üzenetek

hozzászólások


- = Zk = -
(félisten)
Blog

hát, én csodát nem várok... de nem bánnám, ha "meglepőnének" végre


rdt89
(őstag)
Blog

Én is szeretnék már végre meglepődni a szérián és most nem negatívan. :)


Cifu
(nagyúr)
Blog

Épp ezt akartam írni, az NFS jó ideje arról szól, hogy tudják a hajdan népszerű szériát még nagyobb mélységekbe rugdosni...


hhenry
(aktív tag)
Blog

Valami pozitív csalódás esetleg :C


arnikusz
(addikt)

Semmi új. :(


hhenry
(aktív tag)
Blog

Jó lesz :C


Cifu
(nagyúr)
Blog

Ennyi? Izé... Hát, valami többre számítottam... :(

Grafika oké, a többi... nem tudom. A kocsik mozgása árkád (oké, nem vagyok meglepve), de kocsik átszabása se új dolog, de semmi olyat nem láttam, amitől le akartam tenni egyből a hajam... Én vártam túl sokat? :U


vitaro
(senior tag)

A 2005-ös MW volt az utolsó NFS, amit élveztem. Már semmit nem várok a szériától, ezért csak pozitívan csalódhatok. Emiatt éri meg pesszimistának lenni. :P


IntelKiller7
(addikt)

NFS 2015, Payback keverék. Hasra nem estem tőle.


hhenry
(aktív tag)
Blog

Nem nagyon tudnak újítani ez tény meg trailer csinálni se


hhenry
(aktív tag)
Blog

Én is ezt mondanám de nekem tetszett a the run is


.LnB
(félisten)
Blog

Hát akkor ez tényleg Miami lett. Vagyis az alapján. Én azt mondom, hogy nem tűnik rossznak. Csak nagyon nagy kérdés, hogy milyen lesz a végeredmény. A vezetési élmény. A mikrotranzakciós faszságok, stb. Remény van. A trailer alapján lehetne ez Forza verő is, nade... majd meglátjuk.


hhenry
(aktív tag)
Blog

Szerintem forza verő azért nem de tényleg jó lett,de a mikrótranzakciós dolgok még elronthatják


ledgeri
(veterán)

Volt valaha autós játék amiben Volvo volt a trilerben? Itt meg nem is Volvo, hanem Polestar van, ami meg hybrid... Gondolom szálltak a nullák, mint álltában mindig...

(Egyébként ez a latino-ság nekem már sok)


Maxxy10
(senior tag)

Nem volt rossz de nem is az a WOW! faktor.. mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet. :)

[ Szerkesztve ]


.LnB
(félisten)
Blog

Bőven meglenne magában az NFS címben a potenciál, hogy Forza verő legyen. Csak nem aknázzák ki a lehetőséget. Underground, Most Wanted, nyílt világ, tuning, napszak, időjárás változás.. Egyszer kellene rendesen megcsinálni, csak egyszer...
Nyilván nem lesz szerintem sem az. Pár dolog akadályozza ezt, EA, Frostbite, kapkodás, pénzéhség stb.


hhenry
(aktív tag)
Blog

Persze ha azt mondod Nfs biztos,hogy többen kapják fel a fejüket mint a forzánál de kérdés,hogy meddig :F


.LnB
(félisten)
Blog

November 8. jelenik meg. Mikor a Death Stranding. Az köszi. :D

Miami neve: Palm City

Gameplay trailer 5 nap múlva.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(félisten)
Blog

Meddig? Szerintem már most sem. Nekem pl a Forza név sokkal többet jelent. Csak egyszerűen az emlékek, azok jelentenek még valamit az NFS-nél. Az, hogy ha átélhetnénk azt modern köntösben, amit annó a régi részekkel.


hhenry
(aktív tag)
Blog

Az jó lenne de egyenlőre erre nincs esély :(


Cifu
(nagyúr)
Blog

Ez a probléma!

Emlékszünk még az első NFS-re? Még az Internet hőskorszaka előtt, amikor csorgattuk a nyálunkat a Dodge Viperről és a Lambo Diablóról készült látványos videókra... :DDD

Aztán jött egy sor kevésbé látványos, de azért élvezetes játék, ahol újdonság volt a jó zene és a sok pálya / autó (NFS2), a rendőrökkel való fogócska (NFS3: Hot Pursuit), közben jött egy kvázi fizetett hirdetés, ami még így is érdekes és bitang jó volt (NFS: Porsche Unleashed). Majd leült kicsit a dolog, hogy jöjjön az NFS: Underground, ami telitalálat volt. Azóta viszont egyre lejjebb szánkázik a széria. Hiába próbálkoztak látványos sztori-szálat összehozni, vagy open-world szerűség fele nyitni, nem vált be.

Persze, eladások vannak, nagy baj nincs. Élek a gyanúval, hogy ez is szépen fog szerepelni kasszánál...

