üzenetek

hozzászólások


kwzatz
(őstag)

1."In 2017, Ashly returns to work on the Life is Strange prequel Before the Storm as a writing consultant to help provide consistency and authenticity for Chloe's younger version due to her love for the game. However, she is not giving Chloe her voice this time as she is participating in the strikes."

Tehát attól, hogy most nem ő a hangja, segített a játék elkészítésénél, aktívan részt vett benne.

2.Life is Strange vs Before the Storm

Szerintem nagyon hasonlít a hangjuk.

3. A két játék története között 3 év van, szóval idősebb is lett közben, cigizett is, képzeld azt, hogy emiatt változott kicsit a hangja. :D

4. Ha ennyire zavar a dolog, hogy nem veszed majd meg miatta, akkor minek játszol egyáltalán vele? Az lenne a logikus, ha az időddel is ellene szavazná. :)


[Prolixus]
(PH! addikt)

Pff, nézzetek már rá a steam profilomra, majd kiderül mennyire torrentezem le a játékokat. Ez is annyira tipikus, ha felmerül a torrent bármilyen formában, akkor nagyokosként jön az észosztás, lassan tudományos eszközökkel igazolt kauzalitást vélnek itt egyesek felfedezni, közben meg csak üres, megalapozatlan okoskodás az egész.

(#21) kwzatz

Tehát attól, hogy most nem ő a hangja, segített a játék elkészítésénél, aktívan részt vett benne.

Szuper, de ezzel nem megyek semmire ha A hangját akarom vissza a karakternek.

"Az lenne a logikus, ha az időddel is ellene szavazná."

Jogos, de túlságosan érdekel a karakter, hogy teljesen "lemondjak róla".

Szerintem nem hasonlít annyira a hangjuk, baj van a fületekkel, vagy nemtom. OK, nyilván nem egy Sinkovits Imre vs Eszenyi Enikő különbség, de ennyi erővel mondjuk Rosario Dawson és Gina Torres hangja is hasonló, közben meg dehogy.

[ Szerkesztve ]


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

"Jogos, de túlságosan érdekel a karakter, hogy teljesen "lemondjak róla"."

Önmagadnak mondasz ezzel ellent. Érdekel, de fizetni nem akarsz érte, ez a tipikus keleti blokk mentalitás. Mondanád azt, hogy öt eurót hajlandó leszek fizetni steam sale-en érte és mindjárt másképp festene az egész.

Továbbá az én hallásommal nincs gond (papíron is van róla) és hasonlít a hangjuk - ez van. Azért nem süketnémák castingoltak Ashly helyére. És az tény, hogy a Before the Storm Chloe-ja fiatalabb három évvel, konkrétan itt van a pubertás elején szenvedő verziója, míg az alapjátékban gyakorlatilag felnőtt nő (biológiailag).


Gery9112
(őstag)

Egy percig se kételkedtem abban, hogy nem szerette volna a szerepét. Játszottam a Life is Strange első évadával és átjött, hogy mennyire magának érzi a szerepét, a hallásom köszönöm rendben van.


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Ránéztem, és akkor mi van? Ha éveken át havi százezerért vásárolok be a sarki boltban, akkor elvihetek egy üveg viszkit ingyen, mert azt mondom, hogy nem tetszik a címkéje, de a pia, az kell belőle?

Azt mondtad, hogy pénzt nem adsz a játékért, viszont játszani nyilván akarsz vele, innentől minden már csak ideologizálás.


[Prolixus]
(PH! addikt)

Dehogy mondok ellent, el is olvasod amiket írok? Sehol nem írtam, hogy nem érdekel a játék. Azt írom már ezredik alkalommal, hogy nagyon szúrja a szemem ez az indokolatlan hangcsere, és egy ilyen húzás után én nem vagyok hajlandó fizetni a játékért, ilyen egyszerű.

"Mondanád azt, hogy öt eurót hajlandó leszek fizetni steam sale-en érte és mindjárt másképp festene az egész."

Látod innen látszik, hogy egyáltalán nem érted az álláspontomat. Nem azért nem fizetek érte mert spórolni akarok. ELVből nem fizetek egy petákot sem olyan játékért, amelyben holmi sztrájk miatt inkább lecserélik a főszereplő hangját, azt a hangot, ami számomra teljesen elválaszthatatlan a karaktertől.

"Továbbá az én hallásommal nincs gond (papíron is van róla) és hasonlít a hangjuk - ez van."

Detto, és szerintem meg nem hasonlít. Akkor mi is ez, virtuális iszapbirkózás?

"konkrétan itt van a pubertás elején szenvedő verziója, míg az alapjátékban gyakorlatilag felnőtt nő (biológiailag)."

Ez a racionalizálás konkrétan csak azért nagyon gyenge, mert egyrészt csajoknál sokkal kevésbé változik az emberek hangja a pubertáskor, másrészt kb az első dolgok egyike ami változik az a hang. Ergo a pubertás elején járó Chloe-nak szinte teljesen meg kellene egyeznie a hangjának a felnőttkorival. De amúgy meg egy kb 15 éves Chloe messze nem a pubertás elején járó csaj, nézted te mostanában mikor kezdenek el érni a mai lányok?

(#25) GhanBuri Ghan

Az van, hogy rohadtul nem jellemző rám a torrent, sok év óta kb ez lesz az első. Szerinted tudat alatt (vagy akár tudatos szinten) szükségem van mondvacsinált ideologizálásra, ha még véletlenül sem rendszeres tevékenységről van szó? Mert én kötve hiszem.

Szerintem nagyon egyértelmű az okom, a pénztárcámmal tiltakozok a számomra nem tolerálható kiadó döntésekkel szemben. A többi maszlagot ti látjátok mögé.

