üzenetek

hozzászólások


kilua
(kvázi-tag)

Úgy látszik nem mindenkinek tetszik ennyire, sok modell-textúra nem ilyen megvilágításhoz lett tervezve, de ez nem érdekelte a fejlesztőket, csak friss effektekre cseréltek ha kell ha nem:

https://youtu.be/rStuw_U38G8

[ Szerkesztve ]


l.skywalker
(PH! kedvence)
Blog

Köszönjük a tesztet!

Az AC közösség úgy gondolom ezt a játékot "utálja" a legjobban, de én ezzel az AC-val játszottam először és máig megvan bennem az, hogy ez az "első" AC számomra. Utána játszottam pl. az első részével és emiatt az nem tetszett annyira, mint ez. Nekem Connor lett "AZ" Assassin :)


Gery9112
(őstag)

Sajnálom, hogy nem egy kiemelkedő résszel kezdted az AC játékokat. Bár a hajózás lehetősége anno elég nagyot ütött.
Annak idején még gyűjtőiben vettem meg ezt a részt az előző részek magas minősége miatt.....hát....elég nagy pofon volt. Itt kezdődött el az AC játékok végtelenítése és sajnos nem előnyére, legalábbis történet szempontjából.

[ Szerkesztve ]


l.skywalker
(PH! kedvence)
Blog

Igen. Sokan, százan elmondták már, hogy ez mennyire rossz lett és pl. az EZIO részek mennyivel jobbak. Nem tudom, ez gondolom valami "érzelmi" dolog lehet. Megvettem életem első dedikált játékkonzolját és ez volt az első cím amit akciósan meg lehetett venni. Én olyan élvezettel játszottam, hogy azt elképzelni sem lehet. Innentől lehet összességében a sorozatban bármilyen rossz rész, nálam mindig is túl lesz értékelve.

Mondjuk az is sokat mond rólam, hogy a kedvenc játékom a Mount&Blade :D


satz18
(őstag)
Blog

Én is ezt a részt utáltam a legjobban, de a liberation HD már egész jó volt. Kár hogy ez lesz ez első AC ami Switchre megjelenik. Kezdhettek volna egy Rogue-al vagy egy Black flaggel. Reméljük később azok is megjelennek.


antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem játszottam még vele, ezért a véleményem csak a különböző teszteken és összehasonlító videókon alapszik jelenleg. Ami pedig tömören annyi, hogy ezért nem érte meg egy "új kiadást" csinálni. Grafikailag pedig messze alulmúlták azt, amit elvártam volna.


Hopkins95
(őstag)

Szörnyű lett az új megvilágítással, én nem tudom, minek kellett azon változtatni. :N Az eredeti jobban néz ki komolyan mondom.


Gery9112
(őstag)

Helyenként, főleg az arcoknál tényleg eléggé ronda. Bizonyos esetekben ezek a HD kiadások meg remasterek eléggé félresikerülnek. A kedvencem a Konami Silent Hill HD kiadása, az eredetiben a ködnek kettős szerepe volt: hangulatkeltés és eltakarta az alacsony felbontású, gagyi textúrákat. A HD kiadásban eltüntették a ködöt (bár ha jól tudom később visszapatchelték) ezért rosszabbul nézett ki a játék mint az eredeti változat és a hangulatot is sikerült tönkretenni.

Silent Hill PS2 vs PS3

[ Szerkesztve ]


Fred23
(PH! kedvence)

Ez kelleni fog! Bár kapna a Black Flag is egy felújítást!


Hopkins95
(őstag)

Tényleg van különbség, a PS2-es verzió javára. Ilyenkor sajnálom nagyon, hogy egy ilyen játék nem kapott PC-s verziót. :( Azon az ilyeneket modokkal pár pillanat alatt be lehetne állítani, ill. a felbontást feltolni a cfg fájlban.


