üzenetek

hozzászólások


hombre[EU]
(aktív tag)

Nem volt róla szó,hogy az Exodus jön Linuxra.


Hopkins95
(őstag)

Én egyik dolog aminek kifejezetten örülök, hogy kapott EAC anti cheat rendszert, s nem csak a parlagon van hagyva az egész, mint a Battlefield V...

Egyébként ha jó a csapat, akkor eléggé élvezem a játékot és a Digital Foundry elemzése szerint konzolokon is szolidan elég stabil 60 FPS-sel fut, szóval a megérzésem a játék teljesítményét(FPS) illetően beigazolódott.

Ja és amiért még nagy piros pont jár nekik, hogy nincs benne fall damage! :C Annyira utáltam, mikor a pl. Fortniteban pl. leestem a tetőről vagy építményről és konkrét az miatt haltam meg.

[ Szerkesztve ]


marked one94
(őstag)
Blog

Az irányítás annyira smooth hogy engem már ezzel bevonzott. Szerver próblémák miatt nálam csak 9/10es. Már csak megkell tanulni vele játszani :DDD


Rage47
(addikt)
Blog

Igen a szerverek nincsenek most topon. Mintha a megjelenéskor jobb lett volna.


GreatL
(aktív tag)

Először elindult... tegnap egy megváltozott midi-dll (VirtualMidiSynth) miatt már nem akart elindulni (cheat védelem) úgyhogy kukáztam is gyorsan.


Mister_X
(nagyúr)
Blog

Mert megjelenéskor az első 24 órában 1 millióan próbálták ki, valószínűleg pár százezer aktív játékossal. A harmadik napra az első szám tízmillió volt.


noPublicFG
(senior tag)

Nekem is bejött, bár a RoE után nem találtam a gombokat. :))


Hopkins95
(őstag)

Én is a ROE után mindig a Q-t nyomkodom spotoláskor az egérgörgő helyett, de már felcseréltem a beállításokban és így már nem keverem össze. :D


Magie
(újonc)

Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spM
PC/Origin, Playstation, XBOX


Bennyboy
(senior tag)

Nekem is nagyon adja. Nehéz tőle elszakadni, főleg ha van fix 3-as csapat. Ha jön season pass biztosan befizetek rá.


Dobrika
(tag)

Egy újabb ökörség gyerekeknek... Francért nem csinál ma senki olyan játékot, aminek köze van a valósághoz. A PUBG jó lenne, de borzalmasan inkompetens gárda fejleszti talán az idők végezetéig. :(((


jarlax
(tag)

Őszintén szólva, így 40 felett nem gondoltam volna, hogy így be tud szippantani egy BR tipusú játék. Szinte minden ilyen tipusú játékot kiprópáltam, de a legtöbbet pár óra után uninstaláltam is. A PUBG-vel meg a BDO-s shadow arénával még viszonylag jól elvoltam, de ez egyelőre mindent visz. Igaz, hogy elég béna vagyok még, de legalább lelkes :) Sajnos meg kell állapítanom, hogy már nehezen veszem fel a ritmust a mai fiatalokkal, de szerencsére egy elég jó társaság tagja vagyok, ahol sok fiatal van, és nem derogál nekik velem együtt tolni, így legalább van sikerélményem is. Igaz, randomokkal is jó pár vinem van már. Egyszóval, le a kalappal a fejlesztők előtt, nagyon eltalálták a hangulatot, a mozgást, a fegyverek is tetszenek az upgrade rendszerrel együtt, és a map is kellően változatos és elég nagy ahoz, hogy ne legyen túl zsúfolt már az elején is (kivéve ha valakik direkt erre mennek), a kötelező csapatjáték meg kimondottan tetszik.


edward2
(addikt)
Blog

Epilepszia az egész játék. Maradok fortnite fronton. Majd meglátjuk streamerek visszaszivárognak-e.


jarlax
(tag)

