üzenetek

hozzászólások


Prof
(addikt)

Lol csak 2 eve kovetem es kerdezhetsz barmit miert lesz szar az 1.12 alapu patyolgatos, agyonnerfelt classic az eredetihez kepest.


[CsuCsu]
(senior tag)

Az egyeduli problema az itemizacio es talent lesz. MC / BWL / AQ konnyebb lesz joval az 1.12 talentek es item spec miatt, mint amikor progress modban voltak. Egy olyan 10% hp es dmg buff kene ezekre a raidekre, hogy nagyjabol egal legyen.


Zolik
(senior tag)

Én meg 2005 óta tolom, úgyhogy lol-ozhatsz, de én ott voltam a kezdeteknél láttam minden báját és szívását (már attól agybajt fognak kapni a mostani gamerek hogy nincs mass loot, egyesével kell majd lootolgatni a mobokat vagy hogy vissza tér a ninja pullozás és bizony ha neked nem jut elég mob akkor lehet várni a respawnra. Igen, groupokat kell majd keresni az elitekhez mert nem fogod tudni solozni. Bár te ezeket úgyis tudod..)


hemaka
(nagyúr)

Az hagyján, de vajon már dinamikus respawn lesz? Csak mert ha nem, akkor orc kezdőről kb. 5-6 óra lesz kijutni... :DDD


Whysperer
(addikt)

Annyira várom már. Komolyan semmit nem csinálok csak beta streamet nézek. Spell level ek meg hit rating 2 handed waepon windfury shaman… alig várom már... Végre, ha akarnál sem tudsz ezerrel rohanni mindenhova mindennek!! 2004-es Beta óta tolom és az össze nagy cimborámmal akik jönnek is vissza szóval remélem az új idegbetegek gyorsan meg is unják nagyon remélem.

Engem az érdekelne amúgy, hogy azért MC-be 40 fős raiden mennyire fognak akadni vasak. Remélem a RÉGI ezer órás MAIN boss idézős AV-k.. és jó kis AB-k .. nagyon várom a dolgot. 8) Most már azért idősebb vagyok szóval akár tetszik , akár nem nem lesz időm ezer karira szóval 1 Shaman és rendben vagyok. Amúgy classic pont jobban belefog férni az életembe ,mert ami megy a DLC-kkel meg mostanság ,hogy farmolj mint az állat ,mert 20 karakternek kell ez meg az. Itt meg szép nyugiba tolhatom a bg-t meg a raidet a shamannal és elég is lesz egy karit végig tolni a régi PVP rendszerrel.

ui.: tökre várom a Totem questeket stb.

[ Szerkesztve ]


Whysperer
(addikt)

amiért Shaman vagyok vanilla óta ---->>>> [link]

8)) és amiért Transmog óta így néz ki a shamanom

[ Szerkesztve ]


Magie007
(újonc)

Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!


gejala
(senior tag)

Kár, hogy ezzel olyan 10 évet késtek. 2009-ben nagy sikere lett volna (valószínűleg én is játszottam volna), de mára már kihalt az egész MMORPG műfaj. Csak a legnagyobb fanok maradtak meg bármelyik játéknál, de ők is rohamosan fogynak. Új játékosokra semmi esély. 20 év alattiak már azt se tudják, mi az az MMORPG. De nem is érdekli őket.

[ Szerkesztve ]


Whysperer
(addikt)

Nem tudom miért baj hogyha a nagy fanok maradnak csak és azok meg együtt játszanak? Legalább már ez is szűri a nem oda valókat. Lesz 30.000 igazi nagy fan. Nem fogok érte sírni, ha 15000 horda és 15000 allis igazi játékos fog egymás ellen harcolni!!! 8)


gejala
(senior tag)

Azért baj, mert játékosok nélkül nincs pénz, anélkül pedig nincs fejlesztés. Aztán meg eljut oda a cég, hogy inkább más játékba viszi át a tőkét, ahol sokkal nagyobb a nyereség. Nem véletlen zárnak be sorra az MMORPG-k, újba meg senki nem fektet már. 30k WoW játékos mellett Activision úgy húzná le az egészet a vécén, hogy nyoma se maradna a játéknak.
Már a koreai import is megszűnt, mert ott is mindenki átment mobilra. Egyedül Kínában megy még ez a téma, de azok meg nem tetszenek a nyugati játékosoknak se a játékmenet, se az arrafelé elvárt durva pay-to-win miatt.

