üzenetek

hozzászólások


30z.Samu
(nagyúr)
Blog

A teaser alapján még nem akartam temetni, de ez alapján felejtős.


Create.
(őstag)

Na ez teljesen jónak tünik, engem érdekel. Nem sorszámos rész, miért ne lehetne ilyen mellékág $30-ért jó is lenne. Nem értem ezt a nagy háborgást emiatt a játék miatt.


30z.Samu
(nagyúr)
Blog

Háborgás nincs, csak ez kimarad, legalább nem fog annyira sírni a tárcám. :D


Create.
(őstag)

Ja nem rád értettem, csak a másik blog alatt ott nagyon ment a fikázás.
Pc-re ez nem jön csak konzolra, vagy csak én vagyok vak?

oriic: Köszi, akkor várhatom a játékot én is.

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Jon PCre is csak a betak azok konzolon lesznek.


30z.Samu
(nagyúr)
Blog

Ehelyett szerintem inkább bepótolom a kimaradt RE részeket, ugyanis én a 7-et játszottam végig először. :DDD

[ Szerkesztve ]


Kvelstadt
(veterán)
Blog

Ez az asszimetrikus multi nem vérzett még el elégszer ezelőtt? Értem hogy a capcom most valamit nagyon érez mert kb minden cím siker volt amit kiadtak, és én ezekből csak a resi2-vel játszottam de az nálam eddig viszi ezt az évet.
Nem is az a bajom hogy nem resi 8 vagy 3ról mutattak valamit, csak simán nem hiszem hogy ez a fomula most vagy bármikor működni fog.


30z.Samu
(nagyúr)
Blog

Jaja, a RE2 odacsapott nálam is. :K


Create.
(őstag)

Szerintem meg el lehet az ilyennel bohóckodni, mondjuk az biztos, hogy haveri társasággal lehet a legjobban ilyen típusú játékkal szórakozni. Bár én se gondolom azt, hogy ez hosszú életü játék lesz (mármint, hogy sokáig nagy létszámos).


Kvelstadt
(veterán)
Blog

Ez esetben viszont az a kérdésem hogy ezt a capcom is úgy szeretné eladni amivel el lehet bohóckodni és ők se hiszik és tervezik hogy ez hosszú életű lesz? Nem hiszem hogy ilyen célokkal készítenek egy játékot, márpedig lehet csak annyi lesz belőle ahogy te is írod.
Azt még érteném is hogy hoznak egy kis változást mert ugye a pubg meg fortnite előtt ki gondolta hogy azokra akkora igény lesz. De valahogy nem látom azt hogy egy ilyen játék elkészítésébe érdemes lenne belefogni.

Aztán majd lehet ezt a hszt az arcomba nyomni ha bejön és ilyen ninja féle streamerek abban lesznek prok hogy egyedül alázzák a 4es csapatokat. :D


Create.
(őstag)

Maga a koncepció szerintem sem müködöképes hosszú távon, azt nem tudom, hogy ök mit gondolnak, de gondolom most ment a szekér aztán bepróbálják, hátha összejön. Egy ilyet könnyü összedobni, nincs storyja, nem hiszem, hogy sokba fájna ez a játék nekik, ha nem jön be se.

[ Szerkesztve ]


Bad Pritt
(veterán)
Blog

Mindegyik ilyen játék két dolgon bukott el: balansz és content hiány. Pokolian nehéz balanszolni, mert ha 4 olyan játékos van egy csapatban, akik kommunikálnak, összeszokott brigád, akkor nehezebb dolga van a "szörnynek", ha viszont rambóznak, akkor pikkpakk levadássza őket. A contenthiány az Evolve-nál volt szembetűnő, órákban lehetett mérni, mire uncsi lett. Kevés pálya, kevés karakter, nincs érdemi progress, ugyanazt ugyanúgy csinálod az első percben, mint a 100. órában.

Ha ezekre találnak megoldást, akkor jó lehet, engem érdekel az RE2 után, az az év játéka eddig nálam.


kikikirly
(aktív tag)
Blog

Jól beszélsz.
Számomra is van néhány fura dolog a játékmenetbe.
Viszont mutattak pályaszerkesztőt,legalább is pakoltak be szörnyeket,felszereléseket, ehhez hasonló csak egyszerűbb változat volt a Hitman Absolutionba,azzal is elég jól elvoltam(Campaign pályák voltak egy az egybe átemelve csak kijelölhettél szabadon célszemélyeket,meghatározhattad hogyan kell megölni és a kezdő felszerelést de plusz dolgokat nem lehetett bepakolni a pályákra,).
Ha tényleg lenne rendes pályaszerkesztő beépitve a játékba(tehát a rendelkezésre álló modellekből lehetne pályákat építeni) vagy ugyanez könnyen modolható formába, még ha az alap játék nem is sikerül jól, közösség csinálhatna játékot a játékon belül, ha még fegyverek értékeit is lehetne módosítani(sebzés,átütő erő, tűzgyorsaság,pontosság/visszarúgás stb) az maga lenne a Kánaán.
Resident Evil 2 gunplaybe elég részletes volt, hátrahőköltek a találattól és vizuálisan sérültek plusz végtag leszakadás ami után értelemszerűen a földön kúsztak feléd sokkal lassabban.Szóval van egy jól működő alap az egész mögött.Én azt mondom ez akár még jól is elsülhet.

[ Szerkesztve ]


Silenzio
(addikt)
Blog

Ez a RE Outbreak 1-2 remake-je... No, nem baj, azokat szerettem.


GodGamer5
(őstag)

Köze nincs a Resihez, meg a horrorhoz sem... :(


Pkc83
(tag)

Nem ezzel a játékkal van baj hanem inkább , hogy szinte mindenki
a Resi 3 vagy 8-at várta! Én legalábbis biztos! :K

üzenetek