GodGamer5
(őstag)

Nem tüntették el a ködöt, hanem technikailag nem tudták megoldani az újabb konzolokon, plusz elvesztek a forráskódok és e-miatt, kénytelenek voltak félkész kódokat használni, ezért is volt a kevesebb, rosszabb minőségű köd és a gyenge framerate. Egyébként a köd nem a rosszabb minőségű textúrákat takarta el, hanem a pár méter után történő pálya generálást. :)
Ezért máig a legjobb módja ps2 emuval játszani nagy felbontáson.

[ Szerkesztve ]


GodGamer5
(őstag)

Az AC-ből számomra a Syndicate után értékelhetetlen lett a sorozat, a 3. meg szimplán gyenge lett és nem volt benne normális város (magas házak).

[ Szerkesztve ]


LendvaiFeri1
(PH! addikt)
Blog

Ez az AC volt az, amit péntek délután kezdtem el először, aztán vasárnap reggelre kijátszottam. :D


l.skywalker
(PH! kedvence)
Blog

Habár ugye én nem vagyok mérvadó, de az Origins és az Odyssey elég jól sikerültek szerintem :D


Gery9112
(őstag)

Igen a tereptárgyak/pálya generálását is elfedte de a textúrák minősége se volt a toppon.

"Nem tüntették el a ködöt, hanem technikailag nem tudták megoldani az újabb konzolokon, plusz elvesztek a forráskódok és e-miatt, kénytelenek voltak félkész kódokat használni, ezért is volt a kevesebb, rosszabb minőségű köd és a gyenge framerate."

Erre azt tudom mondani, hogy akkor nem kell kiadni a játékot. Illetve egy PS2-es játékot nehogy már ne tudjon "izomból" futtatni egy következő generációs konzol. Más kiadó meg tudta oldani, a Konaminak valamiért nem sikerült. Nem ez volt az első eset, amikor inkompetensek, az E3 prezentációik is zseniálisak szoktak lenni. :DDD


prolad
(őstag)

Libertion teljesen kimaradt, amiatt megér egy próbát. A 3 nekem csalódás volt az Ezio trilógia után, a végére már csak szenvedve jutottam el. Viszont az elejét imádtam, a karakterváltásig nagyon szuper. Lehet kap még egy esélyt.


Dilikutya
(PH! félisten)

Megvan UPlay osztásból az eredeti, nem mondhatnám, hogy felcsigázott volna ez a megújított látvány, pláne, hogy pénzt is érjen. Itt is igaz, hogy akkoriban már olyan volt a grafika minősége, hogy érdemi javulást nem lehet komolyabb erőbefektetés nélkül megcsinálni.
Játszani mondjuk még nem sikerült vele. :) Hiába vannak az AC szériánakk remek helyszínei, meg az érdekes történelmi korok, a jelenben játszódó részek miatt nekem az egész úgy hülyeség, ahogy van.


snecy20
(PH! kedvence)
Blog

Az aktuális AC-k grafikájához képest gyászos a látvány - nagyjából maradtunk a 2012 körüli színvonalon.


nkmedve
(senior tag)
Blog

Minden szubjektív, de szerintem az Origins az egyik legjobb rész (az AC2 mellett nyilván :) ). Az Odyssey sem volt rossz, bár kicsit untam helyenként. Számomra a Syndicate, AC3, Black Flag voltak a gyengébbek, de ezekben is találtam bőven értéket és valószínűleg újra végig fogom őket tolni valamikor, a többi résszel együtt. Összességében szerintem egyik rész sem sikerült igazán rosszul, még ha nincsenek is mind ugyan azon a szinten (mindenki eldöntheti, hogy melyik a kedvence, szerencsére választék van bőven :D ).

YT videók alapján ez az AC3 Remaster nem tűnik valami nagy előrelépésnek, sőt helyenként határozottan csúnyább mint az eredeti. Talán inkább valamelyik korábbi részt kellett volna felújítani (az irányítást is beleértve), és úgy haladni az újabbak felé.