[ Szerkesztve ]


Whysperer
(addikt)

1 : Igen ,de Vanilla pont az a réteg nagy %-ban akik jelen pillanatban nem játszanak. mondjuk mint az Én csapatom. 10-en vagyunk régi motorosok . Ebből 2-n játszunk most is és 8-an Classicra jönnek vissza. Szóval. Azok a játékosok jönnek vissza sokan akik BFA-ba nem játszanak ,de ide meg jönnek. Szóval evvel csak régi játékosokat is csalnak vissza. Aki meg vissza megy BFA-ból BFA-ba az eddig is volt é slesz ,de aki csak Classic miatt jön vissza és marad az EXTRA.

2: 30k nem az összes Vanilla játékosra értettem ,hanem a / SERVER

3: Régi motoros nagy %-a mint mondjuk ÉN előfizetek akár játszok naponta akár nem ,mert 10 euró nem igazán érdekel egy hónapra dolgozó ember ként és amikor van időm belépek PVP meg elszórakozom és ennyi. Van olyan konkrét ismerősöm aki már rég nem is játszik PC-n ,de csak Classicra össze rak egyet ,mert az megér neki ennyit,hogy a OFFICE pc helyett most legyen. Eddigi LK óta lévő Összes kieg nem bírta rávenni,hogy játszón. ( őszintén 2 gyerek mellett Én sem tolom naponta ,de mindig felvan töltve ,ha van kis időm beugrok elvagyok .. Régi guild tagokkal dumálgatok meg hülyülünk) Szóval a játék megmaradt jó szórakozásnak és játéknak, mégha kevés is az időnk rá. az X euró havonta meg nem tétel. Még mindig több szórakozást nyújt ez a játék mint sok sok más... max dotázni szoktam néha még

Classic meg ráadásul pont az lesz amire nekem szükségem van nem Ap farmolásra ,hanem nem hajt a tatár. RÉGI csapattal BG aztán jót nevetünk mint anno. Nem ez a farmodl az AP-t meg franc sem tudja mit . raid jön 3 hetente meg semmire nincs időd. nyugdíjas tempó pont élvezni fogom ,Ki questelem amit anno nem bírtam stb.

[ Szerkesztve ]


gejala
(senior tag)

Ebben a classic szerverben szerintem túl sok a nosztalgia. A játékosok nagy része gyorsan rá fog jönni, hogy ez ma számukra egyáltalán nem akkora buli, mint 15 éve a középiskola/egyetem alatt volt.


Whysperer
(addikt)

Rendben. Inkább lesz ez a Classic PVP és sima co-op modos RPG.. mint anno. ahogy a Dota 2 meg a cs go is unlimited mert nincsen két ugyan oylan Kör. mindig máshogy győzől vagy vesztesz.. a BG fightok jók lesznek , ahogyan most is mennek 15 év után az AV/AB/WSG is. Szóval megnézed a PVP a specek stb-n kívül nem változott .. csak ügyesebbek lettünk kb. Tapasztaltabbak. Itt nem tudod kiszámítani mint egy boss fight ,hogy 1-2-3 jobbra 4-5-6 előre stb. most fúj a boss stb. Vanilla PVP fun volt és most is az lesz erre 5000 ft-ban itt fogadok veled

[ Szerkesztve ]


gejala
(senior tag)

"Vanilla PVP fun volt és most is az lesz erre 5000 ft-ban itt fogadok veled"

Valakinek biztos, ez tény. Ráadásul te elég elfogult vagy a leírásod alapján. Én is szerettem a WoW-t 2006 környékén, de ma már nem játszanék semmilyen MMO-val, az a világ elmúlt.
De mások is így lesznek ezzel. Lehet, hogy kipróbálják az emlékek miatt, aztán a többség rájön, hogy ma már így 30+ évesen nem kell ez neki karrier meg család mellé. Főleg, hogy ma már teljesen megváltoztak a játékokkal szembeni igények. A 20 év alattiak számára pedig teljesen érdektelen ez az egész, valószínűleg nem is tudnak a létezéséről.

