üzenetek

hozzászólások


GhostPetya
(őstag)

Valaki próbálta már? Szemeztem vele PC -n egy próba erejéig, de annyira nincs jó tapasztalatom a néhai Colin McRae / Dirt játékokon kívüli ralis programokkal.


SityiSXT
(senior tag)

Grafikailag elmarad tőle, a vezetési élmény viszont nekem adja, egész kellemes. A force feedbacken azért van még mit reszelni. (PS4 Slimen tolom és Thrustmaster T150 Próval, ha ez számít)


GhostPetya
(őstag)

Köszi! Kontrollerrel próbáltad esetleg egy verseny erejéig? Arra lennék kíváncsi, hogy játszható -e úgy, akárcsak a GT Sport, vagy mindenképpen szükséges egy kormány.


-RARA-
(senior tag)
Blog

WRC 5-6-7 nálam első napi instant vétel volt. Erre most a WRC 8-at nem lehet megvenni csak a csicska EPIC store-ban. Steamre meg majd csak egy év múlva lesz... Vicc... Akkor meg már jön a WRC9. Ez röhej. Nem hiszem hogy lehet ilyen agyatlan egy kiadó hogy egy ilyen játékot EPIC exkluzívvá tesz... :W :W
No thanks.
Maradok a Dirt-nél akkor.


SityiSXT
(senior tag)

Este ránézek úgy is, amúgy is muszáj... :DDD


30z.Samu
(nagyúr)
Blog

Ezt sose értettem. Nem mindegy melyik store-ban van a játék? Semmiből nem tart csinálni egy account-ot oda. :D

[ Szerkesztve ]


mettek
(őstag)

Vannak steam fanok..mert akkor egx helyen van neki minden. Mondjuk én kifrjezetten rühellem a steamet a kezdetek óta, nem szimpatikus áruház.


GhostPetya
(őstag)

Oké. :D :R


laceszgamer
(addikt)

Igen, ez épp elég, hogy egy helyen van minden, nem mellesleg a legfőbb gond azzal van, hogy az Epic pofátlanul fizetget le kiadókat, ha úgy lenne, hogy megjelenik itt is meg ott is, akkor a kutya sem foglalkozna velük, bár gondolom épp ezért csinálják ezt gátlástalanul mert tudják, hogy akkor senki sem foglalkozna velük.


mettek
(őstag)

Ha már itt tartunk akkor a steamet is lehetne köpködni mert egyedüli platformként jelent meg a piacon és hatalmas jutalékot húz le a játékokról. Én amugy letojom hogy hány platformon vannak a játékaim. Szerencsére amikkel rendszeresen játszom az pont nem steames.


SityiSXT
(senior tag)

Ne vigyorogj, nekem ez tényleg kötelességem! ;) Sajna tegnap este meghalni sem volt időm, így nem tudtam megnézni. Ma este megteszem. Bocsi a csúszásért.


yozsee11
(aktív tag)

Pontosan ugyanannyi százalékot vesz le mint a Microsoft, Sony, Apple és Google az áruházaikban megjelenő játékok/programok esetén...


Tsabi84
(tag)

Komolyan még mindig azon megy a sírás egyeseknél, hogy melyik store-ba van a játék.
Én a játékot akarom élvezni, nem pedig azt nézzük hogy mi hol van és mert az a csunya Epic meglefizetett valakit, vagy mert megint csak a Steam-en elérhető. Jöttök itt állandóan ilyen meg olyan hülyeségekkel.
Ha valakinek tetszik egy játék az igenis vegye és élvezd!


-RARA-
(senior tag)
Blog

Pontosan ez az. Ráknak se kell megint egy újabb account megint egy ezredik újabb kliens. Lassan már több kliens meg account van a gépen mint játék.
Steam-et használom, hagy tudjam már ott megvenni ha eddig is mindig elérhető volt steamen.
600 ezer külön helyre kell már regisztrálni mindenhez. Nekem ebből már elegem van.
Most megint csak egy db tetves játékért megint kínlódjak, meg telepítsek újabb klienseket.
No thanks.

[ Szerkesztve ]


laceszgamer
(addikt)

Egyedüliként persze, de tiltotta bárkinek, hogy megtegye ugyanezt? Nem, egyszerűen nekik jutott eszükbe először vagy épp volt bátorságuk emgtenni.

Az meg, hogy mennyit tesznek zsebre, nos ez mindenhol így volt, sőt, fizikai formában eladva még kevesebb jut a kiadóhoz, mert még bejönnek oylan apróságok mint a sokszorosítás, dobozolás, szállítás, a kisker haszna.... Máris több elmegy mint a Steam átlag 30%-a, amivel amúgy sem volt senkinek sem baja, míg az Epic, a háta mögött a Tencenttel neki nem állt pattogni.


Vebber
(tag)

A switch változattal mi lett?


laceszgamer
(addikt)

[link]

Kapható


SityiSXT
(senior tag)

Mentem egy kicsit gamepaddel is végre. Érződik, hogy kormányra lett ez kitalálva igazából, de nem reménytelen kikapcsolt segítségekkel se, csak nagyon oda kell figyelni. Bekapcsolt segítségekkel se lesz azért könnyű dolgunk, de ha elfogadod, hogy ez nem árkád játék, akkor rendben lesz.


Vebber
(tag)

Nem kapható.


GhostPetya
(őstag)

Köszönöm! :R Akkor teszek vele egy próbát. :)

Szerk.: Korábbi hozzászólásodva reagálva, semmi gond, mindenkinek meg van a maga dolga, én köszönöm ismételten hogy ránéztél. :K

[ Szerkesztve ]


laceszgamer
(addikt)

Ja oks, sorry, nem néztem be a boltokba, hogy oktober van kiírva. :(


SityiSXT
(senior tag)

A bővebb értékelésemet egy másik oldalon már olvashatod is, ha érdekel.


GhostPetya
(őstag)

Érdekel, dobj egy linket privátban. :R

üzenetek