üzenetek

hozzászólások


LeventeV
(senior tag)

Az első 3 részből készült egy remake. Úgy hívják, hogy Mortal Kombat (2011).
A képeket elnézve én nem csodálom, hogy kaszálták.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Remake készült, ez remastered lett volna. Ezek a képek eléggé semmit mondóak nekem, magát a harcteret és a karaktereket kellene látni hogy véleményezni tudjam.


GreatL
(fanatikus tag)

Nem volt ez olyan nagy szám... pont lehet annyit látni a karakterekből meg a tűzből-jégből. Most megy egy kört a hír mindenhol mert valamiről írni kell. Való igaz, a MK9 az a régiek egybegyúrása és feldolgozása kevés újítással.

[ Szerkesztve ]


FefeeX
(PH! nagyúr)

MK Collection egy ideje ugyebár van, előző generációs konzolon meg steamen.
Ami nekem hiányzik, hogy játszhassam XB1X-en, mert ugye ez nem kompatibilis. Ha már fizettem érte... Meg amúgy is. Csinálnak rajt kis remastert vagy sem, az annyira nem számít, maga a box is csinál rajt valamennyit, mikor megnyitja, viszont maga a játék néha jó lenne. A 360-amat a végén már csak erre tartottam kb, meg a split secondre, aztán az kijött kompatibility-ben, így eladtam.


LeventeV
(senior tag)

Értelek.
Csak a WB helyébe gondolva magam, ha már van egy kritikailag elismert remakem, ami újra a térképre tette a szériát, minek kockáztassam a hírnevét egy kétes minőségű remastered kiadással, valamint minek adjak rá pénzt és embert?


gabor7th
(PH! addikt)

Nemrég volt Ed Boonal interjú és abban még azt mondta, dolgoznak rajta talán öt emberrel.


Janus27
(tag)

Kár.... Pedig engem ez jobban érdekelt volna a régi játékmenettel, mint az új felpumpált unreal engine-s verziók! :(


Solten
(őstag)
Blog

+1


exedoc
(fanatikus tag)

Nem tudom miért, de én a MK9-et érzem a legközelebb magamhoz. Jó volt az irányítás, a sebesség, a mozgás. Való igaz nagyon csini a 10, és lesz a 11, de valahogy valami útközben elveszett a sorozatból. Legalábbis nálam.


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Ebből nem derült ki semmi. Nem csak a grafikus dobta össze a képeket egy kis hype miatt?


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Pontosan ez történt nálam is. Az X-et preorder-eltem, de tized annyit nem játszottam vele, mint a 9-el. Hiába a hihetetlenül kiváló grafika, a remek karakterek, mert közben valami megváltozott. És már tudom, hogy mi:
Az Injustice 2-nél is zavart már, de az MK11-ben meg végképp: alig van közvetlen contact a harcok során. A legtöbb esetben valamilyen "special move" (lövés, kő dobálás, villám, akármi) segítségével sérülnek a karakterek, és az igazi harc egyre kevesebb szerepet kap. Erre persze vannak kivételek (Jax, Scorpion, ...), de a karakterek többsége nem arra van kihegyezve, hogy puszta kézzel (lábbal) verje az ellent.
A másik ami végtelenül eltávolít pedig az új karakterek. Egyre több a nem emberi, amivel megint csak elviszik a szériát egy olyan irányba, ami nagyon nem jön be. Aki ember az (kis túlzással) vagy halott, vagy implant-okkal teli, vagy valamilyen lény. Normális emberi karakter megint csak alig van.
Komolyan mondom felüdülülés a Tekken meg a Street Fighter 1-1 MK11 új karakter bemutatása után. :U

[ Szerkesztve ]


markknight
(őstag)

A régi ps2-tes mortalokat elfogadnám ps4-re. De az első három rész szerintem nem sok embert érdekelt volna, hiszem már egy kávéfőzőn is futtathatóak ezek a játékok.


GreatL
(fanatikus tag)

A PS2-esek meg annyi embert sem érdekelnek.


FefeeX
(PH! nagyúr)

Érdekes, hasonló érzésem volt nekem is, mondjuk én még most sem tudom, hogy pont emiatt-e.
Pedig a X-hez vettem fightsticket is, mégsem kötött le tizedannyira sem, mint a 9.
Ha megcsinálnák a kompatibilitást, most is inkább azt venném elő X One-on...
Ez az érzés kicsit olyan, mint a C&C4-nél, hogy biztos fasza meg minden, de már nem C&C. Ez sem MK, csak MK témájú SF.


GodGamer5
(őstag)

Mivel a régi Mortalokban emberekről voltak digitalizálva a karakterek és a mozgásuk is, ezért 3d-ben nem kéne ezt erőltetni. Ezért sem nyúlnak szerintem hozzá a régi részekhez. Nekem mondjuk azok a részek jobban tetszettek.


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Amíg a GoG-os MK trilógia nem kap normális controller támogatást, én örülök ha a mostani generációs konzolokra tervezik a felújításukat, vagy legalább az Arcade Kollectiont BC-be rakni Xbox-on.

üzenetek