[ Szerkesztve ]


hhenry
(aktív tag)
Blog

Szerintem arról nincs szó,hogy valamelyik résszel nem kaszálnak de mondjuk ha nem 1-2 évente adnának ki játékot lehet,hogy jobb lenne


Cifu
(nagyúr)
Blog

A pénz beszél... Az EA meg nem az a kiadó, aki hátrál egyet, felteszi a kezét, és azt mondja: bocsi srácok, igazatok van, inkább rászánunk még egy évet, és olyan játékot adunk ki, ami minden téren megfelel az elvárásoknak...


hhenry
(aktív tag)
Blog

Az biztos :K De a fifa jó lesz idén :C


Bici
(nagyúr)

Szerintem komoly viták vannak a széria jövőjét illetően a cég top managereinél is.
Mindenki az nfsu2 vonalat tartja az NFS széria csúcsának, holott eredetileg inkább a Forza Horizon-hoz hasonló szép tájakon száguldozós játék volt.
Ehhez is vissza próbáltak kanyarodni kevés sikerrel, így marad az éjjeli verseny rendőrökkel, meg remélhetőleg jó tuninggal.
Az a baj az NFS-sel, hogy már lejárt az ideje. Anno azért volt jó játék, mert először csinált olyanokat, amik ma már alapvetőek.
Utólag végigjátszottam a Carbon-ig az összes NFS-t, és szerintem régen is ugyanolyan borzalmas volt az irányítása, mint manapság, és ugyanolyan felületes sablonos gagyi volt, mint most. Csak akkor ez is nagy durr volt. Most meg a Project Cars, GTS, és Forza mellett már gagyinak tűnik.
Innen nagyon nehéz úgy újat mutatni, hogy ne mondja rá a közönség, hogy valami más játékot másol.
Én a helyükben a Porsche-t porolnám le, mert abban még lehet mozgástér. Esetleg valami Taxi filmekhez hasonló küldetéses cucc.

[ Szerkesztve ]


hhenry
(aktív tag)
Blog

:K :C


GhostPetya
(őstag)

A PlayStation 2 érában csinált az EA ennyire szar trailereket, de akkor még betudtad a kor fejletlenségének.
Gáz.


.LnB
(félisten)
Blog

Ezt írtam én is, ma már az NFS lohol a többiek után. A Forza az etalon, azt kellene másolniuk. Mert a Forzából pedig pont ez az illegál, tuning feeling hiányzik. Ha tudnák ötvözni a kettőt akkor jó lehet. A fizika pedig más téma. Elviselném én ezt az arcade stílust, ha jobban lenne kivitelezve. És nem is a Forza-ra gondolok, mert lehetne annál gagyibb felőlem. De amilyen ez a Payback, meg a NFS '15, az gáz.

Egy szó mint száz, a Forza után kellene loholniuk.

(Project Cars, GTS kicsit más kávéház)

[ Szerkesztve ]


D4M13N
(tag)

Egy milliószor leírtam én is szerintem, de ha lenne egy olyan játék, mint a TDU nagy térképpel, kocsikkal tuninggal és clubházzal a klánnak, akkor megint el lennék évekig. Crew1-2 nem volt az igazi. Utolsó az nfs Carbon volt nekem a top, azóta zuhanóág.


.LnB
(félisten)
Blog

The Crew 2 térképe + Forza tecnikai megvalósítása + NFS stílusa

Sztem ez a tökéletes recept.


Juhaszatti
(senior tag)

Ez nagyon Forza Horizonosra sikerült. Ettől függetlenül sokkal szimpatikusabb, mint az elmúlt jópár NFS.
Ha jó lesz a vezetési élmény, kellemes meglepetés is lehet ez.


Hunpriest
(aktív tag)

Ez ennyiből még akár jó is lehet. Kíváncsi vagyok milyen elbaltázott mikrotranzakciós bullshit lesz benne.


Enton
(addikt)
Blog

Nem tűnik vacaknak, akár még jó is lehet, hosszú idő óta az első amit ki akarok próbálni. ;]


.LnB
(félisten)
Blog

Milyen hosszú ideje? Mert a 15-ös NFS trailere Nakai san-nal, Walker-rel, és Morohoshi san-nal az nagyon ütött. Ez: [link]

És nagyon jó volt, hogy ők benne voltak a játékban. (Minden más gáz volt viszont)

[ Szerkesztve ]


Bici
(nagyúr)

Szerintem ők nem akarnak mások után menni. Valamiért él bennűk az a kép, hogy az NFS egyéniség, ami sokáig igaz is volt, mert a zenék pl. legtöbbször nagyon eltaláltak voltak.
Szerintem inkább új (egyedi) ötlet kellene nekik.


.LnB
(félisten)
Blog

Valamiért?! Azért mert hülyék. :) ez nem atomfizika.


Enton
(addikt)
Blog

Én magam Shift 2 óta csak egy ingyenes kapott valamelyiket próbáltam ki de az sem kapott el nagyon.

