Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog


Dvix
(fanatikus tag)

nincs több kérdésem :DD :R Itt van a bizonyíték megint, hogy mennyire túlárazott platform, ugyanúgy szoftver terén is. Ez a gyenge tablet. óóó ne féljetek ez is 60 dolláros játék lesz Quake 2 graffal. ;]
Még az ős régi játékokat, is csak PS3-nál gyengébb grafikával tudják tolni, a Switch-esek még dokkolt módban is, mi ez ha nem szégyen. De a Switch tulajok imádnak túlárazott játékokat venni ahogy megfigyeltem! :))

[ Szerkesztve ]


Plazmacucci
(PH! nagyúr)
Blog

Szerintem egy rohadt nagy mutatvány, hogy ezt meg tudják csinálni. Respect.


Dvix
(fanatikus tag)

DOOM 1 -et is tudnak számológépen. :U Most nem beléd akarok kötni, tényleg. De érzed a lényeget, hogy amilyen árakkal dolgozik a Nintendo és amit kínál az csak a "fanboy"-oknak éri meg. Normál konzol vagy PC, normál kinézetű játékokkal. Akik meg nem bírják ki, hogy hazaérjenek normális játékokat játszani délután, azok suliban vannak vagy komplett nem dolgoznak sehol és ráérnek. :C

[ Szerkesztve ]


pandras83
(kvázi-tag)

Novigradba érve keresik majd a Switchen az AZ-5 vészleállító gombot, de már késő lesz


safiyah
(tag)

Én csak otthon használom Switch-et, de szívesebben játszom handheld-ben. A játékok kicsit drágábbak, használtan 8-12 ezer forint hoszabb idő után is az áruk, de ebbe beletartozik az is, hogy évek múlva is ekörül lesz.

Én nagyon szeretem a Nintendo-t, de látom a hibáikait is. Nem tartom magam fanboy-nak, de nekem megéri. Nintendo nem csökkenti az árait, de ennek az a jó oldala is, hogy a használt játékok nem vesztik el az értéküket. Ráadásul rengeteg régi third party játék van, amit én nem játszottam, de érdekel és kijön Switch-re, az áruk peedig lemegy idővel. Pl. Final Fantasy 7-12ig az összes rész elérhető, és pár másik is.

Én szívesen kiadok 18.000Ft-ot olyan játékokért mint Pokémon Sw/Sh, Zelda BotW, Animal Crossing, mert beleölök 80+ órát, és később is visszatérek rá.

Nem értem az emberek siránkozását, hogy gyenge a grafika és PS4-hez próbálják meg hasonlítani. Ez egy handheld konzol, elsődlegesen a Nintendo játékok adják el, és mellé jön nagyon sok, főleg régebbi AAA cím is, gyengébb grafikával. Szerintem ez király a Nintendo játékok mellé, sok értéket hozzáad a konzolhoz.

[ Szerkesztve ]


Dvix
(fanatikus tag)

Végre egy értelmes válasz! :K Én sem ostorozni akarok itt embereket, csak elmondtam, hogy nekem nem fekszik az életmódomhoz és stílusomhoz, a te leírásodban látszik, hogy nem vagy fanatikus és tudsz rendesen véleményt nyilvánítani. Látod ezt az oldalát nem ismertem a dolgoknak. Ha élvezed a Switch-et használd egészséggel a továbbiakban is. :) Respect. ;)


Plazmacucci
(PH! nagyúr)
Blog

Ilyenek miatt csak a pc masterrace sír. Ha már DOOM a példa, akkor DOOM 2016 van Switchre. 90%-ban megegyezik a PC változattal, csak a grafika van lehúzva minimumra. Szerintem ez egy remek dolog, ott van a DOOM a zsebedben, mindenhová veled megy, nem vagy a szobádhoz kötve. Nem csak a hátrányos oldalát kell nézni a Switchre portolásnak.


