üzenetek

hozzászólások


Rodi 4.80
(senior tag)

Azta! Mit csinálsz 400 órája az Odysseyben? Én 120-130 óra alatt felforgattam az egész világot, kb. 6000 embert tettem el láb alól :D


kolopele
(PH! addikt)

NewGame + például, dlc - k. Csak hatezerszer öltél?

[ Szerkesztve ]


Rodi 4.80
(senior tag)

Ja, a DLC-ket nem vártam meg és new game+ -t se játszottam. Csak a sztorit toltam végig és csak annyit ellenfelet likvidáltam amennyit muszáj volt, illetve akik még szembe jöttek :)


kolopele
(PH! addikt)

Úgy már érthető, én viszont minden nap ránézek nincs e valami újabb küldetés, plusz még a Fate Of Atlantis 2. epizódjában is csak Kerberoszt öltem meg, az meg még az eleje. Lesz ez még pár óra :)

[ Szerkesztve ]


Rodi 4.80
(senior tag)

Akkor gondolom season pass-od van, úgy értem a 400 órát. Az Origins volt nekem ilyen, annak minden dlc-jét végigjátszottam. Most meg a Division 2 ilyen végtelenített játék, ezekre tényleg jobb csak hetente ránézni :)


kolopele
(PH! addikt)

Igen, ahogy az Origins esetében is. Imádtam azt is, de az Odyssey valahogy jobban megfogott. Na de befejeztem, mert a téma a Game Pass :)


Rodi 4.80
(senior tag)

Lelkes Game Pass előfizető vagyok, viszonylag sok AAA cím elérhető pár hónappal a megjelenés után. És minden hónapban beesik 1-2 jó cím a "régi" időkből is.


kolopele
(PH! addikt)

Nekem az a bajom hogy nem tudok várni ha egy játék nagyon érdekel. Metro - val is már régen végeztem, ez ellen nem lehet mit tenni. Mire kijönnek a javítások sokszor már a végére érek a legtöbbnek.


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

minkmeg' élvezzük apróért', általában bugoktól mentesen - de legalábbis kevesebbel mint kiadáskor - később....így kerek a világ ( :


kolopele
(PH! addikt)

Nincs is ezzel semmi baj :) Belém is a gyerekek hozták vissza ennyire ezt a játék őrületet, előtte évekig nem is érdekelt, holott volt egy keményebb konzolos korszakom.


hunluki
(fanatikus tag)

Egyéni dolog, én a 1st day vásárlásoktól menekülök inkább, hála az elmúlt időszakban tapasztaltaknak. Esküszöm úgy vagyok vele hogy ha kijön egy játék akkor az kb félkész, fél éven belül jön hozzá 2-3 DLC, általában van valami komolyabb bug is aminek kell 2-3 nagyobb patch mire rendbe rakják... szóval én inkább kivárom a patchelt dlc-ket tartalmazó változatot valami akción és kész.

Szvsz egy játék nem "romlik meg", egy god of war-nak teljesen mindegy hogy megjelenéskor játszom ki vagy 3 év múlva fogom mire eljutok odáig a backlogomban, hülye leszek még felidegelni magam azon hogy hibás/félkész játékot játszok végig.

[ Szerkesztve ]


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

még mindig inkább ph-n meg egyéb fórumokon, oldalakon cseszem el az időt, mint játékokkal, az információ éhségem nagyobb, mint a gamer felem ( : + munka, ott van talonban rengeteg játék, eleve télen jobban szeretek, ilyenkor meg csavargás inkább, bár a nagy kánikulában már nem feltétlen
ma elvileg jön egy tv, majd azzal kicsit nekiülök a forzának, meg az exodusnak, de előtte a gears of war 4 multi coop tartozásomat lerovom akinek ígértem :d az pl nagyon tetszett, de elég gyorsan végigtoltam, 1-2e ft-ot max adtam volna érte, többet biztos nem


Sirandrish
(Jómunkásember)
Blog

Előfizettem, leszedtem a Metrot, de nem bírom elindítani. Az csak egy dolog hogy alapba csak safe módban indul, fingom sincs hogy miért, de utána állandóan Live-be akar nekem belépni? Why??