Nekem meg pont az olyanokból van elegem, pedig nem tartom magam gyerekesnek. Bár ha jobban belegondolok, mind azok vagyunk kicsit, mert még mindig játszunk, legalábbis azok szemében, akik egyáltalán nem teszik ezt. Nem attól lesz valami gyerekes, mert nem hasonlít a valóságra, ez egy demagóg megközelítés.
Nem vagyunk egyformák, és nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyanaz a játék jönne be, mi lenne így a változatossággal és a szabad választás jogával? Játszon mindenki azzal ami tetszik neki, de azért elgondolkodtató, hogy jó pár korom belinek is bejött ez a játék, és a fiaim is (a legkisebb is 16 év feletti) együtt játszanak az apjukkal ha éppen úgy hozza a sors.
Nem azért ülök le játszani, hogy ott is a valósággal találkozzak. Pont az a jó ezekben a játékokban, hogy el lehet szakadni a valóságtól, és valami olyan világba kerülsz, ahova amúgy nem lenne lehetőséged bejutni.

[ Szerkesztve ]


Dobrika
(tag)

Épp ez az, hogy nem nagyon van választási lehetőség, mert ma már szinte minden játék ilyen. Futurisztikus fegyverek, ugrálás ész nélkül, összevissza villogó színes sávok minden felszedhető cucc felett, megőrülök az ilyenektől.

Gondolj csak bele, hogy mi van ma ami tényleg realisztikus és a mai világban játszódik a PUBG-on kívül? Semmi! A BF5 jó lenne, de a második viágháborút már nagyon unom, megvolt annó a COD-okkal, a BF4-ben alig van már játékos és csakis a borzalmas pályákon lehet menni. Tehát nem nagyon van választási lehetőségem, marad a PIBG, ami jó lenne, de a készítők a józan észről még csak nem is hallottak, ezért rohadt idegesítő a játék.


jarlax
(tag)

Ott van az az orosz túlélőjáték az Escape from Tarkov. Na az elég realisztikus, de nekem már túságosan is az. Pont azért nem jött be, pedig alapvetően nagyon jó játék, tök para néhol, de nekem lassú. Ha nem ismered, egy próbát megér.
Amúgy a BF4-el én is sokat játszottam, de az egy más világ. A COD szériát pedig nem nevezném a valósághoz hű játéknak, az embereket a világot és a fegyvereket leszámítva. A mozgás a célzás ott is nevetséges, ha az életben is így lehetne, máshogy alakul a világháborúk kimenete ;)

[ Szerkesztve ]


Dobrika
(tag)

A COD itt most a 2. WH miatt volt csak érdekes, de amúgy azt mondod, hogy távcsőbe nézve ugrani nem lehet? :DD


TrueWhitee
(tag)

Igaz, hogy nem BR játék (mondjuk a BFV sem az), de ez is egy elég remek alkotás lett, ráadásul az általad kívánt realisztikus típusból (szó szerint) ---> Squad
Feltéve, ha nem hallottál még róla (habár nem hiszem). Amúgy ez az Apex az egyik legjobb BR, amivel eddig játszottam. RoE, PUGB, Fortnite, FTW, CR..stb stb, elbújhatnak mellette. Igaz, vannak bugok és egy karakterhez 23 szint kell, de jó lesz ez. :)
Itt egy gameplay is a Squadból...

https://www.youtube.com/watch?v=2ovf20VP3fc


Dobrika
(tag)

Ez a squad ez nagyon kemény, csak ez meg kicsit tólzás, itt fél óra alatt sül el kétszer a csávó fegyvere. :DD

De amúgy érdekes, felírom a listára, nem hallottam még róla. :)


Szakiii
(őstag)

Képi világ realisztikus arra gondolsz? Mert a pubg se túl az már a koncepció hogy minden kis épület tele van fegyoval, még az utolsó kinti budi is :D én nem tudok ezekhez eleve úgy állni hogy realisztikus. Szerintem messze a legjobb br eddig csak a szerókkal vannak gondok egyébként nagyon jo.

üzenetek