[ Szerkesztve ]


GalaHU
(tag)

Szintén zenész, az AC2-vel engem is megfogtak... :)

Nekem is ott csücsül a polcomon Conor a zászlóval a háta mögött, és örök mementóként emlékezetet arra, hogy Ubis gyűjtőit soha többet!

Pedig a Black Flag mondjuk a szememben megérdemelte volna, de inkább a kalózos vonala, semmint az AC miatt. Nem véletlen, hogy ezt a vonalat akarják tovább vinni...


l.skywalker
(PH! kedvence)
Blog

Milyen értelemben érted, hogy azt akarják továbbvinni?


GalaHU
(tag)

Nem az AC vonalon, bár azóta jópár játékban volt hajózás meg tengeri csata, hanem független hajós játékként.


persil
(PH! kedvence)

"Ezzel nem ér véget a dolog: nagyobb felbontású textúrákat, némileg részletesebb karaktermodelleket, és teljesen új bevilágítást kaptunk, amitől az egész játék élőbb és realisztikusabb lett."

Na, ez a lenyeg, mert onmagaban a felbontas novelest egy kalap szart sem er.


Dilikutya
(PH! félisten)

Azért az összehasonlító videó nem ennyire látványos, ráadásul a réginek jobbak a fényei szerintem életszerűbbek a színek.


persil
(PH! kedvence)

Ez lehetseges(sot sajnos sokszor igy van), csak innen jutott eszembe, hogy sokszor a remastert letudjak egy felbontasnovelessel, az meg ugye a regi texturak, fenyek, animaciok mellett nem sokat er sajnos.


l.skywalker
(PH! kedvence)
Blog

A Skulls&Bones-ra gondolsz pl? Vagy az új AC játékokban (Origins, Odyssey) a hajózós részeket?


GalaHU
(tag)

A Skull-ra...


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Szerintem a Revelations sokkal rosszabb volt minden téren, a 3 legalább lezárta Desmond történetét.


Darth_Revan
(PH! kedvence)
Blog

Nagy konzolon sokan csak legyintenek erre, inkább Switch-en lesz majd nagy durranás :K

Ja és ne feledjék a Switch tulajuk, hogy Hellblade: Senua's Sacrifice holnap jelenik meg :R

[ Szerkesztve ]


GreatL
(fanatikus tag)

Nekem az elején hófehér volt a tutorial pálya. Valami bug miatt nem töltött be textúrákat?


nuke7
(PH! kedvence)
Blog

még csak a kettőnél tartok, de ha nem lesz desmond, mi értelme a story-nak..? :F


persil
(PH! kedvence)

Erdekes, mert szerintem meg pont desmond egy jndorito, tenyerbemaszo fereg, eskuszom nala jobban nem utaltam videojatek fohost :D Na jo de, ethan-t a condemned-bol :D


Lenry
(PH! félisten)
Blog

én sorban játszottam velük (mármint az AC4-ig, a későbbieket soha nem próbáltam) és így is az AC3 volt a kedvencem. mondjuk nem Connor miatt, mert őt a sztori több pontján is szívesen felpofoztam volna, de Haytham menő fickó volt, és nekem pl eléggé ütött, hogy a játék elejét úgy tolod le, hogy a végén kiderül, hogy te voltál a rosszarc :D
amit viszont nagyon szerettem, az a környezet, mármint az American Frontier. nagyon tetszik az a történelmi időszak, talán ezért áll hozzám közel ez a játék is.

ha a többi részre visszagondolok, még az AC1 volt a legtisztább, az Ezios részek tök jók voltak, az különösen tetszett, hogy a záró kisfilm segítségével tulajdonképp Ezio teljes életét láttuk a születése pillanatától a haláláig.
az AC4 szórakoztató volt, de a sztori akkor hamubasült fasság volt, hogy egy ponton túl nem is értettem hogy ki mit miért csinál, és már inkább a Templomosoknak szurkoltam, mert annak legalább volt értelme.


Puma K
(PH! kedvence)
Blog

Anno az AC 1-2 megfogott, de aztán jöttek más címek amik elterelték a figyelmemet a későbbi részekről.

