Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


laceszgamer
(PH! addikt)

Ha most vakteszt lenne tuti azt mondtam volna egy Bulletstorm 2-t látok, csak a kaktuszok hiányoztak. :D

Amúgy maga a játék egyre jobbnak néz ki, csak még mindig a cím ami kicsit fura :)


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Én sem értem miért nem lehet új címet indítani? Legjobb példa a prey. Ha más lett volna a címe, akkor jobban bejött volna és sokkal jobban értékeltem volna amit összeraktak. Igaz akkor lehet nem is veszem meg. :U
Ugyanakkor vannak kellemes csalódások, mint a Wolfenstein, ami már 3. alkalommal újul meg, de mindig sikerül adnia a hangulatot és a story is igen rendben van.


Jhonny06
(PH! kedvence)
Blog

Ebben amúgy lesz valami sztori is, vagy 5-10 óra után megunjuk a hentelést? Mert lényegében semmi értelmeset nem lehet ezekben a gameplay-ekben látni, hogy lenne bármi cél a játékban.


laceszgamer
(PH! addikt)

Marketing, azért sokszor elég jó reklámértéke van egy-egy címnek. Na meg gondolom sokszor azokat célozzák meg ezzel akik nem játszottak a címadó játékkal aktívan, hanem csak hallották innen-onnan, hogy az milyen jó játék is volt, és akkor biztos ez is az lesz.


kikikirly
(senior tag)
Blog

Technológiát demonstrálják.Tántorodás, sérülésmodellezés zseniálisan néz ki.Ebbe a Bethesda mindig is király volt,lásd Wolfeinstein New Order és kiegje, Fallout 4,Doom 2016,Wolfenstein 2,és most a Rage 2.

Sérülés nem merül ki a sokat látott látott kéz-láb-fej leszakadásnál,felsőtesten,alkar, arc stb is egész sokféleképp sérül.És a Shotgunnak van külön mechanikája,szépen hátrataknyol a találattól. :)
Mély történetet ne várj, ez nem az a játék. ;]


FLATRONW
(őstag)
Blog

Nekem sem tetszik. Az első rész egy komoly játék volt, ebben pedig csak a céltalan hülyülés megy.
Igazából a grafika sem tetszik, a környezet is eléggé vérszegény.


GodGamer5
(őstag)

A JC4 után biztos kitiltottam volna az egész csapatot a fejlesztésből. Amúgy design-ra mintha egy Destiny 2-t láttam volna. Ez így új Rage-nek elég fos volt. A víz pedig elég gyengének tűnik amikor átment rajta a buggy-val.

[ Szerkesztve ]


Jhonny06
(PH! kedvence)
Blog

Annyira azért nem néz ki jól, hogy ezt technikai demonstrációként el lehessen adni. Konkrétan ez a gameplay már sokkal gyengébben néz ki, mint az eddigi feljavított videók.

Tudom, hogy ez a játék nem a sztorizásról szól, de azért meg lehet úgy is csinálni, hogy még legyen az embernek kedve 10 óra után is bekapcsolni.


hombre[EU]
(őstag)

2:27-nél bugos a növény. Nem kell! ;]


Chiller
(senior tag)

Egész jól néz ki még mindig, ennyi év után is a Crysis. :DDD


Yutani
(PH! nagyúr)
Blog

Jah, igazából Crysis 4, csak így tesztelik a népet.


Puma K
(PH! kedvence)
Blog

Ez egy Mad Max + Far Cry + Doom + Crysis

[ Szerkesztve ]


akaido
(PH! addikt)
Blog

Talán megöntözhették volna...egy kis fejlesztői fantáziával :)


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Valóban kicsit hajaz az "utóbbi évek" FPS-eire, de én már annak is örülök, hogy végre nem xontroller-es gameplay-t kaptunk. :C


meteoreső
(tag)

Elég túlszínezettnek tűnik.
Első gondolatom a far cry rózsaszín kiege volt.
Most mindenki buzi vagy csak menő lett a rózsaszín meg a lila ?:)))


laceszgamer
(PH! addikt)

Ez egy valóban jó kérdés. :D Mert az még megmagyarázható, hogy miért gazdagabb a növényzet, hisz már nem két nappal járunk az aszteroida után - egyáltalán ezt a történetet folytatják? - viszont a túlzottan vidámra vett dolgot én sem értem. Egy poszt-apokaliptikus játékban azért lehessen már érezni, hogy mi is történt. :D


Šolaire
(PH! addikt)

Rage-et szerettem kivéve a végét. Befejezetlennek éreztem. Nem tudom ez a sok szín, őrült poénkodás, meg az új fejlesztőcsapat mit hoz ki belőle. Félek csalódás lesz. Jobban örültem volna egy komorabb, komoly sztorinak.


-Skylake-
(őstag)

Igy nez ki, mikor a Far Cry-t szendvicsbe vagja a Crysis meg az Apex.


Puma K
(PH! kedvence)
Blog

Apex? Melyik része Apex-es?

üzenetek