üzenetek

hozzászólások


Scholes9
(nagyúr)

Azért a Capcom ilyen sok idő után is ott van a szeren leginkább a horror játékok műfajában :) Én titokban már a 3 rész Remakejét várom, hogy majd a jövőben leleplezzék :) A kedvenc Resident Evil játék részem, kicsivel, van csak lemaradva az eredeti 2. rész :)


ribizly
(veterán)
Blog

Én azt nem értem, hogy miért nem bírnak egy normális irányítási rendszert alápakolni. Félre ne értsen senki, de azért az, hogy kb. 5-6 rész kellett ahhoz, hogy az első normális (irányítható) játék kijöjjön belőle az azért fura. Mert én pl. az esetek jelentős részében azért (is) haltam meg, mert valami nem működött annyira fluent módon. A legkellemetlenebb számomra a IV, ahol mindenféle újrakiadás után is elszomorító a helyzet.
Ettől függetlenül rászaladok majd erre valamikor.
Az első rész is kaphatna egy ilyet.

[ Szerkesztve ]


#78687232
(őstag)

Nem éreztem semmi nehézkes irányítást, eleinte szokatlan de nem lehetetlen megtanulni. Az első részből már készült igényes remake, vagy ilyen nézetben szeretnéd végigvinni?


ribizly
(veterán)
Blog

Megvan a HD (vagy mi a csuda), de nekem ez a fix kamera nem a barátom.


wikings2
(őstag)
Blog

Megvan a maga varázsa ennek is. Annó pont ezekkel az előre beálított képekkel húzták ki a legtöbb esetben a para faktort a szituációkból, amit manapság szerintem nehéz bármilyen módon is remakelni. Persze ez az irányítás "rovására" ment de azóta azért eltelt 20 év és volt idő kitaposni a helyes utat.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Van ennek a game-nek hivatalos topikja? Mert sehol nem találok mást...
Én Is megvettem, este nyomom.

[ Szerkesztve ]


ribizly
(veterán)
Blog

Jogos. Bár tegnap néztem egy stream-et az újról és szerencsére nem csak ez adta a hangulatot. Persze most is kellenek jól beállított kameraállások. :D

üzenetek