üzenetek

hozzászólások


Ventur@
(senior tag)

Mondjuk azért a szerverekkel kezdhetnének valamit. Napok óta azt tapasztaljuk, hogy ha eljön az este 11 óra, akkor onnantól az alábbiak történnek:

- rendszeres connection time out üzenet
- rendszeres lagok, de akkorák, mint a ház
- rendszeresen inicializálás, majd connection error
- hirtelen a level 1-5-ig játszók lelőhetetlenek és átváltanak bszó módba.

Tegnap (illetve mára virradólag) este 8-tól 11-ig semmi gond nem volt. Se a csapatba csatlakozással, se lagok, se lelőhetetlen ellenfelek. 11-től mindez megfordult. Hol nekem, hol haveromnak, hol a 3. srácnak, de folyamatosan connection time out. Ha nagynehezen összehoztuk a csapatot, akkor meg akkor lagok, hogy húha. Aztán fél 1 felé kivágott mindenkit, majd inicializálás. Néztük vagy 5 percig ezt, aztán én meguntam és mentem aludni :D .

Tudom hogy a játék nem csalóktól mentes, mert tegnap is láttam és tapasztaltam érdekeset. Ellenre rálőttem smg-vel, végig fehér számok (lvl 1-es armor), majd megjelentek a piros számok (no armor). Újratöltünk mind a ketten, megint lövöm és már kék számok jelentek meg találatkor (kék = level 2-es armor), úgy hogy a közelében se láda, se semmi. Szinte a pusztában löttük egymást. Természetesen meg is ölt a végén :D .

Vannak hibái, de eddig nekünk a srácokkal kifejezetten tetszik :) .

üzenetek