üzenetek

hozzászólások


GuineaPigMan
(junior tag)

Most frissítettem a Windows-t, de még mindig ezt írja ki? Lentebb jelzi, hogy frissítsek Insiderrel, neked is azzal működött?


Bobo_07
(csendes tag)

Egy tipp, ha esetleg valakinek Maestro kártyája van, azt nem engedi hozzá adni kártyának, de ha van hozzá paypal fiók, azzal már az angol store-ba enged fizetni.

[ Szerkesztve ]


Misogi
(tag)

Hát ez rohadt jó, meg is vettem! :D

Látom a store-ban hogy az így megszerzett játékoknál van egy olyan lehetőség hogy: "Végleges vásárlás". Ez mit takar?

Ha lemondom az ismétlődő előfizetést, akkor 1 hónap múlva már nem is tölthetem le ezeket a játékokat, vagy mi itt a lényeg?


RudY
(őstag)
Blog

Megveheted véglegesen is, kedvezményes áron.
Amíg aktív az előfizetésed játszhatsz vele, ha szünetel, akkor is ottmarad a fiókodban, de nem indul el. Ha bármikor ismét előfizetsz tetszés szerint, akkor nyomhatod tovább.


Polllen
(nagyúr)
Blog

Ez remek hír.

[ Szerkesztve ]


Misogi
(tag)

Szoval ha lemondom az ismetlodo elofizetest, akkor csak egy honapig fogok tudni jatszanni ezekkel?


RudY
(őstag)
Blog

Igen...némileg hasonló, mint a kártyás mobilos feltöltés.


GodGamer5
(őstag)

Április végétől tolom pc-n a game pass-t 300ft-ért 3 hónapot ,úgyhogy ez nem akkora hír. Forzákra, Sea of Thieves-ezni stb pont jó. :)

[ Szerkesztve ]


wesder
(veterán)
Blog

Eddig csak PA címeket jàtszhattàl, ez most Gamepass FOR PC.


Misogi
(tag)

Star Wars Battlefront II - 4.49€

[link]


Silenzio
(addikt)
Blog

Van ebben a listában bármi olyan cím, ami korábban nem létezett PC-re? Én egyet sem találok. Halókból pl. csak a mellékvágányok vannak...?
A PS Now szerintem sokkal ütősebb, előfizettem 20 ropiért egy teljes évre akciósan, most párhuzamosan nyomom a Last of Ust, a Red Dead Redemptiont és az Until Dawnt, hol a laptopon, hol az asztalin, hol a PS4-en, mivel szinkronizál köztük.

SZERK: Bocs, nem olvastam el tüzetesen. Szóval ez egy havidíjas PC alapú konzolszisztéma, és nem streaming szolgáltatás, mint eleve gondoltam. Így már más a sztori, elég jó lesz ez.

[ Szerkesztve ]


wesder
(veterán)
Blog

Streaming majd az XCloud lesz. Konzol exklúzívokat felesleges vàrni, mert az csak a Sony-nàl van.


jarnyz
(junior tag)

Tovább folytatódik a nevetségesség.
A metro nem megy, mert nem tud csatlakozni az xbox live-hoz...az xbox app tud. Nem fogja a tűzfal a játékot...

Oké, akkor nézzük a wolfenstein II-t.

Nem indul, mert hiányzik neki a vulkan-1.dll. Oké, akkor telepítsük külön a vulkant. Siker...ja mégse, "crashinfo...could not write crash dump"

Utána néztem. Nem egyedi eset és nagyon nem új-keletű...de a francnak sincs kedve ezzel szenvedni 1 percet se. A következő generációnál is maradok a konzoloknál.


Aslan
(aktív tag)

Meglévő XBOX-hoz vásárolt 1 éves Game Pass előfizetés esetén az elérhető kínálatból csak 4-5 játék volt, ami ugyan azzal az előfizetéssel elérhető volt PC-re is. (Horizon 4 pl) Most, hogy hivatalosan is megött a Game Pass PC-re, a már meglévő XBOX-os előfizu esetén is elő kell külön fizetni a PC-s verzióra?

Szerk... most látom, hogy 3 csomag van:

- XBOX
- PC
- Ultimate (XBOX plus LIVE, PC)

[ Szerkesztve ]


_cHAos_
(aktív tag)

Ajánlanám figyelmedbe az operációs rendszered és videó driverek frissítését (legújabb Windows verzió szükséges ha játszani szeretnél). :U Egyébként Xboxon sem tudsz játszani, ha nincs updatelve.
"francnak sincs kedve ezzel szenvedni 1 percet se." - ebben az esetben a PC tényleg nem a te műfajod.
Nem kell a hangulatkeltés, mert Te nem friss oprendszerrel ráadásul driverek nélkül szeretnéd ha működne minden. :DDD

[ Szerkesztve ]


jarnyz
(junior tag)

Számítottam valaki okosra, aki betalálhat, de hát...
1903 van fent ;) és az összes driver up-to-date

Szóval próbálkozz jobban legközelebb.


_cHAos_
(aktív tag)

Pedig a could not write crash dump-ot az esetek nagy részében driver hiba vagy nem megfelelő config fálj okozza (elbuheráltad vagy sérült a file).
Magadat találtad be szvsz. :DDD
Próbálkozni? Nem voltál képes megoldani egy alapvető problémát, majd idejössz sírni, hogy nevetséges az egész. Ha segítségét kértél volna biztosan kaptál volna.

"Oké, akkor telepítsük külön a vulkant." - friss driverek, aha :D olyan frissek, hogy nem is léteztek a gépeden. :D

[ Szerkesztve ]


jarnyz
(junior tag)

Az amd driver nem rakta fel magával.
A gép nem volt játékra használva csgon kívül.
Nincs elbuherálva semmi.
A problémára találtam megoldásokat (driver frissítés, játék újratöltése...)...amik visszahozták a régi jó pc-s emlékeket és inkább nevettem egyet és letöröltem.

A wolfi kettő nem érdekelt igazán, a metro exodusos problémára miért nem írod a csoda megoldásodat? Igaz azóta az is bekerült a boxos GP-be, amihez még egér support is van, tehát fölösleges pdóbálkozni vele.

Szóval, egyéb remek minőségű hozzászólás?
Védheted itt a semmit tovább persze. Csak rossz ajtón kopogtatsz.


Chaser
(titán)
Blog

ezért is hagytam abba anno a pc játékot:) megvettem a mortal x-et, szépen indult is, de grafika nagyon gyér volt, minden kb alapon, vga bírta, úh állítottam pár dolgot, utána laggolt, defaultra raktam, akkor is laggolt, csinálhattam bármit, akkor is laggolt ( : az volt az utolsó pc-s játék élményem, nemrég vettem xbox-ot, megy a mortal, meg eddig minden amit elindítottam, bf1-ben vannak kisebb bugok, de az a készítők hibája
a metrot tegnap este töltöttem, majd ránézek leindul-e az is gond nélkül


_cHAos_
(aktív tag)

De most meglepett téged, hogy a PC gaming ilyen? Semmi nem változott, ha ebből az aspektusából nézed, most is ugyanúgy szoftver és hardverkövetelmények vannak, ha egy alkalmazást (játékot) megfelően futtatni akarsz. Itt neked kell biztosítanod, hogy ezek a követelmények teljesüljenek. Amíg a konzolt csak kihozod a boltból és felhasználói fiók beállítása után kb. működik.

[ Szerkesztve ]

üzenetek