Na igen, ez a trailer is jó volt amúgy. :K


-RARA-
(senior tag)
Blog

Nem értem miért sír mindenki a régi szériákért. A legelső NFS-ekben sem volt több jobb tartalom, miről szóltak a régi NFS-ek? Mentél egy csőpályán egy autóval azt ennyi. Csak a nosztalgia érzés miatt gondoljuk hogy az milyen jó volt. Az is volt. Mert akkor az új(donság volt) volt. Mint ahogy egy mai NFS-nek ugyanolyan "varázsa" lehet egy olyan fiatal számára aki most játszik először egy autós játékkal. Neki 20 év múlva ez lesz a nosztalgia. Ennyi. Kár a régi részeken síránkozni. Én is imádtam a régi NFS-eket, átéltem a csodát anno, de valljuk be nagyon fapados tartalmúak voltak a legrégebbi NFS-ek is. Ma meg már nem újdonság semmi mert mindent ellőttek ezerszer.
Azt viszont aláírom hogy volt 2 NFS ami etalon, a Porsche, mert ott tényleg kivételesen bő és különleges tartalom párosult minőségi kivitelezéssel és hangulattal. A másik kimagasló és újító, illetve különleges hangulatú NFS pedig az Underground 1-2. De ezt is hiába folytatják, ma már nem lesz meg az újdonság varázsa, szóval jöhet bármilyen NFS, a nagy többség úgyis fanyalogni fog.

Elsőre nekem tetszik ez az új NFS, remélem jó hangulata lesz, állat leejteni úgyse fog, de szerintem egész jó lesz.


.noxwill
(veterán)
Blog

Nekem ez bejön eddig. Tetszik hogy van benne egy kis 2015 és ProStreet mixup. Állítólag a irányítási fizikát is átdolgozták, úgyhogy eddig nekem pozitív. Kellene már egy fun autós játék PS-re.


.LnB
(félisten)
Blog

Pedig röviden, velősen leírtam a #19-es (és a #30-asban) kommentemben, hogy miért.

(#39) .noxwill Hol olvastad, hogy az irányítást, fizikát átdolgozzák? Mert én ennyit olvastam csak: "Just brake to drift, but it's improved." [link]

[ Szerkesztve ]


.Z.
(tag)

Underground + ProStreet? Jöhet.


lmno
(senior tag)

Azért, mert a régi NFS-ek még az autókról meg a vezetésről szóltak. Az újak meg (kb. az Undergroundtól kezdve) pedig nyomatják ezt a szánalmas rajkodós, Halálos Iramban stílust, übergagyi "sztorival" (minek egy autós játékba??), szereplőkkel, meg gáz átvezető videókkal. Vezetni meg versenyezni ül le elé az ember, nem hülyegyerekekkel telepakolt videókat nézni. És erre még rájön az irányítás, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal; és lehet, hogy régen se volt, de ahogy mondod akkor még nem nagyon volt más.


.noxwill
(veterán)
Blog

[link]

Nem olvastabban mélyebben hogy ez most pontosan mit jelent.


Sirandrish
(titán)
Blog

Nem lesz ez rossz...vagy de, de az már biztos :D


Stauffenberg
(nagyúr)
Blog

Köze nincs hangulatban a Forza Horizonhoz, én már agyvérzést kapok ettől az üldöznek a zsaruk meg el kell kenni a roszfiúk száját típusú Halálos Iramban agymenéstől, leültetett, szpojleres, neonos, szétmatricázott tuning kocsikkal felütve.

A Forza Horizon nem erről szól (sőt a multis integrációval behozott Drivatarokon kikapcsolhatók az egyedi matricák is, hogy a RIP Paul Walker fazonok se idegesítsenek), hanem az felszabadult fesztivál hangulatról, örömautózásról, versenyzésről, autóritkaságok összegyűjtéséről a veterán legendáktól napjaink szupersportkocsijaiig bezárólag.

Ha a Need For Speed a Halálos Iramban filmekhez hasonlítható, akkor a Forza Horizon inkább egy zenei fesztivál és a Top Gear keveréke.

A jóval szimulátorosabb, de még éppen árkád irányításról ne is beszéljünk.

Az NFS-ek engem meg már iszonyú régóta baromira fárasztanak. Megnéztem ezt a trailert is és pont azt a reakciót váltotta ki belőlem, hogy még EA/Origin Accessben sem vagyok hajlandó letölteni. Sőt, azóta nem piszkálok bottal sem egy NFS-t sem, amikor egyszer elcsesztem az életemből 1,5 órát az egyik epizódra, ebből 10 perc volt valódi vezetés, a többi meg átugorhatatlan élőszereplős film.


hombre[EU]
(aktív tag)

Micsoda tréler, pucs-pucso-pucsohéndzAP!

[ Szerkesztve ]


Sirandrish
(titán)
Blog

Indiééé? :D


dingdongkng
(junior tag)

Az eredeti TNFS-t rendszeresen előveszem, abban még ma is benne van a bugi.


Bici
(nagyúr)

Szerintem benned van még meg az a bugi, ami akkor volt, de a régi NFS váltja ki.
Ha akkor nem játszottál volna vele, akkor ma sem tetszene.
Szerintem.


lofagi
(addikt)
Blog

Ezt is csak azért fogok kipróbálni, mert bekerül az EA Premiumba. :\

üzenetek