Aztán a neten olvasva a véleményeket és látva a képeket-videókat le is tettem róluk még olyan szinten is hogy ingyenesen kipróbáljam... de aztán jött az AC: Black Flag, amit előteszteltem, majd kicsivel később megvettem, mert tetszett.

Ismét jöttek más címek amik elcsavarták a fejemet és megint hagytam az AC szériát. Majd jött az AC: Origins aminél már ismét érdekelt, hogy mi van a szériával mit tud aktuálisan, de a világa nem fogott meg így nem teszteltem elő és nem is vettem meg.

Majd jött az AC: Odyssey ami a világát tekintve már megfogott az AC: Origins-hez képest. Elő is teszteltem az Odyssey-t és megtetszett annyira, hogy akcióban a deluxe pakkot megvettem amiben kaptam kitörölhetetlen ruhákat és fegyvereket... meg úgy tűnik a Season pass is benne volt, mert kapom a DLC-ket és ezt az Assassin’s Creed III Remastered verziót, amit 30 percig bírtam és le is töröltem...

[ Szerkesztve ]


pauliboy23
(fanatikus tag)

A magyar felirat megmaradt?


orion1025
(őstag)
Blog

Szerintem egy teljesen korrekt rész lett, bár ez is monoton gyepálásba fullad hamar, mint az összes AC. A Black Flag meg egy vicc volt, egy hajókázással elhúzott, nulla értékkel rendelkező karakterrel megspékelve.


kolopele
(PH! kedvence)

Az Odysseyt már háromszor vittem végig az eddigi dlc - kkel együtt :) Az egyik legjobb játék szerintem, kár hogy a 99 - es szint fölé már nem lehet menni:

[ Szerkesztve ]


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Nem sok értelme lesz már a jelenben játszódó szálnak, el is lesz laposodva elég szépen, aztán egyre kevesebb lesz a későbbi részeknél. Persze a BF-ben még visszatérnek a főszereplők Desmondon kívül, de ennyi. Elviszi az assassin szál az egészet. (Mondjuk BF-ben a történet rettentő gyenge, ott inkább a setting és a hajózás ami klassz.)


echterion
(PH! kedvence)
Blog

Ha a mostani sale során venném meg az Odyssey Gold-ot, akkor ezt is megkapnám vagy csak azok kapják meg, akiknek megjelenéskor megvan?


nuke7
(PH! kedvence)
Blog

tehát akkor egy ígéretes első rész után jól elk*rták és nem lett jó story driven action RPG belőle.
Fasza. :)

( én ugyanis azért csináltam meg a küldetéseket meg tápoltam Altair-t (meg Ezio-t) hogy haladjon a sztori a jelen korban, ki tudjak szabadulni, stb... aztán kiderül hogy haha, senkit nem érdekel, semmi nem lesz és én vagyok a hülye hogy ezt bekajáltam... :C :U )

[ Szerkesztve ]


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Nem kúrták el. A 3. részben nagyon kemény szerepe lesz Desmondnak, érdemes végigvinni. Érdemes mindenre figyelni.


l.skywalker
(PH! kedvence)
Blog

Úgy tudom megkapod. Mindig a része


gejala
(senior tag)

Modern szál mindig is szánalmas volt, csak 2008 körül annyira alacsonyan volt a játékok színvonala meg az emberek igénye, hogy ezt is lehetett szeretni. De ma már értékelhetetlen az egész.


