Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


wesder
(veterán)
Blog

Jò kis hònap lett.
Kàr hogy a Gears4-et 2€-ért vesztegetik.
Ha a FM6 lekerül, akkor hamarosan a kiegészítők akciòsak lesznek, mint tavaly a FH2-nél.


AMD Power
(titán)

Bárcsak minden hónap ilyen lenne! :))


wesder
(veterán)
Blog

Jövő Augusztus FH3 lesz.


hodostamas
(addikt)
Blog

A Forza Motorsport 6 a legendás sorozat 2015-ben megjelent epizódja, és licensz lejárat miatt hamarosan el fog tűnni az Áruházból.

tehát megvenni majd nem lehet, de akinek megvan utána is bármikor letöltheti?


wesder
(veterán)
Blog

Igen.


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Igen, azért érdemes most letölteni, mert így a profilodhoz kapcsolódik, és utána is bármikor elérhető marad, csak kapni nem lehet majd.


muxi-muxi
(aktív tag)

Ezek most nagyon ütős címek.


AMD Power
(titán)

Reg nem volt ilyen jo ..👍


Throme
(addikt)

"Míg az ötödik rész az újgenerációs nyomás miatt tartalmi hiányosságtól szenvedett, a hetedik pedig véleményes stílusú úton indult el, addig a Forza 6 hozza a klasszikus, letisztult, "
Ebben a mondatban a véleményes mit jelent? Melyik a jobb egyébként, a 7, vagy a 6?


muxi-muxi
(aktív tag)

A hatos rész letisztultabb, sterilebb - már a mi a tálalást illeti. A hetes amolyan "best of" - visszahoztak egy pár pályát, a kocsiválaszték pedig irdatlan. Amikor egymás mellé teszi az ember, sok különbség nincsen FullHD-ban. Amikor viszont 4K-kijelzőn látod a kettőt, a hetes javára döntesz. A hetes menüje és zenéje is harsányabb, de ez az élvezeti értékből semmit nem von le. A hetes immáron mind PC-n, mind X-en játszható (Xbox X-et javasolnám hozzá, és egy 4K-s kijelzőt), a hatosnak csak egy vadhajtása volt PC-n, az APEX (ami ingyenes, és mintha szimulátorosabb volna az irányítása).

A Horizon sorozat az nem az én világom, a négyes már nagyon csicsa nekem, nem is nagyon játszok vele. HüJegyerek-szimulátor, és én időközben"felnőttem".


BITBOYS
(addikt)
Blog

Valaki tudja esetleg a megoldást erre a jelenségre[kép]?
Próbáltam frissíteni, de mindig ugyanez a hiba. Forza 4 szintén.
Bocs az off miatt :R

[ Szerkesztve ]


L3zl13
(nagyúr)

Azt írják rá, hogy ezt kell telepíteni: [link]

Win10 N edition-öd van?


BITBOYS
(addikt)
Blog

Igen, bár tudnám mit jelent az N megjelölés :)
Legutóbb valamiért ezt választottam, de nem vettem észre semmi különbséget.
Köszönöm, megnézem :R

mod: A frissítés nem érvényes erre a számítógépre :( francba, jut eszembe már próbálkoztam ezzel is korábban.
Akkor még jegelem, ha nagyon nem megy felrakom újra a wint, mert korábban ment a forza 4 gond nélkül.

[ Szerkesztve ]


Throme
(addikt)

Az FH4 nem szimulátor. Egy szabad világú élmény autós játék. Ami belekerült tuning lehetőség, az is bőven elég.
Még a szabad autózás is élmény benne.

Lehet mégis majd a 7-essel kezdek, aztán jöhet a 6-os is. :)


wesder
(veterán)
Blog

Azt írta hogy hülyegyerek szimulàtor. Attòl még a jàték Simcade marad.


Csapoati
(nagyúr)
Blog

Szerintem arra gondolt, hogy lootboxokból lehetett csak modokat venni, illetve autók is lehettek bennük. Persze csak ingame creditből lehetett megvenni ezeket a ládákat (aztán meg kis is vették teljesen), de később valódi pénzt is beszedtek volna értük, csak aztán visszakoztak.


muxi-muxi
(aktív tag)

Ez az Apex dolog elég hamar elsikkadt, feledésbe merült. emlékszem, meg akartam venni a fizetős tartalmakat hozzá, hát addigra már csak valami-al-al-almenüből tudtam kihalászni a store-ból. Azóta sem játszottam vele, pedig amondó vagyok h majdnem annyi tartalom volt benne, min amennyi egy NFS játékban van, pénzért.

Horizon 4: nekem már nagyon harsány volt, mindig bömbölt benne valami hüjegyerek zene (persze van klasszikus adó is, Test Drive Unlimited-es éveimre gondolva azonnal odaváltottam), Csiricsáré fesztivál hangulat (negyvenen túl már valahogy inadekvát) és folyamatos locsogás. Persze volt bőven, ami tetszett benne (top 10 kocsi-kihívás pl. gyönyörű grafika) de én még a LEGO előtt eleresztettem a kezét. Azóta látom, hogy a heti kihívásokkal nem kevés kocsival lehetett volna bővíteni a repertoárt szóval egy kicsit megbántam, de nekem akkor is a Motorsport sterilitása jön be jobban. Kinek a pap, kinek a paplan, megvirágozzék száz virág...


Stauffenberg
(nagyúr)
Blog

Valaki elmagyarázhatná miért köt a Microsoft ennyire előnytelen licenc szerződéseket, hacsak nem ócska lókupec fillérbaszkurálásból.

Az oké, hogy a meglévő vásárlóknak megmarad a játék, de az elég gáz, hogy 4 éves szavatosságot kapnak a Forzák, aztán kivágják őket a kukába. Még megértem, hogy a Rockstar olyan mennyiségű dalt tesz egy GTA-ba, hogy képtelenség mindenkivel örökérvényű licenc szerződést kötni, de azért a Forzák esetén más a helyzet. Ráadásul a Rockstar is csak patcheket ad ki, amikkel kikerülnek néha egyes dalok.


Csapoati
(nagyúr)
Blog

Én a Motorsport 7-ről beszéltem, ott voltak a lootboxok. :) Az Apex meg csak csali volt, csak gondolom mivel népszerűnek bizonyult, ezért ki akartak belőle szedni némi lóvét is. ;] Eszem ágában nem volt megvenni semmit hozzá, mikor tudtam, hogy jön majd a 7 is PC-re. Nálam egybként megfér az árkád vonal (Horizon) a komolyabb versenyzés (Motorsport) mellett, más jellegű játékok, de mindkettő vonalat imádom és játszom is sűrűn.

Stauffenberg: Lehet az volt a helyzet, hogy ennyi időre érte meg megvenni a licenceket, olyan sok eladásra már nem lehet számítani 4 év után.


haunteer
(csendes tag)

Egyszerű, mert van újabb verzió belőle. Lehet nem mindenkinek tetszik az újabb, de majd a rákövetkező lehet tetszeni fog :)

üzenetek