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Mert kell hozzà. Mivel Xbox Win10 egy platform.
Ez kb olyan, mint amikor veszel egy PS-t, aztan csodàlkozol hogy be kell lépni a PSN-be.

[ Szerkesztve ]


Sirandrish
(Jómunkásember)
Blog

Oké, de nem lép be. Állandóan azt írja hogy most nem sikerült belépni, próbáljam meg később...

Ráadásul el se indul, csak safe módban..

[ Szerkesztve ]


Sirandrish
(Jómunkásember)
Blog

Leszedtem az Astroneert is kíváncsiságból. Az gond nélkül indul..


Ombi5
(őstag)

Nalam is ez a helyzet, mit kell frissiteni? :R


ETOM
(PH! addikt)

Szerintem a Windows 10-t 1903 verzióra.


Ombi5
(őstag)

Igen ez volt a baja!!!! :R


hajbel
(őstag)

Nem veszítettél semmit, a Metro sohasem lesz javítva. Nekiálltam 2 hete, gondolván, hogy biztos javítva vannak a bugok, de össze-vissza rohangálnak az ellenfelek, néha beleragadnak a környezetükbe. Random észrevesznek guggolva éjszaka 100 méterről (előtte nem láttak meg), mikor mellettük megyek el 2 méterre, akkor pedig nem. Ettől függetlenül egy nagyon jó élmény volt, nem bántam meg, hogy támogattam a fejlesztőket, csak a RT és a DLSS helyett patchelhették volna a játékot is, hogy ne hagyjon keserű utóízt a játékosok szájában.


B.Gaboo
(tag)

strat menü, beírod h metro, onnan indítsd el admin joggal. utána be tudsz majd jelentkezni az MS accountodba és legközelebb már mehet rendesen az indítás.


GreatL
(fanatikus tag)

A baj az hogy 300 Forintot se ér meg számomra. Pár játékot viszont megvettem már régebben tizenezrekért. Ezentúl sem venni nem fogok mert drága, sem előfizetni mert minek?


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Akkor így jàrtàl, marad a horgonybolt.


Sirandrish
(Jómunkásember)
Blog

Ezt próbáltam, de ugyanaz történt..


Honzi
(senior tag)

Ha van még majdnem 3 hónyi xbox game passom és átváltanám az ultimatere akkor mennyit kell ráfizetnem?
Mivel nincs boxom ezért jobban járnék a pc-sel de arra nem lehet átváltani.


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Akkor 4 hò ultid lesz 300ft-ért. (elvileg)


Honzi
(senior tag)

Láttam hogy te is átváltottad neked is ennyi lett a vége?
Mert az elég nagy bukta lenne ha csak egy hót kapnék a 300ft-ért a többi meg menne a kukába. :D

[ Szerkesztve ]


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Nekem +2hò Gold, meg 1.5 év Gamepass jàrt 300ft-ért, mert nekem volt 2020.09.06-ig Goldom.
Vàltàs utàn 2020.11.07-ig lett ultimate-em. Ez úgy jött ki hogy 2020.09.06-ig Gold. GamePass-om még 2019.07.01-ig van, plusz ugye az egy hònap ulti. Neked a 3 hò GamePass-t így 4 hò ultira vàltja.
Ugye milyen sz@r ez a Microsoft?

[ Szerkesztve ]


Honzi
(senior tag)

Este megnézem van jó pár játék amit végigjátszanék a listán.
Köszönöm.


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

Jo hozzaallas:) esetleges upgradekent meg elgondolkozhatsz azon, be se kapcsolod a gepet, mert eszi az aramot ;]
Jatekokat en is draganak talalom, legtobb esetben a joarasitottakat' is cdkeysen es tarsain, de ez a 300ft-os ultimate ajandek, ha havonta 1-2 jatek van gp-bol ami erdekel, mar boven megerte


Fitzgerald
(PH! kedvence)

Már látom mért gyűlöli mindenki az MS Store-t. Unintuitív, használhatatlan rakás szar. 1903-as Win 10 nélkül még játékot sem volt hajlandó letölteni, a Windows update meg vagy 40 percig települt. Aztán természetesen elkezdett az accounttal szórakozni, hogy az eszköz amire le akarok tölteni nincs hozzárendelve a Microsoft accountomhoz. Oké, ezt is megoldottuk. Tölteném le a játékot, 20%-nál error.
"Something happened at our end". Ha most nem csak 300 forintot fizettem volna ezért, akkor nagyon mérges lennék. :O :U


Sirandrish
(Jómunkásember)
Blog

Én annak idején a GoW-ot szedtem lefele..szaros 30megas nettel volt 1 nap mire lejött vagy 70giga a 100ból, ahol valami hibát észlelt, aztán 2019 ide vagy oda, ő nem tudta folytatni, hanem elölről kellett volna kezdeni...kössz!

