üzenetek

hozzászólások


Sirandrish
(titán)
Blog

Alig várom... :))


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Alig hisszük ezt el. ;]


Sirandrish
(titán)
Blog

Lehet meg se veszem.....

Csak egyszer ;]


safiyah
(tag)

Lehet szabadnapot sem veszel ki a megjelenésre ... ha hétvégén lesz.


Sirandrish
(titán)
Blog

Nem is..táppénzre megyek mint a BotW megjelenésekor ;]


Wlac
(Ármester)

Na, azért a kommentemért most kapni fogok hideget-meleget, de nekem nem jött be a BotW, pedig amiatt vettem Switchet. Egyszerűen hiába volt nagy a világ, alig töltötték meg, így ha visszagondolok a játékra, csak az jut eszembe, hogy bandukolok. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyiben lesz más, egy semi-open world szerintem sokkal jobban állna neki.


Sirandrish
(titán)
Blog

(4) Divine Beast
(120) Shrines
(226) Locations
(900) Korok Seeds

Main Quests (15 in total)
Side Quests (76 in total)
Shrine Quests (42 in total)
Captured Memories (18 in total)
Hyrule Compendium (385 in total)
Resurrection Towers (14 in total)
Medals of Honor (3 total)
Armor Sets and Upgrades
Horse Gear (8)

Ezek mellett meg még millió felfedezésre váró részlet, hogy pl szélben jobban terjed a tűz, hogy a fába lőtt nyílvessző beleáll a fába, míg a szikláról lepattan, hogy a fém fegyverek vonzzák a villámot, hogy a halak a vízben nem csak állnak, hanem menekülnek előled, vagy hogy épp bombával lehet "pecázni", etc etc.

Azt aláírom hogy nem tetszhet mindenkinek, és ez így is van rendjén, ezzel nincs is bajom, de hogy üres lett volna a világ, az elég erős túlzás! :K


ayo
(addikt)

felfedező szim :) sztem próbálj ki régebbi részeket, ha van lehetőség valahogy... :) a köv folytatás tuti csak egy extension lesz, ami hasonlítani fog a mostanira, azaz azt egészíti ki, viszont majd a következő teljesen új rész már biztosan keményebb lesz, hiszen az alap már megvan, én azt várom inkább.

[ Szerkesztve ]


Scholes9
(nagyúr)

Ez remek hír, nagyon várom :) Az utóbbi évek legforradalmibb játéka.

[ Szerkesztve ]


Wlac
(Ármester)

Viszont ezek mind gyűjtögetni való dolgok. Én üresség alatt arra gondoltam, hogy nem voltak események, változatos küldetések, vagy valami élet a játékban. A Shrine-ok egész jók voltak, bár ott is volt nem egy kettő, ami az erőltetett döntögetős irányítással az őrületbe kergetett, viszont ezek mellett ugyanazokkal az NPC-kkel találkoztunk a táborhelyeken, szinte az összes küldetés abból állt, hogy vigyünk el valakinek pár darab gyíkot/követ/fegyvert. Plusz engem nagyon zavart, hogy senki sem beszélt, mindenki csak nyögdécselt. Az átvezetőkben pedig király volt, hogy voltak emberi hangok.

Ne érts félre, nem rossz játék, de kb. 80 óra után feladtam. Semmi nem motivált arra, hogy előrébb menjek. Már csak Ganont kellene lenyomnom, de igazából nem érdekel, mivel a játék világa számomra teljesen steril. Senkit sem kedveltem meg benne annyira, hogy érdekeljen a sorsa (mert hát nem volt mi alapján, talán Zeldára mondhatjuk, hogy bírom, mert neki legalább volt pár sornyi szövege), Ganonról sem tudok semmit, csak azt, hogy ő a nagy gonosz és jól le kell verni. Most belekezdtem a DLC-kbe, hátha azok tartalmasabbak (a Trial of the Sword(?) elég király).

Értem én, hogy ezek egy része (némaság, klasszikus jó-rossz mese) Zeldás jellemző, amiken túl is tudnám tenni magam, ha a játék intenzívebben adagolná a dolgokat. Ha 20 óra lenne az egész, azt mondanám, hogy oké, ez fasza volt, de így túlságosan szét van nyújtva.

Pedig amúgy technikai oldalról tényleg lenyűgöző a játék. A sokadik tíz órámban is vettem észre új dolgokat, a fizikát borzasztóan jól használja, nagyon jó megoldások vannak benne. Csak sajnos ezek a "hűha, ez bizony kva jó feature" pillanatok ritkán vannak, inkább a "nordic walking - fetch quest" megy, ami szerintem édes kevés.

Az Oceanhorn-t szerettem, ami a szegény ember Zeldája, és várom a Link's Awakeninget is, mert az előzetesek szerint az pont azt a vonalat követi, amit én is szeretnék látni. Sejtem, hogy a BotW 2 ugyanúgy nyílt világú lesz, de ha jobban megtöltik, akkor simán benevezek rá, mert a technikai háttér adott lenne.


Sirandrish
(titán)
Blog

Azért akad ott majdnem 100 quest, 120shrine-al, 4 divájn bísztel ami nem gyűjtögetés.
Amúgy én a dungeonokat hiányoltam belőle...oké a DB majdnem az, de csak majdnem, és a 4 az marha kevés..


Alexios
(addikt)
Blog

Vannak questek, de ezek azért eléggé erősen mellékküldetések, a sztorihoz hébe hóba tesznek hozzá. Nekem amúgy nagyon tetszett a BotW, de tény, hogy sztori szempontjából elég gyenge volt, az a néhány memória a múltból se segített sokat - de lehet ez a teljesen nyitott világ ára


petymek
(tag)

Inkább letöltöd?


petymek
(tag)

Bemutató alapján ugyanott játszódik, így nagyon másra ne számíts.


Sirandrish
(titán)
Blog

Bocs, de ez sértő volt...


Rodi 4.80
(aktív tag)

Én megveszem ha nem üldöz benne az idegbeteg zongorista :DDD


Jhonny06
(addikt)
Blog

+1

Hiába a nagy világ, ha alig töltötték meg valamivel. Kb. olyan, mint a legtöbb mostani open world játék. Papíron van benne tartalom, csak senkinek nincs kedve végigvinni a repetitív küldetéseket.


kilua
(tag)

Én megvettem hogy letölthessem eshopról...


Rodi 4.80
(aktív tag)

Bárcsak ennyire megtöltenének minden open world játékot! A Zeldában rengeteg dolog a fantáziára van bízva, olyan mint egy jó mese.


petymek
(tag)

Nem haragszom.

üzenetek