üzenetek

hozzászólások


ribizly
(PH! addikt)
Blog

Amit eddig láttam az szimpatikus.


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Sokan értetlenkednek PC fronton, mert csak Blizzard appra (Battle netre) jön ki a játék.No steam.Felrobbantak a fórumok :D
Sokan vizionálják, hogy az új COD is Blizzard appon jön csak ki.Micsoda?A CODok beszennyezik a szent WoW és az Overwatch otthonát?Na ennél a pletykánál egyenesen elgurult pár ember gyógyszere :DDD


XFoxyX
(tag)

Hát ettől szemrákot lehet kapni. :S
Ugyan úgy néz ki mint a No mans sky, még kis hp csíkok is vannak.
Szégyen hogy 2017-ben ilyen hulladékot csinálnak és ezt vesztegetik majd 70 dollárért.

Vicc...


duvi
(PH! nagyúr)

Első ránézésre nekem is a NMS jutott eszembe a színvilágáról. Nagyon megörültem, amikor bejelentették a PC-s portot, de ez a játékmenetvideó teljesen elvette a kedven tőle :( Borzalmas.

[ Szerkesztve ]


bozont
(PH! kedvence)
Blog

Megvan az első rész PS4-re és nekem bejön a játék, várom a második rész PC kiadását. Viszont az eddigi videók alapján inkább csak egy kiegészítőnek tűnik. De ne legyen igazam.

Konzolos grafikához képest amúgy elég jól néz ki, a videók nem adják vissza. Remélem a PC verzió kap még egy kis grafikai tuningot a magasabb felbontáson kívül is.

[ Szerkesztve ]


duvi
(PH! nagyúr)

Nekem az első rész látványvilága és grafikája jobba tetszik. Itt egy összehasonlítás.


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Olvastam neten, hogy baráti lesz a gépigénye.Nem kell hozzá a legújabb hardver.Így lehet nem PS4en fogom kipróbálni.Bár nyílt béta csak konzolon lesz. (?)

duvi
De fasza az avatarod. :C


duvi
(PH! nagyúr)

Thx :B


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Én azt mondom, hogy jöjjön csak Battle.netre, mert a Destiny 2 valószínűleg gyakrabban fog patcheket, kiegészítőket kapni, DLC-k és ingame bigyók meg stb. - egyrészről így nem kell megfozetni a sápot Valve felé, másrészről adhat egy nagyobb stabilitást a játék alapjainak.

CoD viszont tényleg ne jöjjön oda... :Y

üzenetek