Az hogy most az egyik játéknál gond nélkül másodpercek alatt belép a live accountomba, a másikba meg 180. indításra sem hajlandó, már csak hab a tortán. No comment...szintén örülök hogy csak 300at fizettem..


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

boxon nincs ilyen - kopp-kopp, én legalábbis nem találkoztam vele -


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Akkor van, ha a fejlesztő/kiadó elbasz valamit. Az Odyssey-t nem tudtad letölteni, míg nem jött hozzà hibajavító patch.


Honzi
(senior tag)

Nekem egyetlen problémám eddig a lassú letöltési sebesség volt.


hunluki
(fanatikus tag)

300 hufot rádobtam én is, már csak puszta kíváncsiságból. Szépen lassan eljutok oda hogy kár volt...

1. Volt pár játék ami 1904-et kért, szóval backup image megír, update először 1809-re, utána 1904-re, ezek meglepően jól sikerültek, kb 2 óra alatt sikerült átlendülni rajta ami szvsz 2 dist upgrade-hez és az utána való kikupálgatáshoz ez teljesen jó idő. Igaz azóta csak 4,5-ön fut az eddig 4,7-en futott 4690k, efelett kékhalálozik, így viszont teljesen jó.
2. Első körben elkezdtem leszedni a GoW-ot ami vicc tempóval jött (speedtest szerint nem volt baj net tempójával), folyamatosan transfer errort írt meg hogy csekkoljam le az internethez való csatlakozásomat amin nagyot nevettük a mindeközben skype-on folyamatosan online-ba lévő haverommal.
3. Körbenéztem hogy mit ad a gamepass és bedobáltam pár játékot letöltésre hogy este had pörögjön a router, 8 óra után kb játékok fele ha lejött pedig kényelmesen le kellett volna jönnie az összesnek.
4. Forza Horizon 4 ami indulás előtt hibátlan volt most van hogy random kékre fagyasztja a wint, éljen az UWP és a fejlődés.

Most eljutottam oda hogy megpörgetem a gearst, hollow night-ot esetleg még az operenciát, utána pedig ezt az egész kalandot elfelejtem és visszadobom a backupot, visszakapom a 200mhz OC-mat, a stabil forzámat és ameddig lehet maradok is a korábbi builden (már amennyit az MS enged, haxolgatni nem fogok).


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

200mbps-ben van maximalizàlva a letöltési sebesség.

[ Szerkesztve ]


hunluki
(fanatikus tag)

Sajnos annak se volt a közelébe se. Az elképzelés amúgy jó, főleg ha valamelyik jövőbeli frissítéssel jön a teljes xbox játékgyűjtemény PC-re, addig viszont illene kikupálni a rendszert úgy hogy az valóban egy jó élmény is legyen ne pedig egy szarul megvalósított tök jó ötlet.


Janus27
(tag)

Én is rádobtam 300 Ft-ot próbára. Ennyit bőven megér. A Hydro Thunder Hurricane játékot nyomom azóta, 1809-es windows10-el és tavaly decemberi Radeon adrenalin driverrel. Amúgy érdemes átnézni a játékokat, mert Pl. az itteni listán a Hydro thunder nincs rajta! Hátha van több is amit nem jeleznek.
Szintén ms store-os dolog, egy kérdésem lenne hátha valaki tud segíteni. Megvettem a Killer Instinct Definitive Edition játékot, ami elvileg play anywhere gamma, a leírásban az van hogy Xbox one-on tartalmazza a két eredeti killer instinct játékot is. Van arra valami lehetőség hogy ezekkel lehessen nyomulni PC-n?

üzenetek