üzenetek

hozzászólások


woros
(őstag)

Köszönöm ezt a kis leírást, így még izgatottabban fogok nekiállni. :)


hegegabi80
(őstag)

Ez nagyon jó hír. Most tolom az első részt, abból is már az utolsó epizódot. Nagyon el lett találva a játék, az elején kicsit furi volt nekem, majdnem abba is hagytam, de szerencsére nem így tettem.
Tuti végigtolom ezt a második (előzmény) részt is, remélem minél hamarabb lesz hozzá magyarosítás is.

[ Szerkesztve ]


Xarina
(fanatikus tag)

Koszonom a tesztet. Feltem tole, hogy elcseszik a sztorit. Kar, hogy rovid lett.

[ Szerkesztve ]


vitaro
(senior tag)

Örülök, hogy mindenki dícséri a játékot, bevallom, én nagyon szkeptikus lettem, amikor kiderült, hogy másik csapat készíti. De ezek szerint akkor jó kezekben van Chloe. :)

Viszont nem kéne már most leírni olyat, hogy tökéletes előzmény. Ez csak az EP1 volt. Habár ez alapján minden okunk megvan bizakodni a folytatást illetően, végső konklúziót majd csak az utolsó rész megjelenése után lenne szabad levonni.


[Prolixus]
(PH! addikt)

Hol van Ashly Burch? :( :(((


TBT
(őstag)

Aloy-t szinkronizálja a novemberben megjelenő Horizon Zero Dawn DLC-ben. Sony többet fizetett, mint a Square Enix. :DDD


Gery9112
(őstag)

Elvileg sztrájk miatt nem szinkronizálja (vagy az van, amit mondtak előttem, hogy máshol több pénzt kapott :DDD vagy pedig a Guerrilla Games az alapjáték elkészültekor már felvette a DLC hanganyagait és így még azelőtt végeztek a munkálatokkal mielőtt sztrájkoltak volna a színészek.)


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Tudtommal nem a színészek, hanem az ügynökségük sztájkol. Ashly imádta a szerepét Chloe-val, ha ez egy laikusnak nem jön át az eredeti Life is Strange-ből, az süket.


[Prolixus]
(PH! addikt)

Írják is a hírben, hogy a Sceen Actors Guild iránti szolidaritásból, aminek Ashly is tagja...

Na nem baj, nincs Ashly --> nincs vétel, ilyen egyszerű a részemről a történet.


Baltazár123
(tag)

Hihetetlen ez az időzítés, mert már jó régen megvettem akciósan az egész csomagot, de nem álltam neki. Pont most hétvégén nekiálltam a gyerekekkel, legalább tanulnak egy kis angolt is. Fordítottam nekik és tök jó, hogy vissza lehet forgatni, ha nem értettek valamit. Így lassan haladunk, a második epizódot éppen elkezdtük, az üveggyűjtésnél vagyunk. Nagyon szórakoztató az egész, akár több ember is játszhatja, aztán lehet veszekedni, hogy ki mit látott a jövőbelátó küldetés során például, de ez hozzá tartozik. El nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyen játék is mennyire érdekes és szórakoztató. Várom a folytatást nagyon, pedig még ezt se fejeztem be.

[ Szerkesztve ]


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Te tudod (pontosabban nem), hogy miről maradsz le.


[Prolixus]
(PH! addikt)

Nem mondtam, hogy játszani sem fogom. Köhh. De ha nem voltak képesek várni rá, akkor tőlem se várjanak pénzt, ennyi. Lecserélni egy fantasztikusan jó szinkronost egy főszereplőnél, akinek a hangja (nálam) hozzánőtt a karakterhez, "nem maradhat büntetlenül".


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Aha. Már "értek" mindent (és inkább nem minősítem).

Én ettől függetlenül nem fogom egy idióta kiadói döntés miatt elítélni 20-30 (ha nem több) ember munkáját - és a végeredmény jó(nak fog ígérkezni), innentől én igennel szavazok a pénzemmel.

Sajnálom én is, hogy nem Ashly lett Chloe hangja, de ez olyan, mint egy-egy idióta miatt diszkriminálni egy nagyobb közösséget.


[Prolixus]
(PH! addikt)

Elítélni én sem ítélem el X ember munkáját, ez nagy különbség. És én is a pénztárcámmal szavazok, pont az ilyen idióta kiadói döntések ellen szavazok így, máshogy ugyanis nem tudok tiltakozni az ilyen f@szságok ellen.


W.Wilson
(fanatikus tag)

Bedurciztál? Idd meg a kakaódat, hátha lenyugodsz.

(#12)
Mire várjanak? Nem zavar, hogy még mindig tart a sztrájk?

[ Szerkesztve ]


[Prolixus]
(PH! addikt)

Be. Kb azóta, amióta tudom, hogy le lett váltva. És ez hónapokkal ezelőtt volt...A primitív, arrogáns megjegyzéseiddel meg máshol kopogtass légy szíves. Fog menni?

"Mire várjanak? Nem zavar, hogy még mindig tart a sztrájk?"

Na ja. Hálistennek azóta is minden guild tag (legalábbis azok akik szolidaritást vállaltak) szünetelteti a munkát. Hálistennek Ashly-nek sincs azóta új szinkron munkája porondon. Ja hogy de... :U Nemtom mi a helyzet a sztrájkkal, de senkit nem érdekel kb már a sztrájk, és kb ezt előre is lehetett tudni, hogy ha elhúzódik, nem fognak "jóistentudjameddig" lemondani a színészek a munkákról, csak mert a guild sztrájkol. Már ha egyáltalán tényleg ez volt a kimaradás valódi oka...

Mindegy, én a részemről zárom a témát, mindenki úgy szavaz a pénztárcájával ahogy akar. Nekem olyan meghatározó volt a Chloe-Ashly kombináció, hogy köszönöm, nem fizetek olyan játékért, amiben van Chloe, de Ashly nincs. (ráadásul az előzetesek alapján atomfos az új szinkronos csaj, úgyhogy nem is értem a tesztben mire fel írnak jó szinkronról, anélkül, hogy a színésznőcserét egyáltalán megjegyeznék, de ez nyilván már az én egyéni szocproblémám)

[ Szerkesztve ]


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Jellemző, hogy aki torrentezi a játékokat, mindig meg tudja ideologizálni, hogy voltaképpen miért helyes az, amit csinál...

Egyébként Chloe új hangja, Rhianna DeVries is tökéletes munkát végzett, nem igazán lehet észrevenni a cserét.


W.Wilson
(fanatikus tag)

Sorry, de egy ilyen óvodás hisztire csak így tudok reagálni.

A sztrájk eleve nem minden kiadó ellen szólt, ráadásul közben meg is állapodtak néhánnyal. Tehát feltételezem, hogy olyan játékokon dolgozott/dolgozik mostanában, amiket nem érint a dolog.


laleh
(PH! addikt)
Blog

Szerintem mindneki aki valami illegálisat csinál a saját megnyugtatása érdekben ezt teszi.


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Ez bizony így van, ez is a kognitív disszonancia egy formája.

üzenetek