Lenry
(PH! félisten)
Blog

csak 2008 körül annyira alacsonyan volt a játékok színvonala meg az emberek igénye, hogy ezt is lehetett szeretni.

nem, ez már akkor is szánalmasan rossz volt.
engem legalábbis mindig brutálisan zavart, amikor kirántottak a játékból, hogy "jajj Desmond, biztos elfáradtál, pihenj egy kicsit". 'nyád :(((
és semmi sem történt! az első részben a jelen idő háromnegyede ténylegesen annyi volt, hogy bementél a szobádba lefeküdni, cserébe csúnyán megszakították ezzel a játékban való elmélyedést (immersion - bocs, nem tudom jobban megfogalmazni)

az alacsony színvonalról jut eszembe, hogy soha nem fogom elfelejteni, hogy az AC1-ben négy (4!) menüponton keresztül lehetett csak szabályosan kilépni, mert ugye először vissza kellett lépni az Animus menüjébe, aztán a jelenbe, onnan a főmenübe, és onnan a Windowsba. ezt senki nem tesztelte az Ubisoftnál, hogy mennyire kva idegesítő? szerencsére az Alt-F4 azonnal bárhonnan kidobott :DDD

OFF: ki az avatárod, nagyon ismerős a karakter...

[ Szerkesztve ]


gejala
(senior tag)

Ja, én se szerettem soha a modern szálat, de sokan igen. Az első rész meg tényleg sokkal inkább koncepció teszt volt, mint játék.

"OFF: ki az avatárod, nagyon ismerős a karakter..."
Rachel Amber a Life is Strange: Before the Stormból.


nuke7
(PH! kedvence)
Blog

nekem az első rész jött be a legjobban, el vagyok b*szva ezek szerint - csak nyilván hiányoltam, hogy nincs nagyobb mozgásterem a jelenben, de jó volt, hogy Altair fejlődésével Desmond is fejlődött. Nekem nagyon bejött volna, ha a múltbeli baszakodás az, ami csak megszakítja a jelenben lévő történéseket és csak fejlődni megy oda az ember, kvázi gyakorolni... :U (meghát a történetet megismerni...)

[ Szerkesztve ]


orion1025
(őstag)
Blog

Sokan kritizáljátok ezeket az ugrásokat a játékban, de kellett bele, hiába tudott kicsit idegesítő lenni. Desmond tényleg egy retardált karakter volt, de Ezio feledtette ezt velem. A harmadik része is tetszett nekem, hiába a lerágott UBI féle csont volt az is, de végre egy kis változás jött a játékvilág tekintetében, pedig először nagyon nem komáltam ezt az indiános nyomvonalat, mert rühellem a vadnyugatos témakört, de idővel egészen jól kialakult a "sztori".


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Szerintem egy kötelező kör volt az első részben, hogy az ember megismerhesse később a karaktert, amihez kellett, hogy az első részben szokjuk. Voltak benne egyébként érdekes részek, konfrontációk, teljesen rendben volt. Az első részben ne mondja senki, hogy zavaró volt kiszállni az Animusból a monoton játékmenetet megszakítva, hogy pihenjünk egy kicsit.
Nagyon jó dráma alakult ki a harmadik részre, engem jobban zavar, hogy milyen bugyuta lett Ezio a Revelation-ben.


Lenry
(PH! félisten)
Blog

Az első részben ne mondja senki, hogy zavaró volt kiszállni az Animusból a monoton játékmenetet megszakítva, hogy pihenjünk egy kicsit.

pedig én pontosan ezt mondom. ez volt a legzavaróbb számomra az egész játékban


nkmedve
(senior tag)
Blog

Én nemrég fogtam újra neki a játéknak hosszú idő után (kb. 8-9 év után). Nem emlékeztem rá, hogy ennyire monoton, és ezen az Animusból való kiszállás sem segít (főleg, hogy a legvége előtt nem igazán lehet ott semmit csinálni). Ebben valahogy még a helyszinek sem annyira érdekesek mint az újabb részekben, pedig mostanában van egy Jeruzsálem-látogatátás betervezve és azelőtt meg akartam nézni újra a játékban az óvárost, de valahogy nagyon egy lére megy az összes helyszín (néhány épülettől eltekintve).

Hiába na, érződik, hogy ez a játék inkább csak egy prototípus volt ami kellett ahhoz, hogy az AC2+Brotherhood olyan jól össze legyen rakva. :)

[ Szerkesztve ]

üzenetek