üzenetek

hozzászólások


gbela
(senior tag)

Biztos ez a zárt bétás része a cikknek? A béta ma indult és kitudja meddig tart. Az említett időpontok elvileg stress tesztek (és a középső dátum sem stimmel).

No offense, de egy egyszerű hír, amit csak át kéne fordítani angol portalrol vagy blizztől és ez sem sikerül? :F

[ Szerkesztve ]


Yodafon
(aktív tag)

Őőőőőőő... és ez mi is lesz? :F
Vanilla remasterd?


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Egyszerű félreértés az egész, elnézést érte. A dátumok a stress test-eket jelzik.

[link]

Classic WoW Testing Schedule
Beginning May 15, select WoW players will be invited to participate in a small-scale, focused closed beta test. Players will also get a chance to help put our servers and technology through their paces in a series of stress tests running from May through July—you can opt in now through Account Management and select the WoW Classic beta. Subsequent stress tests will extend the opportunity to even more players. Level caps will also be in place to ensure we’re emphasizing the “stress” in “stress test”

—we want to push our tech to the limit, and that means a critical mass of players in close proximity.

Stress Test Schedule*
Stress Test 1: Wed May 22–Thurs May 23
Stress Test 2: Wed Jun 19– Thurs Jun 20
Stress Test 3: Thurs Jul 18– Fri July 19


woros
(őstag)

Üdv ismét 2005-ben. A kör bezárult, a teret meghajlították. ;]


Prof
(addikt)

A Blizzard felismerte, hogy a klonjatekai sikertelensege utan inkabb ujra kiadja a regi jatekait amikkel anno nevet szerzett. Koltsegcsokkent kiszervezi Kinaba a fejlesztest, ujrahasznosit, amiben nagyon profi.


woros
(őstag)

Viccet félretéve, azért logikátlan ez az egész "classic" dolog kiadása, mert ez nem egy "régi" játék, hanem még mindig ugyanaz.. olyan mint egy sorozat ami a 8. évadnál tart jelenleg. Ugyanúgy lemehetsz most is Molten Coreba vagy Blackwing Lairbe csak nem lesz kihívás.. nyílván.. hiszen a Story szerint már túl vagy ezeken a Bossokon.. meg a többin.

Persze... nagyon szép és jó volt 14 évvel ezelőtt lvl60-on gyakni az ellent és 40fős raid stb. és ha csak ennyi lett volna a játék még meg is érteném, de kaptunk játékon belüli folytatásokat, ahol ment tovább a story outlanden, északon stb. HA nem tudnám mik jöttek utánna, akkor jó lehet majd, de ez olyan, mint ha direkt beragasztanád magad egy idősíkba és folyamatosan az X éves korodban történteket játszanád újra és újra miközben tudod a folytatást.. az úgy már nem poén.


AxBattler
(nagyúr)

Azt hittem, a Burning Crusade és a Lich King kiegeket is tartalmazni fogja... haverok szerint addig volt jó az egész. Nem mintha engem érintene.


Norb79
(aktív tag)

Alapjaiban változott meg a játék, a cataclysm kieggel a térkép/küldetések/minden átalakult az eredeti verzió zónáiban. És mondjuk az eredeti naxx raid se elérhető már pl.
A casual könnyítéseket nem tudom hogyan fogják kezelni, lesz e raid/dungeon finder, meg odateleportálás, vagy végig kell utazni az instához, mint anno? Mivel közel kilenc éve lejöttem róla, csak 2-3 évente nosztalgiázok 1-2 hónapot, így aztán teljesen nem vagyok képbe a friss hírekkel.


anulu
(nagyúr)

azt nyilatkozták, h nem lesznek könnyítések.


anulu
(nagyúr)

szabi, hidegélelem, búcsú a családtól...


hemaka
(nagyúr)

Az a baj, hogy szabiból inkább nyaralok, szabi nélkül, meló mellett meg kb. jövőre lenne 60-as a karakter. :DDD Szóval majd benézek, de nem fogok sok időt eltölteni Azerothon.


laceszgamer
(addikt)

ANélkül meg szerintem sokan hamar el fognak pártolni tőle. Az idő megszépíti az emlékeket, meg ugye akik nem tolták, azoknak új lesz, de nem tudom, hogy hány fél órás corpse runt fognak elviselni, meg mikor insta/raid előtt órákig farmolta az ember a különféle buffokat adó cuccokat.

Tuti lesz egy adag player akik megmaradnak rajta, de a angy többség számára csak iylen fellángolás szerű lesz, vagy épp hetente reset előtt mikor már nincs mit cisnálni BfA-ban akkor belenéznek oda.