Dvix
(fanatikus tag)

Igen, értem a te meglátásodat is. :K De szerintem ezt a kompromisszumot én nem vállalnám be. :U A Nintendo szerintem nem tiszteli eléggé a fogyasztóit és nem szab normális árakat a szoftvereinek sem pedig semmi más cuccának. :( De ez csak az én véleményem tényleg...

[ Szerkesztve ]


Plazmacucci
(PH! nagyúr)
Blog

Én úgy tekintek ezekre a multiplatform játékokra, hogy egy extra, amit a gép mellé kapsz. Szerintem azért a nagy többség a Nintendo játékok miatt vesz Switchet, és azok pedig igen csak jó játékok.


Dvix
(fanatikus tag)

Mondasz valamit mert Ezért szereztem be a PC mellé PS4-et tavaly Júniusban. :B Az exkluzívok miatt. Be kell valljam.


Beri78
(őstag)
Blog

+1

Dvix: Továbbá a PS4-et, PC-t nem viheted magaddal vonatra, buszra.....vagy egy nyaralásra is kényelmetlen. Szerintem aki sokat utazik, annak tökéletes választás.

Nálam, mióta megvan a Switch, a PS4-et be se kapcsoltam, csak porosodik. Majd az új exclusive játékokat kijátszom, és ismét nem kapcsolom be egy ideig:) Én már kizárólag switchen - hh módban játszom.


Szakiii
(PH! addikt)

Hát nem tudom nekem switch inkább a party játékok miatt tetszik, ps/pc mellett tuti nem nyomnám a witchert pl rajta, de egy mario local partyban pl atom. :)


marcarc
(senior tag)

Leginkább az a bajuk vele hogy 3-5-8 éves játékokat adnak ki új áron. Nagyon vártam a diablo 3 at switchre, de amikor legláttam, hogy 59.99 lesz annyira felment a pumpa hogy eladtam a switchet. Majd az uj zeldára kivi leszek.


larryking
(senior tag)

Azt se feledd el, hogy a kartya amin van a game, az sem filleres dolog


Dvix
(fanatikus tag)

Értem :K


Shepard
(kvázi-tag)

Szerintem egy kisebb technikai csoda, hogy ezt így lehozzák mind a Doom-nál, Wolfinál, vagy most a Witcher esetében. Nem hinném hogy a mai szerezzünkk minél több profitot szemlélet mellett ezt sokan bevállalnák. Úgyhogy le a kalappal.

Én anno a WiiU-nál voltam úgy, hogy Ninti címekért vettem, de kimaradt a Splinter, Mass Effect, AC aktuális részei. Bukott konzol ide, vagy oda, nagyon jól elvoltam, vagyok vele.

[ Szerkesztve ]


hunluki
(fanatikus tag)

Én most filózók switch vételén miután két kollégám is beruházott rá és megnyomkodva nagyon szimpi nekem is.

Igaz van erős PC, van ps4, mégis ott a zelda, mario, most a witcher 3, skyrim... napi kétszer vonatozok 30-35 percet, simán benne van hogy meglepem magam egy switch-el, annyi hogy most már kivárok hátha jön valami új revision belőle.

Nem feltétlen kell fannak lenni, simán benne van hogy egyszerűen praktikusabb egy switch mint a konkurencia. Felbontás meg olyan amilyen, handheld konzolról beszélgetünk, így is csoda hogy egyáltalán sikerül megoldaniuk hogy játszható legyen, ekkora kijelzőn nem hiszem hogy komolyan befolyásolná a játékélményt.


safiyah
(tag)

Plusz infó, konzol világnál azt írják magyar felirattal jön.


cpt_sanya
(lelkes újonc)

Mondjuk mért ne jönne magyar felírattal. Az eredeti játékbnn is volt magyar felírat , talán egy text fájlt nem nehéz átportolni .

[ Szerkesztve ]

üzenetek