-től függ a sebesség), a távcsövek is végre normálisak (normális méretű ACOG irányzékot még egy játékban sem láttam ezt leszámítva) a red dot is nagyon jó lett benne és végre nem gyalog kell tankok meg helikopterek ellen menni, mint a BF-ben. Minden más egy rakász szar benne, ez a gond sajnos. A batlefield féle csíkozó golyóktól például hányingert kapok, ezért sem szeretek sniperkedni abban a játékban, meg azért, mert mellette csak pisztolyod lehet.

Azokat a játékokat meg hagyjuk, hogy ahol a golyónak sem sebessége sem esése nincs, csak egyből betalál amint nyomod a gombot. :)

[ Szerkesztve ]


antikomcsi
(PH! nagyúr)

Ezek szerint mégis akadnak szép számmal.


Dobrika
(fanatikus tag)

Mik szerint? Ne magyaroarszágból indulj ki, mellesleg a PHII-es AMD gépek már nagyon ritkák mifelénk is.


antikomcsi
(PH! nagyúr)

Igazából az ember leír egy tapasztalatot, észrevételt, akkor nem értem, hogy miért kell kötekedni.

Elég "sok" külföldi fórumon is "sírnak" jó páran emiatt. És itthon is akadnak páran, hisz engem is hívtak, hogy miért dobja ki a játék őket, tehát ezek szerint mégis csak akadnak a célközönségben olyanok, akiknek nincs megfelelő processzoruk Magyarországon, és más országokban is. Ennyi, nem kell túlgondolni.


Dobrika
(fanatikus tag)

Persze, hogy akadnak akliknek nincs, de az, hogy szép számmal, az kicsit erős. Mit jelent az, hogy hívnak, hogy kidobja őket a játék? Ez értelmezhetetlen.

Alapban nem értem, hogy mi értelme ennek az egész témának, szerinted a néhány ember miatt, aki száz éves számítógéppel akar modern játékot játszani, ugyanúgy százéves szinvonalon kellene készülniük a játékoknak?

[ Szerkesztve ]


antikomcsi
(PH! nagyúr)

Mivel nem érted amit írtam, és elkezded a félremagyarázást is, nincs értelme a további beszélgetésnek!

Üdv!

üzenetek