Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


nemlehet
(őstag)
Blog

Szerintem el lett találva a játék, pedig nem rajongok az FPS-ért, főképp nem a BR-ért.

Ez a játék sokat markol és úgy tűnik, hogy sokat is fog: Valamennyire hozza a cartoony grafikát amit a gyerekek értékelnek, van silly animáció, csicsa, skinek, mindenféle medalok hogy lehessen a loading screenen menőzni. Gondolom majd jönnek az emote-ok is csak idő kérdése. Szóval egy csomó olyan dolog megvan benne amit a fiatalok szeretnek a Fortnite-ban.

Ugyanakkor a gunplay nagyon jó, a movement iszonyat smooth, tehát a COD fanok is tudják élvezni, otthonosan érezhetik magukat. (Ezt több COD-os ismerősöm is mondta).

A squad mechanika és a kasztok miatt pedig a taktikusabb beállítottságú játékosok is tudnak benne érvényesülni és találni dolgokat ami tetszik.

Alapból azt mondanám, hogy egy ennyire vegyes felvágott játék mellélövés, de itt jól összeáll. A pálya is ügyesen van megcsinálva, elkerülték azt amitől pl a PUBG agyrák, hogy a végjáték szinte csak a "kempelés"-ről szól és aki jobban tud sniperezni az nyer. Jó a terep és megfelelően gyors és változatos a mozgás, hogy 1-2 lövésnél többet nem lehet leadni úgy, hogy nem érkezik rá válasz.

üzenetek