üzenetek

hozzászólások


troll4
(tag)

Szerintem baromi jó lett,a grafika a játék elsőosztályú! :R :C :)


AxBattler
(nagyúr)

Jóvan', belerakták a "B story"-kat is. Frankó! :K


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Leonnal kivittem. Claire-el szépen megoldottam még több puzzle-t cserébe kaptam jó kis uzit. :)) Végigjátszás folyamatban maximum nehézségen másodjára. Érdemes kivinni többször mert nem teljesen ugyan az a sztori.

[ Szerkesztve ]


Szabi89
(tag)

Nagyon jó játék és jó a teszt is,a Tyran-t tényleg idegesitő,sok tárgy felvételét bojkottálta,kár hogy nem lehet kikapcsolni.

[ Szerkesztve ]


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Ki lehet kapcsolni külső segédprogram alkalmazásával. ;]


Szabi89
(tag)

Xboxra is van ez a kis finomság ? :D


eldiablo
(addikt)
Blog

"...húsz évtizede..."
Elnézést, de nem inkább kettő? :B

Nem bírtam ki, megvettem Steamen. Nem szoktam megjelenés után egyből megvenni játékot, de ez nagyon megérte.
Ajánlom azoknak is, akik még nem ismerik a szériát.


mg1992mg
(senior tag)

Az egyik legnagyobb bejelentés volt, hogy hivatalosan is készül a Remake. Főleg, amit csináltak az egészből. Istentelenül jó játék lett, imádom a 98-as eredetit is, mai napig az a kedvencem. Ez a Remake meg egy igazi, tisztes munka a rajongók felé. Nem csodálom, hogy viszik mint a cukrot. Remélem a 3. rész is valami hasonló átdolgozást kap. Hatalmas tisztelet, és pacsi, a CAPCOM-nak, hogy még nem felejtettek el jó játékot csinálni, nagyon visszataláltak a Resident Evil érzésre, a 7. rész óta csak dícsérni tudom a sorozatot. Pedig a 3. rész után a 4. résztől nekem nem jött be a sorozat, ami a főszálakat illeti, az 5. résszel bár jól elvoltam, de nem volt igazán Resi játék, inkább egy Gears of Lite. :B (magánvélemény, ezzel sokat lehetne vitatkozni, főleg, akiknek a 4. résszel kezdődött a Resident Evil karrierjük, és az a kedvenc játékuk!)


krisz12071
(tag)

Nem mondom,hogy nem tetszettek az utóbbi években kihozott részek,de számomra ez hozta vissza az igazi Resident Evil érzést. :R :))


Döglött Róka
(addikt)
Blog

Ennél a képnél ugrott be, hogy 98-ban ez a játék épp elég traumát okozott:D


xeon forever
(senior tag)

Nekem a Re5 coop nagyon Bejött. Haverral volt par jo órám benne. Azóta az első rész remake volt ami jol sikerült. Ennek kb fél óra mire neki látok install után. Majd véleményezem.


Fitzgerald
(addikt)

"A Resident Evil 7 a maga belső nézetével és különleges történetével – és főleg VR-t használva – jóval félelmetesebb volt."

VR-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem meg tökre nem volt félelmetesebb semmivel, mint ez.
Amikor trappol utánad a Mister X, meg elkapja a lábadat a már egyszer lelőtt zombi, vagy éppen beugrik az ablakon, illetve amikor sikítva rád ugrik a licker a plafonról...ezek számomra fosatósabb pillanatok voltak, mint a Resi 7-ben lévő erősebb jelenetek.

üzenetek