üzenetek

hozzászólások


jozefgucci1
(őstag)
Blog

+ 1 A PubG max a képi világban "realisztikus " ,de ennyi szól melette + a fegyverek . Viszont a szerverek szarok , állandó a desync+ kevés a map . Renegeteg a bug és ez minden egyes frissítéssel csak szaporodik . Az éjszakai mód amit beraktak egy vicc ( beszinezték picit az eget :W ) a járművek viselkedése szintén gáz stb-stb . Amennyiben nem ez az inkompetens banda csinálná nem csökkenne a játéákosok száma.


antikomcsi
(veterán)

Én meg kaptam a hívást, hogy nem megy a játék, most mit kell csinálni?

Mert az amúgy még kellő teljesítményt nyújtó x4-x6 (X4 950 - x6 1100T) AMD procik elhasalnak alatta az sse támogatás hiánya miatt. A kellő teljesítmény nem rátok vonatkozik, hanem egy átlag nem kocka családra. Anyuka nagyon örül, hogy egy "ingyen" játék miatt lehet gépet fejleszteni. Akinek szerencséje van, az kidobhat némi lóvét egy FX-re, ami ma már olyan, mint ha a wc-n húzná le, akinek nincs az vehet mindent.

Persze arra jók az ilyen játékok, hogy fejlesztésre kényszerítsék a népeket.


wjbhbdux
(addikt)

nem 10 éves a gépe a célközönségnek


Rage47
(addikt)
Blog

L4D óta nem játszottam ilyen jókat multiban, és ezt mástól is hallottam, szóval én szép jövőt jósolok a játéknak, ha sokáig támogatja az EA.


Dobrika
(tag)

Nem, a PUBG-ban a fegyverek jók (leszámítva, hogy az FPS-től függ a sebesség), a távcsövek is végre normálisak (normális méretű ACOG irányzékot még egy játékban sem láttam ezt leszámítva) a red dot is nagyon jó lett benne és végre nem gyalog kell tankok meg helikopterek ellen menni, mint a BF-ben. Minden más egy rakász szar benne, ez a gond sajnos. A batlefield féle csíkozó golyóktól például hányingert kapok, ezért sem szeretek sniperkedni abban a játékban, meg azért, mert mellette csak pisztolyod lehet.

Azokat a játékokat meg hagyjuk, hogy ahol a golyónak sem sebessége sem esése nincs, csak egyből betalál amint nyomod a gombot. :)

[ Szerkesztve ]


antikomcsi
(veterán)

Ezek szerint mégis akadnak szép számmal.


Dobrika
(tag)

Mik szerint? Ne magyaroarszágból indulj ki, mellesleg a PHII-es AMD gépek már nagyon ritkák mifelénk is.


antikomcsi
(veterán)

Igazából az ember leír egy tapasztalatot, észrevételt, akkor nem értem, hogy miért kell kötekedni.

Elég "sok" külföldi fórumon is "sírnak" jó páran emiatt. És itthon is akadnak páran, hisz engem is hívtak, hogy miért dobja ki a játék őket, tehát ezek szerint mégis csak akadnak a célközönségben olyanok, akiknek nincs megfelelő processzoruk Magyarországon, és más országokban is. Ennyi, nem kell túlgondolni.


Dobrika
(tag)

Persze, hogy akadnak akliknek nincs, de az, hogy szép számmal, az kicsit erős. Mit jelent az, hogy hívnak, hogy kidobja őket a játék? Ez értelmezhetetlen.

Alapban nem értem, hogy mi értelme ennek az egész témának, szerinted a néhány ember miatt, aki száz éves számítógéppel akar modern játékot játszani, ugyanúgy százéves szinvonalon kellene készülniük a játékoknak?

[ Szerkesztve ]


antikomcsi
(veterán)

Mivel nem érted amit írtam, és elkezded a félremagyarázást is, nincs értelme a további beszélgetésnek!

Üdv!


moho79
(csendes tag)

Epilepszia?
Sztem Fortnite az igazi epilepszia mikor pörögsz körbe és építkezel mint az őrült. :)


Dobrika
(tag)

Az egész kommented nem vágott a témába és értelmetlen volt, szóval egyetértünk végülis...


Cucuska2
(őstag)
Blog

-

[ Szerkesztve ]


Rage47
(addikt)
Blog

:K ezt nem is értettem :D

Nektek ki a kedvenc karakteretek?
Nekem most leginkább Bangalore vagy Lifeline.

[ Szerkesztve ]


pachito
(őstag)

Caustic-et játszok főleg de mellette Pathfinder, Bangalore ill. Lifeline is ott van, a többi nem jön be annyira.


Tsa-bika
(senior tag)

Gibraltar:) de Pathfinder is szimpi a grappling hook miatt, ezeken kívül csak healer csajt próbáltam, többi még várat magára.

Margóra: Tegnap késő este 2 random idegennel voltam, amikor Gibraltarral elhibáztam az airstrike-ra a dobást és bár team damage szerencsére nincs, de kétvállra fektettem saját magam, égett a pofám amikor felszedtek. :W


nortsen
(tag)

Smooth, szép, de nem jött be.
Ugrabugri, reflex jancsis mesevilág, nem az én világom.

(ja nem Tsa-bika-nak ment)

[ Szerkesztve ]


edward2
(addikt)
Blog

Ja de nem ilyen elmosott bloom világ az egész amitől kifolyik a szemem. Egyszerűen túl sok az effekt apexben. Ez tény, hogy több mint fortniteban.


Hopkins95
(őstag)

AMD Phenom Crash to Desktop after choosing training or matchmaking :(

Hallottatok erről? Eszerint a játék nem hajlandó elindulni sem AMD Phenom, sem - ahogy máshol olvastam - Intel Core 2 Quad processzoron. Ez azért eléggé fura nekem, nem értem miért így állnak hozzá, ha más modern játékoknál meg tudták oldani, hogy fussanak. Engem nem érint mondjuk, de az egyik haveromnak éppen Core 2 Quadja van.

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

De miért adjanak sok éves hardverekhez? Nyilván zavaró, ezt elhiszem, de ez nekik csak felesleges munka lenne szerintem, mert elenyészően kevés user van aki ilyen régi rendszeren játszana. Nem véletlen, hogy AMD FX-4350 van megadva minimum gépigénynek.

üzenetek