Hunpriest
(aktív tag)

Ez mókának jó, de játéknak csak a maga idejében volt az. A classic inkább büntette az együtt játszás mint jutalmazta volna és azokat hosszú instákat se sírom vissza, amiknek a végén sámán gear esett az alli csapatnak...

[ Szerkesztve ]


woros
(őstag)

BRD élen járt a hosszúságba.. ;] Na meg kihívásnak se volt utolsó.. még az upper blackrock spire volt izgalmas.. az original.


hunluki
(aktív tag)

Hogy érted hogy büntette? Loot miatt? Pont hogy anno sokkal nehezebb volt a játék, mezei mobok összecsomagoltak ha kicsit lendületesebbre sikerült egy pull.

Én szívesen mennék classicozni, 7 év játék utána azért hogytam ott a wowot mert kihalt belőle az MMO rész, régen volt hogy csak chatelni be lehetett logolni, klánoddal elbaromkodtatok meg úgy alapvetően nehéz volt a játék, volt benne kihívás, megérte 2-3 haverral együtt kalandozni.

Az jelenlegi live wow full antiszoc grindolás, igaz a küldik jobbak lettek, instázni lehet full noobtól vérpro szintig amit csak akarsz, viszont a játék közbeni kommunikáció az így kb zérónál jár.

Amúgy szerintem is az lesz amit írtak is előttem hogy lesz egy fellángolás hullám és utána kikopik majd a tömeg, viszont a keménymag lehet hogy visszahozza a régi feelinget. Ami kellemetlen hogy időközben lett család meg munka meg élet meg... szóval együtt nem működik, főleg nem a classicnál.


ZSAPI
(csendes tag)

Classic nekem kimaradt. Én BC-től kezdtem és Cata-nál többet nem láttam belőle. nekem kicsit az a bajom ezzel az egésszel, hogy ennek köze nincs remasterhez (igaz nem is ígértek ilyesmit). A fejlesztési munka kimerül abban hogy mindenki blizznél a legrégebbi mentésekben kutat hogy hol van egy értelmes csomag. a grafikát illene aktualizálni. Plusz összeszedni 40 embert raidre hát mindenkinek sok sikert :P. Classik óta rengeteg kényelmi funkció is bekerült a játékba, amik nem módosítják a játék lényegi elemeit csupán megkíméli az embereket a rage-től. Ezeket azt hiszem valami játékélmény balanszírozásra hivatkozva nem is tervezik beletenni ha jól emléxem.


Zolik
(senior tag)

Látszik, hogy semmit nem tudsz az egész Classic WoW hátteréről csak gyorsan trollkodni akartál egyet.

Az egész dolog több éve kezdődött mikor a Bizz bezáratott egy igen népszerű privát classic WoW szervert (Nostalrius) amiből hatalmas felháborodás lett mert tele volt aktív játékosokkal akiket nem érdekelt az új szétcseszett talent rendszer meg az artifact farmolás. Végül belátta a blizz, hogy mennyien szeretnének vanilla wow-al játszani (többek közt a Nostalrius-tól is igazoltak magukhoz embereket) és a játékok nyomására (meg nyilván anyagi) bele kezdtek a saját Vanilla projectükbe. Apropó nem kell külön fizetni érte majd, aktív wow előfizu elég lesz hozzá.

Kicsit olvass utána a dolgoknak mielőtt flamesz.


fuvi
(senior tag)

Jöhet a "Leeeeroy Jenkins!" meg "More dots!" <3

[ Szerkesztve ]


Prof
(addikt)

Pont itt van elcseszve az egesz 1.12 patchel jon ki ami Naxx-os nerfelt 2 eves allapot nem a 2004-2005-os. Akinek az eredeti kihivas kene az nem fogja megkapni az ujoncoknak meg tul nehez/lassu/problemas lesz.


Zolik
(senior tag)

Ha a kezdetektől indultak volna (ami tele volt bugokkal) csak a síránkozás menne. Szerinted ki az aki oda gyalogolni WSG bejáratához minden alkalommal mikor BG-zni akar?
Egy köztes állapotot választottak. (pl Aq25-ben jöttek be a paladin libramok meg a könyvek hogy ne 5 perces legyen egy buff) így nem lesz az hogy hétről hétre kvázi patchelnek, úgy hogy tudják úgyis ez lesz a vége. Mivel azoknak akik sose játszottak vele tök mindegy így talán egy szűk réteget érint majd, hogy MC-be tudtál out of combat resselni vagy AQ40-be expolittal Cthun-hoz leugrálni a falon keresztül az első boss után.

[ Szerkesztve ]

üzenetek