üzenetek

hozzászólások


Šolaire
(PH! addikt)

Köszi From :( remélem tisztességes remaster lesz ha már megkérik az árát.


Rasnac
(fanatikus tag)

Elvileg a Ds3 motorját ültetik át, ami viszont pc-re kifejezetten jól sikerült.


NandorHUN
(PH! addikt)

Redditen is megy nagyban a sírás, hogy PC-n nem olcsóbb - régi szar port miatt.


cyberwarfare
(őstag)

Ez korrekt hozzá állás....


ASTON117
(tag)

Hát azt megértem, mókolás nélkül a kurzort nem lehet eltüntetni, nem hogy még beállítani bármi értelmeset, mint rendes felbontást, fps lockot stb.. és ezt a portot így is hagyták.


Šolaire
(PH! addikt)

Ha jó munkát adnak ki a kezük közül akkor nem fogom érte sajnálni. :K Csak arra számítottam hogy Steamen akinek megvan az eredeti annak olcsóbb lesz valamivel.


celafat
(tag)

En megegyszer teljes aron biztosan nem veszem meg, de ha jol sikerul a felujitas, akkor egy kesobbi akcioban lecsapok ra.


kolopele
(PH! addikt)

Ez egy olyan játék (beleértve a másik két részt is) amit ki sem kellett volna adni eleve. Ráérő mazochisták persze előnyt élvezhetnek :D


bozont
(PH! kedvence)
Blog

Akkor kenjék a hajukra ezt a remastert, van kontrollerem, úgy meg a régi is tökéletesen játszható. Ennyit nem ér a dolog.


[CsuCsu]
(senior tag)

Kinek mi jon be. En nem tartottam egetveroen neheznek.


PiTM0N
(kvázi-tag)

Akkor ez most egy fizetős bugfix lesz, nagyobb textúrákkal? Ha nem lesznek benne ládák mint a cod4ben akkor sajnos nekem kimarad :-p nagy lehúzások ezek.

8# gondolom a port minőségére értetted, nem?


NandorHUN
(PH! addikt)

Igen.

Amúgy egy vicc, ha azt nézzük, hogy vannak olyan játékok amikhez ingyen jött a javítot textura pack (pl. Rainbow Six) és játék működik is alapból.

Persze kell a pénz és az ilyenek bizonyulnak a legolcsóbb megoldásnak, játék ára majdnem annyi mint egy újé, nem kell játékmecha, zenékhez, hangokhoz és még sorolhatnám hány dologhoz nyúlni csak fel kell tolni a grafikát és kész.


Xarina
(fanatikus tag)

Szamomra ez egyertelmuen lehuzas kategoria, legalabbis pc-n, foleg azutan, hogy az eredeti kiadas eleg gyatra port lett.


GodGamer5
(senior tag)

Ez remaster mánia már nem csak ciki, de felháborító is. Miért nem elég egy ingyen patch?

[ Szerkesztve ]


Hopkins95
(senior tag)

Az megvan, hogy az eredeti Dark Soulst ki sem akarták adni PC-re? Csak a fanok elkezdtek petíciót gyűjteni, aztán a Bandai Namco hallgatott a fanokra és végül azért jött csak PC-re. Elmondásuk szerint az volt a cél, hogy minél hamarabb kiadják, tehát azért volt olyan, amilyen. Szerintem örülni kéne, hogy bármilyen formában is megjelent, ha nem lett volna kiadva, akkor azért ment volna a sírás. :U

[ Szerkesztve ]


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Mire fől lenne?Nem is értem a feltételezést.
Ok.Voltak játékok, amikhez megkaptuk a remastered változatot ingyen (Bioshock 1.2.)...mondjuk ez meg is lepett rendesen.


Xarina
(fanatikus tag)

Ezert tart ott a jatekipar most, ahol. Nem akkor kellett volna egy osszecsapott munkat kiadni teljes aron, hanem normalisan megcsinalni meg akkor is, ha joval kesobb adtak volna ki es akkor most nem lenne szukseg az ilyen remastered kiadasokra.


MrTwister
(senior tag)
Blog

Nahát milyen jó fej volt tényleg a From Software, tiszta szívjóságból, petíció hatására kiadták a játékot pc-re is, ugye ezt most te sem gondolod komolyan!? :DDD Pénz beszél...meg kellet fejni a pc master race-t is és most mivel a remasteredek korát éljük, fejjük meg még egyszer! Ennyi. :K


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

A hivatalos Bandai Namco Store-ban volt kint rövid ideig, hogy aki upgrade-el, az féláron kapja meg ezt:

[link]


Hopkins95
(senior tag)

Persze hogy pénzért csinálták, ez nem kérdés. De senki sem kényszerített rá, hogy megvedd vagy ne refundold Steamen, ha nem tetszik... :U Ez főleg azoknak készült, akiknek nincs konzoljuk, mégis szeretnének játszani vele PC-n, ennyi...

[ Szerkesztve ]


NandorHUN
(PH! addikt)

Kint volt a honlapjukon + a régi verzió PC-re elég szarul sikerült és ki se lett javítva soha - erre föl. :)


exec79
(tag)

az a foshalom utan amit rankszabaditottak anno penzert, suru bocsanatkeresek kozepette kellene majdnem ingyen adni ezt azoknak akiket atvertek az elozo kiadassal....


Béééla
(őstag)
Blog

40 $ mindenhol? Akkor 40 ojró eshopban/kártyán újonnan megjelenve? (Switchre gondolok elsősorban)
Az barátibb ár!


MageRG
(őstag)

"Miért nem elég egy ingyen patch?"
Gondolom nem sokat konyítasz hozzá...

üzenetek