üzenetek

hozzászólások


jarnyz
(junior tag)

Igen.

Számomra elkeserítő, hogy a win storeból letölteni se ment zökkenőmentesen egy játékot, de hogy elindítani se...
Pár éve ugyan, de az origin, a uplay és a steam se hagyott cserben. Letölt, indít, játszik. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy a ps5 mellé egy b-szó videókártyát veszek majd jövőre (mert az új ryzen procik érkezésével ígyis-úgyis rá lesz költve ~250 ezer a pc-re), mert úgy tűnik minden jön majd PC-re ezután is, de ez felejtős ötletnek tűnik.

Nem tudom hány ügyfelünk maradna, ha átadnánk a szoftvert és nekik élesítés után a hibaüzenetekből kellene indíthatóvá varázsolniuk.

[ Szerkesztve ]


b.
(nagyúr)
Blog

Nekem hibátlanul megy,semmit nem kellett művészkednem vele.Legújabb driverek, vannak fent Geforcehoz és winből is.( 6800K@ GTx 1070)
lehet csak szerencsém volt , nem tudom,de műkszik a Metro is.

[ Szerkesztve ]


jarnyz
(junior tag)

Legyünk pozitívak és nekem volt pechem :D (vagy az amd rx470 sztrájkol, hogy nagyon keveset használom)


schawo
(titán)
Blog

A Games with Gold PC-s játékokat is hoz, vagy az Ultimate csak konzolosoknak jó valamire?

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)
Blog

az ultimateben benne van a gp is, most indul/indult a pc-s gp, nem tudom ilyen szempontból külön kezelik-e


schawo
(titán)
Blog

A games with gold az ragadós (végleges) játék, a game pass csak előfizetéses konstrukció.


Chaser
(titán)
Blog

a gold maga a multis lehetőség xboxnál, a gp pedig egy 100-200 játékot tartalmazó lista, amivel lehet teljeskörúen játszani, ms exkluzív címek megjelenés napján bekerülnek és maradnak isv véglegesen, ha van goldod akkor vannak játékok amiket olcsóbban kapsz, talán gp-nél is, de mivel játékokat nem veszek, így passz:)
vannak viszont play anywhere játékok, azokat ha megveszed vmelyik platformra, tudsz játszani velük pc-n és boxon is, tehát mindeképpen tudsz venni golddal pc-s játékot, pl forza 4, gow4, 20-30 cím rémlik


wesder
(veterán)
Blog

Nem kapnak a PC-sek + jàtékokat az ultimate-tel.


schawo
(titán)
Blog

:R szóval az ulti max olyan boxosoknak jó, akiknek van pcje is.

[ Szerkesztve ]


RudY
(őstag)
Blog

A multi minden olyan boxosnak jó aki mindkét szolgáltatást tartósan használja (Live Gold, Game Pass), mert így kedvezőbb az ár, tehát megéri összevonni.
Ettől függetlenül plusz bónusz, hogy a PC-s Game Pass is benne van a csomagban.


Chaser
(titán)
Blog

Akkor only pc-hez is jo ha jol ertem, gold miatt meg play anywhere jatekot lehet olcsobban venni - persze ha games with goldos is egyben -


RudY
(őstag)
Blog

Elméletileg működőképes, de arra azért figyelnek, hogy a Live Gold és a PlayAnywhere ne érjen össze, így tulajdonképpen pc-re értelmetlen.


ETOM
(addikt)

Ezt hol lehet megtenni? :R


Chaser
(titán)
Blog

Akkor megoldottak, h ne legyen atfedes ha jol ertem
En igy is orulok neki, venni nem akarok jatekot


kolopele
(őstag)

Nem rossz dolog ez, de jelenleg egy olyan játékot sem találtam benne ami érdekelne és ne vettem volna már meg máshol (igen, még a Metro - t is a sokat szidott Epic Store - ban). Az a baj hogy ha valami érdekel nincs olyan hogy várjak vele, de szerintem ezzel mások is vannak így.


Chaser
(titán)
Blog

igen, vannak úgy, megint mások meg úgy vannak vele, h nem fognak 10-20e ft-ot egy játékért adni, én sem:)
ahhoz azért picit komolyabb grafika, nulla bug, és játékélmény kellene részemről legalábbis, forzráa pl azt mondom adnék érte pár ezer ft-ot, 15-20-at biztos nem amennyiért nyitóáron mehetett
nekem minden benne van szinte ami érdekel, olyanoknak találták ki amilyen én is vagyok:)
egyébként meg az ms exkluzívok day one bekerülnek gp-be/ultimate-be, biztos akad köztük olyasmi, ami érdekelne, no, így nem kell megvenni - én legalábbis nem veszem elő 3 havonta a játékokat újra játszani, de amíg az előfizetés tart akár azt is lehet, forzával fogok majd több időt tölteni, ha meg már valamit kijátszottam, nézegessem a fiókomban h jajdejó' h megvan?:) mivel eladni ugye nem lehet csak a lemezes verziókat -


kolopele
(őstag)

Amiben mindenképpen egyetértünk, az az hogy kár hogy a játékokat eladni már nem lehet, hiszen nagyon sok van közöttük amelyek egyszeri élményt nyújtanak, utána meg csak virítanak a könyvtárban. Az is tény hogy több patch kell ahhoz sokszor hogy egy játék elnyerje végleges formáját (de ez nem is lesz másként).
Ahol én kihasználom az előfizetéses rendszert az az Origin premium access, elég sok jó játék megtalálható benne. Microsoft Store-ból három játékot vettem meg eddig, ebből kettőt nem is magamnak (Sea Of Thieves, Minecraft), na meg a Gears Of War - t.

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)
Blog

no, gears of war minden része benne van gp-ben, és day one, az 5. rész is megjelenés napján bekerül, és várom nagyon ( :
eddig egy db játékot vettem meg, az nem volt gp-ben - igaz ea-ban van, de olyan előfizum nincs, majd lehet lesz -, 650 ft-ért cdkeysről:) nos, ha 10-20e ft-ért vettem volna meg, fejéhez vágnám akitől vettem, sok bug van benne, majd' két éve jelent meg, vagy van is annyi, a játék grafikája tényleg nagyon realisztikus sok helyen, az mi az úgy hülye ahogy van, a kis sztorik sem rosszak, hangulata is van, de könyörgöm, mért fizetnék ezért 20e ft-ot?:)
annyi mázlim mondjuk van, h elmúlt 5-6-7 évben semmi újjal nem játszottam, csak a kedvenc stratégiámmal notebookon, meg régebben még a q3-mal notebookon, úh elég sok játék van gp-ben, ami ideig-óráig leköt, de volt olyan is h 5 perc után töröltem, pedig ingame videókat is néztem róla
ez az előfizetéses móka nekem maximálisan bejött, no jó, nem listaáron, hanem az "ajándék áron", tegnap 28e ft-ból meglett 28 havi ultimate, 1-2 játék ára...pffffffffff:)

szerk:
másik kettő játék is gp-s

[ Szerkesztve ]


kolopele
(őstag)

Én lépést tartok az új játékokkal, a legtöbbet eddig a két utolsó AC - be öltem bele (mikrotranzakciók, dlc - k), de valahogy azoknál nem sajnálom cseppet sem, az Odyssey - ben van jelenleg 400 órám, ami azért nem rossz :) Origin előfizetés 650 ft - ért? Hmmmmm.....

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)
Blog

azokkal csak akkor játszanék, ha fizetnének érte...:) a királynőm is szereti, sok meg is van neki lemezen még régebbről, az odüsszeát lehet megveszem majd neki meglepinek' egyszer

üzenetek