üzenetek

hozzászólások


Mister_X
(PH! nagyúr)
Blog

Fontos: SENKI ne adjon pénzt ezért a játékért, ne támogassátok ezt a fajta üzletpolitikát. A Survive egy hulladék, semmit sem tud jobban, mint a Fortnite Save The World, cserébe nem voltak rest mindent felhasználni a Phantom Painből, ami mozdítható volt: karakterek, animációk, fegyverek, textúrák, komplett pályarészletek (!) lettek összeollózva és azt adják el 40€-ért. Ez gyakorlatilag egy free DLC-nek kellene lennie a PP-hez... Addig verte a Konami a seggét a földhöz, hogy tudnak ők Kojima nélkül is Metal Geart csinálni, hogy meg is lett a végeredmény: nem, ez nem kell a kutyának sem. A szezonális imgyenes event, az Outbreak a Rainbow Sixhez több egyedi tartalmat kapott egyetlen pályájához, mint ez a trágya.


eeXaa
(őstag)

...jót még nem hallottam erről a játékról.. :(


tudi13
(tag)

Bár nem vagyok grafika huszár, de nagyon ótvar grafikája van.

[ Szerkesztve ]


Lackooo84
(PH! addikt)

Minden elismerésem azoknak, akik ezzel a hulladékkal akár csak egy percet képesek voltak játszani... Én még a béta letöltésével sem koszoltam be a vinyóm. :DDD


wesder
(PH! kedvence)
Blog

Pont ez jutott eszembe. MGS: Fortnite Edition.


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Túl van pontozva. Ötvennel. :(((


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Ha hiba nélkül elindul és nem 1 FPS-el megy a játék akkor már nem adok neki 0-t. :D


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Vajszívű. :o

;]


derapo
(kvázi-tag)

Mondtam,hogy valami eszement nagy baromság lesz, az is lett.


haxiboy
(PH! kedvence)
Blog

Sajnos az MGS sorozat Kojima távozásával az enyészeté lesz. Szerintem ő már csak büszkeséből sem fog többet a konaminak dolgozni. A Phantom Paint sem tudta befejezni, mert nem hagyták neki, ez ki is derült a játék filejaiból. Kihagyott fejezet, lezáratlan sztory, sok szutyok mikrotranzakció a semmiért.

Így tönkre tenni egy sorozatot :(


Cifu
(PH! nagyúr)
Blog

Fontos: SENKI ne adjon pénzt ezért a játékért, ne támogassátok ezt a fajta üzletpolitikát.

Ez a gondolatmenet az EA vagy az Ubisoft esetében is tök jól működött... Oh wait... :DDD


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Náluk nem is, de ahogy látom itt azért kapcsoltak nagyjából az emberek. Ok Japánban az első helyen van az eladási listákon, de a világ többi részén jó ha a Top 10 végére bekerült.


Cifu
(PH! nagyúr)
Blog

Szigorúan SzvSz még így is behozta a fejlesztési költségeket, vagyis hasznot hozott.

Így pedig ugyan az pepitában, mint az EA vagy az Ubi gondolatmenete (és akkor lehet sorozatokra, mozifilmekre, stb.-re kivetíteni még): kit érdekel, ha lehúzzák a népek, hasznot hoz? Igen. Akkor pont nem érdekel a negatív reklám...


tuki2200
(senior tag)

En az alap Metal Gear jatekokat nemszeretem, kivagyok a lopakodos jatekoktol, ez most bejott, tetszik, de egyebkent tok jo olvasni, hogy nem hate hullam van, hanem kiprobaltad a jatekot es az alapjan alkotsz ilyen hatarozott velemenyt :DDD (majdnem elsoporte ez a Battlefront2-t is pedig az is jo jatek)

(Amugy Oric alapbol 6palya van multiba nem 2, de csak akkor oldodnak fel, ha vegigvitted a Storyt, folyamatosan ugye ahogy haladsz elore ugy nyilnak meg. Ezekhez van 3 nehezsegi fokozat +2 mission {weekly, daily: ebbe mar beletettek Boss fightokat is, lehet egyutt vadaszni mint pl. monster hunterben}. Egy honapja se jelent meg a jatek es mar jott hozza 2 tartalmi frissites [fegyverek,csapdak,ezkozok] , bevan igerve meg Marciusra, 2 uj jatekmod meg 5 palya, az elso, a Rescue missions valoszinuleg jovoheten meg is jön.)

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

"(Amugy Oric alapbol 6palya van multiba nem 2)"

Megmondom őszintén egy ideig párhuzamos toltam a single-t, meg a coop-ot (utóbbit inkább azért mert több nyersanyagot kaptam), de a matchmaking lassúsága kiakasztott és sztori mód letolása után már nem néztem oda vissza. De elhiszem, ennek kicsit jobban utána járhattam volna, elnézést. :R

[ Szerkesztve ]


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Nem az, hogy védeni akarom őket, de ami Ubi játékom van, azok jók. Division, R6:Siege, Wildlands. Egyik sem tökéletes, de egyik árát sem bántam meg.


haxiboy
(PH! kedvence)
Blog

A nullát nem nehéz behozni :C

Ubisoft játékokkal amúgy nincs bajom, csak a Rocksmith-et tolom tőlük
Régebben azért voltak jó játékaik, illetve a Far Cry sorozat is egész tűrhető, bár mindegyik részben ugyanazt kell csinálni a 2. rész óta, de fejlődgetnek. Nem mernek nagyot változtatni a bevált stíluson.
Heroes sorozat úgyszint király lett. de oda nem elég fél nap se :D Időmilliomosoknak kötelező darab.
Silent Huntereket imádtam, főleg az első két részt.
Splinter Cellek úgyszintén nagyon jó játékaik voltak, imádok lopakodni :)

Sajnos hazudni viszont nagyon jól tudnak. Meg az E3 trailereket előre lerenderelni és úgy csinálni mintha játszanának. ;] ;] ;]

EA játékok közül csak a Battlefield amivel mostanában játszok.
Bár ott is volt olyan amikor azt mondtam hogy soha többet nem veszem meg egyik részt sem.

Minden kiadónak vannak jó játékai, csak ahogy jöttek a mikrotranzakciók, mert telefonos játékoknál látták hogy hatalmas pénzt lehet velük termelni, úgy kezdték el egyre többen beépíteni a teljes árú játékokba is.

[ Szerkesztve ]


estikornel
(tag)

Ha jól tudom a játékban a mentési slotokért is fizetni kell valami 10 eurót, mert alapból egy ingyenes csak.


haxiboy
(PH! kedvence)
Blog

Ez most komoly?


estikornel
(tag)

Itt olvastam róla, nem kerestem rá mennyi igazságtartalma van, de simán elképzelhető.

üzenetek