Na mindegy, én tényleg kiszállok már ebből a beszélgetésből. Ti fizessetek csak nyugodtan, ha szerintetek teljesen oké, hogy a főszereplő hangját csak úgy lecserélik, mer' sztrájk van.

[ Szerkesztve ]


Jhonny06
(PH! kedvence)
Blog

Ok, értjük, nem jön be a játék, akkor ne vedd meg. Nem kell ezt 10 hozzászóláson keresztül magyarázni, mert nem igazán érinti a topicot.


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Ó, akkor majd én is azt mondom a biztonsági őrnek, hogy még sose loptam boltból, de hát nézze meg a címkét, ezért bűn pénzt kérni.
Ha neked belefér, hogy lopj, akkor lopj, de akkor neked meg férjen bele, hogy meg lesz erről a véleményünk.
Nem muszáj játszani a játékkal, ha ingyenesen akarod látni, hogy mi történik a karakterekkel, arra is van lehetőség, már az első napon tele a youtube végigjátszásokkal, kommentárral vagy anélkül.


Handral
(tag)
Blog

Jo volt az eredeti jatek. Ez se lenne rossz, ha nem gyuloltem volna ezt a semmirekello eloskodo ostoba drogos elkenyeztetett kis luvnyat mar az elso reszben is... Drukkoltam hogy nyiffanjon ki, de sehogyse sikerult.


W.Wilson
(fanatikus tag)

"de sehogyse sikerult"

Ezek szerint nem játszottad végig.


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Az a Victoria - de ő is kinyiffanhat :)
Chloéra azért az elkényeztetett nem igaz illik, félárván, pénztelenül nőtt fel.
Drogos, az vicces, mikor Frank naplóját sikerült megszerezni, a kérdés az volt, hogy ki _nem_ drogozik itt?


Handral
(tag)
Blog

dehogynem. a forgoszel nem mutatja ahogy ketteszakad a mocsok....


Handral
(tag)
Blog

En is fel arva vagyok... akkor kopjem arcon a mostohafaterom aki elvisz suliba es szereti az anyamat? huuuu.... ez csak egy elkenyeztetett hulye picsa sajat szobaval, penzel drogokra, aki suliba nem jar, de meg arra sincs pofaja hogy megmondja az anyjanak aki eltartja, hogy hova megy. egy szegyen. egy teljes hulladek a no jellemileg, agyilag es amugy mindenhogy.

[ Szerkesztve ]


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Sarkítva persze, de van benne igazság.
Nyilván a koncepció az volt, hogy a játékos lesz az alapvetően jó karakter, és neki kell megmentenie a balhés ismerőst - ha nem lenne balhés, akkor arról szólna a játék, hogy csillámpónikat rajzolnak, és közben Barbie dalokat énekelnek, mert nincs kihívás.


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Az nem zavar, hogy lelőtték?


woros
(őstag)

Ő úgy néz ki, hogy Arcadia Bay-t áldozta fel..


Handral
(tag)
Blog

Nem. Mert sajnos nem volt mas opcio, mint hogy megmentsd...


kwzatz
(őstag)

Öööö... de volt?


woros
(őstag)

2 választásod volt, vagy Chloe vagy Arcadia Bay meneküljön meg.


Handral
(tag)
Blog

A lelovesrol beszeltem. A vegen termeszetesen a varost mentettem meg... De akkor sem mutatjak, hogy megmurdel. :) Aki meg droggal jatszik az igy jar. Vagy most a vegen valo lelovesrol beszeltek amikor teljesen visszatekered es nem mented meg az elejen? Mert az annyira nem nagy szam... szerintem. Mindenesetre a lenyeg az, hogy ez a csaj nem normalis. Erre rola szol az elozmeny. :D

[ Szerkesztve ]


woros
(őstag)

Szerintem a leges-légvégéről beszélünk, amikor Chloe-t áldozod fel, akkor visszamegy Max az elejére, ahol lelövi a srác Chole-t, de ott viszont mutatják is, hogy elvérzik...


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Mindegy, veled "gondok" vannak és nem te vagy a Before the Storm célközönsége.

@woros: hagyd, mondta, hogy nem nagy szám, gondolom már őt is lőtték meg és vérzett el, de még él, biztos Chloe is kimászik a koporsóból stáblista után.

[ Szerkesztve ]


W.Wilson
(fanatikus tag)

Te valamit nem értettél meg a sztoriból. Ha a várost mented meg, akkor nem mutathatják, hogy "széttépi a forgószél", mert se tornádó nem lesz, se Chloe.


Handral
(tag)
Blog

Ami azt illeti mar lottek meg... Szoval lehet arcoskodni. Attolmeg a csaj mint karakter sose volt normalis az elso reszben sem. Ebben meg egy kifejezett gyoker.


Handral
(tag)
Blog

Igen, mert nekem a masik megloveses jelenet jutott egybol eszembe. Amikor a szemetdombon lovoldoztek.
(ami megjegyzem szinten bemutatja mekkora degeneralt ez a picsa.)

[ Szerkesztve ]


pomorski
(őstag)

Köszi az írást!


Nyugis
(fanatikus tag)

Üdv

Szuper jó kis írás sikeredet.
Szinte kedvet kaptam ki próbálni, hogy vajon milyen.


ldave
(PH! nagyúr)
Blog

Hú, nagy szerencse, hogy csak most olvastam el ezt a beszélgetést. Jobb, hogy kimaradtam belőle.


hitvanyalak
(senior tag)
Blog

Csak azt akartam megjegyezni, hogy az utolsó képen, mintha Portal-os companion cube lenne, de aztán elolvastam a beszélgetéseket.... HUH! :D

üzenetek