[ Szerkesztve ]


hemaka
(nagyúr)

en csak magambol kiindulva tudok nyilatkozni, hogy nalam valoszinuleg nem
lesz 24/7-be porgetve, szoval le leszek maradva, mint a borravalo, a hullamon fognak ulni parszor aztan ott hagyom a csaba az egszet. 😂


wjbhbdux
(addikt)

karriert meg a családot félre lehet tenni, az lesz máskor is. Vanilla WoW egyszer volt, és most egy hatalmas csoda hogy mégegyszer lesz. El kell döntened, hogy önmagad és a játékélményed a fontosabb, vagy valami más amit azóta ráderőltetett a társadalom.


warcat
(addikt)

I was WRONG about CLASSIC! Here's Why

Pont úgy hangzik, mint te.


hemaka
(nagyúr)

Jah, 30 alatt biztos, de 30 felett mar mas az ertekrendje az embernek, ez csak egy jatek.


Whysperer
(addikt)

Szóval elfogult vagyok ,mert korombeliekkel fogok játszani és és egy Classic topicban erről beszélünk ,hogy valaki nem játszana MMO-t. Azét elfogult vagyok ,mert mondjuk család mellett azt választom ,hogy belépek 1-2 BG-re vagy classicot ki questelem amire régen nem volt időm? Ez elfogultság? :)

De most ez olyan beszégletés kettönk között ,hogy Én egy WOW Classic topicban arról beszélek ,hogy örülök,högy jön a Classic Te meg arról ,hogy nem kell senkinek a Classic. Mintha egy BF 5 topicba azt ecsetelném az ottani emebreknek ,hogy Ők csak az elfogultság miatt vannak ott pedig a 64/64-es FPS-nek nincs értelme és azzt ecsetelném nekik,hogy Én nem fogok evvel játszani. Szép és jó és értelem a Te részleteidet csak azt nem értem ,hogy - MIÉRT ?

Most sétáljak el egy SUSHI bárba és krédezzem meg mért vannak pálcikák? Szép é sjó volt 1600-ban ,de ma már senkti nem érdekel? Vagy csak próbálom megérteni mit szeretnél egy WOW classic topicban közölni azzal ,hogy a MMO-nak ninc sértelme. Telejsen arra emlékeztet mint annó a WOW meghalt szlogenre. :)

Én nem fogok 24/7-be játszani,mert családom van ,de nekem pont jó szórakozás lesz a CLASSIC mint ez a BFA mondjuk a ennyi kb. Ott elvagyok néha abarátokkal . Mint ahogy Most is elvagyunk heti 1x 2x 1-2 óra aztán ennyi körülbelül. Má rmost tudjuk ,hog ynem elszünk 14-es rankon stb. ,de a 12 meglesz és tudjuk nem fogunk raiden farmolni Sulfurast hanem elég csak az AV Mace. De jó szórakozás lesz. Újra.

Elfogultság egy Classic topicban örülni a Classic remakenek . Akkor legyen az.

[ Szerkesztve ]


gejala
(senior tag)

Nekem fontos a játék, csak az MMO-kból szálltam ki, mert már nem tudnak lekötni. Ma már az jelenti nekem a szórakozást, hogy vagy a Sims 4 - American Truck Sim párost nyüstölöm, vagy ha épp ezekhez nincs kedvem, akkor beiktatok valami pár hetes végigjátszós játékot új megjelenések közül vagy a kiapaszthatatlan backlogomból.

üzenetek