üzenetek

hozzászólások


CPT.Pirk
(PH! félisten)
Blog

Hmm, az EP3 valóban kicsit egyszerűbbnek hatott mint az EP2 ahol a Tempest előadása valami zseniális volt, de azért volt benne egy-két csavar.

És megint sikerült olyan választást adni a végére, aminél nem egyszerű dönteni. :K

Kíváncsian várom a bónusz epizód érkezését.


woros
(őstag)

Köszi a cikket, de a játék vége nagy csalódás volt, többre számítottam.


laleh
(PH! addikt)
Blog

Istenkirály!


GodGamer5
(senior tag)

Az új széria első epizódjával játszottam, de nekem nem jött be.


GoTReX
(őstag)

Annyira felkapott ez most külföldi Streameken , hogy le is szedtem 1-5-ig az eredeti epizódokat. Az első epizód után , nagyon hangulatos és érdekes alkotásnak tűnik. :U :) Kicsit mintha egy könyv lenne, de hasonlíthatnánk egy interaktív sorozathoz is :U


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Fél percig néztem a képernyőt, majd zokogva mondtam, hogy sajnálom és nyomtam rá az egyik lehetőségre. Ha nem előzmény lett volna a Before the Storm, azaz nem tudjuk, hogy mi lesz Rachel sorsa, akkor biztos távolabb állnánk a global 50-50 válaszadástól, mondjuk 20-80 arányra.


VIC20
(őstag)

Ilyen gyermeki lélek vagy? :)


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

... nem? Csak empatikus vagyok és átérzem, hogy milyen az, amikor hazudsz valakinek, amikor nem akarsz, ezzel megvédve őt.

Spoiler alert

_

_

_

Mert ugye a legtöbb BoS játékos kijátszotta a LiS-t és nagyon jól tudja, hogy mi lesz Rachel sorsa: szembesíted a kegyetlen valósággal, miszerint az eddigi élete egy hazugság volt és még mindig az, vagy nem döntöd romokba ezzel az éltetét arra a kevés időre. Mert Rachel megérdemelné az igazságot, de 50% mégsem mondta el, köztük én sem. És ahogy Chloe is sírva kért bocsánatot és hazudott, én sem álltam meg könnyek nélkül.

Long story short: 23 évesen pont a gyermeki lelket hiányolom már magamból.

[ Szerkesztve ]


VIC20
(őstag)

Ó, én teljesen bibliai (tehát pozitív) értelemben írtam (,,...mert ilyeneké a mennyek országa"), tehát inkább az őszinte rácsodálkozás hangja akart lenni a részemről.


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

My bad, rég volt már hittanom és nem is kívánom vissza :N


taylordaichi
(lelkes újonc)

Amennyire vártam ezt a játékot annyira hagyott hidegen a megjelenésekor. Már csak a szinkron változása miatt is.

üzenetek