üzenetek

hozzászólások


Whysperer
(addikt)

Vannak kemény emberek azért 8)


Whysperer
(addikt)

elég jó a Balance 1100 emberből. 42- 39 % horda alli 8) meg Classokban is elég jó sz.tem

[link]

[ Szerkesztve ]


Prof
(addikt)

Sajnos a reszletekben rejlik az ordog. az 1.12 patch az mar Naxx utani patch... AV mar laposra lett nerfelve... sok mindennel egyetemben. Még az eredeti Naxx kihívást se tudod átélni vele, bár azért talán még arra én is visszatérek akármennyire is nerfelt az élő.
Attól még biztos jó móka lesz annak aki nem a szerver 1st raid killek és a kihívás miatt játszott, ugyse fogja észrevenni. Pláne ha mostani élő komplett idiótákra, tervezett Wowhoz hasonlítja. Még nehéznek is fogja találni.

Igaz nem lesz az a 40 ember tökéletes összjátéka nyomja le csak a bosst élmény, lehetnek afk hunterek simán, Patchwerk se fogja 1 ütéssel kifektetni a tankot :O


Whysperer
(addikt)

Figyu. Ezt December 23.-an 2018-ban csináltam AV-n. Ha most BFA-ba sikerült összehozni azért ott is van rá esély 8)) Raidelni talán fogok, de a kislányom meg az útban lévő második gyermek lehet nem fogja engedni ,hogy RAID-ni menjek max elemgyek 1x 2x retroba. Only PVP és world PVE.

[ Szerkesztve ]


[CsuCsu]
(senior tag)

Nem sok kulonbseg volt 1.11 es 1.12 kozott, ami jelentosen konnyitett volna Naxx-on. Mondom ezt ugy, hogy en ott voltam annak idejen.

Megnezem melyik elo idiota tol vegig egy mostani Mythic raidet. Naxx ver egyszeru egy BFA Mythic-hez kepest, egyszeruen nem volt az embereknek tapasztalata. De nem kell messzire menni, mar TBC idejen is boven lapatra tette egy Sunwell nehezseg teren. A raidek minden kiegeszitovel egyre nehezebbek lettek.

[ Szerkesztve ]


Azie
(senior tag)

a szó amit keresel: útON... persze ha útban van, akkor a harmadikat nem kéne erőltetni :D


AlexWolf
(senior tag)

2009-ben hagytam abba.
Haverok azóta is nyomják, de amit az új kiegekben láttam náluk, az nem tetszett.

Erre most befizettem egy hónapot a WoW classicra. Basszus 15 éve volt!

Az tuti, hogy heti 1szer max 2szer fogok tudni felmenni. Mindenkinek családja lett azóta.

Basszus de régen volt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek