üzenetek

hozzászólások


troll4
(tag)

Szerintem baromi jó lett,a grafika a játék elsőosztályú! :R :C :)


AxBattler
(nagyúr)

Jóvan', belerakták a "B story"-kat is. Frankó! :K


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Leonnal kivittem. Claire-el szépen megoldottam még több puzzle-t cserébe kaptam jó kis uzit. :)) Végigjátszás folyamatban maximum nehézségen másodjára. Érdemes kivinni többször mert nem teljesen ugyan az a sztori.

[ Szerkesztve ]


Szabi89
(tag)

Nagyon jó játék és jó a teszt is,a Tyran-t tényleg idegesitő,sok tárgy felvételét bojkottálta,kár hogy nem lehet kikapcsolni.

[ Szerkesztve ]


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Ki lehet kapcsolni külső segédprogram alkalmazásával. ;]


Szabi89
(tag)

Xboxra is van ez a kis finomság ? :D


eldiablo
(addikt)
Blog

"...húsz évtizede..."
Elnézést, de nem inkább kettő? :B

Nem bírtam ki, megvettem Steamen. Nem szoktam megjelenés után egyből megvenni játékot, de ez nagyon megérte.
Ajánlom azoknak is, akik még nem ismerik a szériát.


mg1992mg
(senior tag)

Az egyik legnagyobb bejelentés volt, hogy hivatalosan is készül a Remake. Főleg, amit csináltak az egészből. Istentelenül jó játék lett, imádom a 98-as eredetit is, mai napig az a kedvencem. Ez a Remake meg egy igazi, tisztes munka a rajongók felé. Nem csodálom, hogy viszik mint a cukrot. Remélem a 3. rész is valami hasonló átdolgozást kap. Hatalmas tisztelet, és pacsi, a CAPCOM-nak, hogy még nem felejtettek el jó játékot csinálni, nagyon visszataláltak a Resident Evil érzésre, a 7. rész óta csak dícsérni tudom a sorozatot. Pedig a 3. rész után a 4. résztől nekem nem jött be a sorozat, ami a főszálakat illeti, az 5. résszel bár jól elvoltam, de nem volt igazán Resi játék, inkább egy Gears of Lite. :B (magánvélemény, ezzel sokat lehetne vitatkozni, főleg, akiknek a 4. résszel kezdődött a Resident Evil karrierjük, és az a kedvenc játékuk!)


krisz12071
(tag)

Nem mondom,hogy nem tetszettek az utóbbi években kihozott részek,de számomra ez hozta vissza az igazi Resident Evil érzést. :R :))


Döglött Róka
(addikt)
Blog

Ennél a képnél ugrott be, hogy 98-ban ez a játék épp elég traumát okozott:D


xeon forever
(senior tag)

Nekem a Re5 coop nagyon Bejött. Haverral volt par jo órám benne. Azóta az első rész remake volt ami jol sikerült. Ennek kb fél óra mire neki látok install után. Majd véleményezem.


Fitzgerald
(addikt)

"A Resident Evil 7 a maga belső nézetével és különleges történetével – és főleg VR-t használva – jóval félelmetesebb volt."

VR-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem meg tökre nem volt félelmetesebb semmivel, mint ez.
Amikor trappol utánad a Mister X, meg elkapja a lábadat a már egyszer lelőtt zombi, vagy éppen beugrik az ablakon, illetve amikor sikítva rád ugrik a licker a plafonról...ezek számomra fosatósabb pillanatok voltak, mint a Resi 7-ben lévő erősebb jelenetek.


Murphy(O.o)
(senior tag)

Itt annyira nagy félelmet ne várj, az alap játék se a félelme miatt volt nagy szám annó, hanem a történet meg a fejtörők miatt :K

Amúgy nagyon baba, hogy még a régi játék extráit, mint pl. Hunk vagy Tofu is beletették, sőt még Rebecca képét is meg lehet találni :C

[ Szerkesztve ]


Isobutane
(tag)

Csak hogy ON is legyek:

Parádés megvalósítás és példaértékű port, akár konzolon akár PC-n. Remélem elindít egy kisebb lavinát és kapunk pár régi klasszikust hasonló színvonalon a közeljövőben: Blood, Dino Crisis, Hexen, Heretic, Diablo 2.. :K


Fitzgerald
(addikt)

Én aztán nem várok semmit, az A végigjátszás megvolt már mindkét karakterrel, az eredeti Resi 2-ről meg még mindig sok élénk emlékem van. :)


Murphy(O.o)
(senior tag)

Én is örülnék annak a lavinának! Szerencsére a Warcraft 3 -ból már lassan beérik a Reforged kiadás, a RE 2 sikere után meg nagyon pedzegetik a RE 3: Nemesis remakejét is. Bár én a fél vesémet mégiscsak egy Diablo 2 vagy egy Undying remake-ért adnám oda :K

Fitzgerald: +1


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Resident evil 2-t vártam és várom nagyon a 3. rész felújítását is. Jól sikerült nem csoda hogy több millióan vették meg. Kicsit sakkozni kellett hogy az rx 480 szépen vigye 4k felbontásban de megoldottam. Jól a fejtörők is.


antikomcsi
(veterán)

Annak idején játszottunk a resident evil részekkel, sorban, ahogy kijöttek.
Már az első is nagyon jó volt, de a másodikra máig emlékszem, mert párszor majdnem leestem a székről az ijedtségtől. Nagyon para volt a játék, bár én akkor is úgy játszottam, ahogy szerintem ezekkel kell. Jó sötét szobában este, éjjel, és jó minőségű fejhallgatóval. Ezután megküzdöttem a Nemesissel is, majd nagyon vártam a negyedik részt. Nagy kedvvel vetettem bele magam, de hamar meg kellett kérdeznem magamtól, hogy ez meg mi a fene? Gondoltam adok még neki időt, nyomom tovább, de nem értem a történet végére. Nem volt kedvem egyszerűen leülni és folytatni. Aztán jött az 5. rész. Szót sem érdemel, a hatodikat már nem is vártam.

Ezért kicsit meglep, hogy a szerző szerint a 4. rész még mindig jobb, ugyanakkor megnyugtat a dolog, mert akkor mégsem adták ki hiába! ;)


#78687232
(őstag)

A random sebzés nem tetszett, végül Claire kampány elején félretettem a játékot. A fejtőrők zseniálisak, jól kitolták a végigjátszást részemről.


gejala
(senior tag)

Szerintem a 2-t és a 4-et nem igazán lehet összehasonlítani, teljesen más műfaj. Survival horror vs akció horror. Mindenesetre a 4 tényleg nagyon jó még ma is, a megjelenésekor pedig forradalmi volt.
Az 5 is egy nagyon élvezetes akciójáték, fullba nyomott Zs-kategóriás jelenetekkel és karakterekkel, ma is jó grafikával és kiváló co-oppal. Nálam az elmúlt 10 év legtöbbször végigjátszott játéka, csak most fogja átvenni ezt a helyet tőle a RE2 a következő hónapokban.


kolopele
(őstag)

A játékról meg csak annyit hogy benne van a Resi történelem általam legjobban favorizált 3 részében, sorrendben:
1. 4. rész
2. Revolutions 2
3. a cikk tárgya


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Fantasztikus lett!
Viszont, ha cikkíró szerint a 4 a legjobb, akkor legközelebb azt is írja oda, hogy magánvélemény. :)


schawo
(titán)
Blog

Nekem nagyon tetszik. A 13 éves leányzó meg egyenesen imádja, minden esti program. Persze nem egyedül, ott kell ülni mellette, hogy ne pánikoljon :DDD

[ Szerkesztve ]


Murphy(O.o)
(senior tag)

"A 13 éves leányzó meg egyenesen imádja..." :R :DDD

Anno 20 éve a legelső részt egyedül kezdtem el, aztán, ha jól emlékszem az intro után behoztam a szobába egy konyhakést, hátha...

[ Szerkesztve ]


Grath
(tag)

Végsős soron a játék tartalmának listázásán kívül minden magánvélemény, ha nagyon reduktív akarsz lenni.

Viszont nem hiszem, hogy ez valami radikális vélemény lenne, hisz akár az év játéka díjak számát, akár Metacritic-átlagot, akár játékosok kollektív véleményét (például szavazásokon) vesszük alapul, ez az eredmény jön ki. Nyilván nem mindenki gondolja így, de kördiagramon szerintem messze a 4-nek lenne a legnagyobb a cikkelye.


GodGamer5
(őstag)

Jó lett. Csak így tovább Capcom. :)


antikomcsi
(veterán)

Játszani is csak felkészülten lehet! :DDD


hombre[EU]
(aktív tag)

Régen nem volt évi 5 féle game awards,metacritic,reddit :) egyébként igazad van,de aki a szériával nōtt fel azoknak általában a 2.rész A Resi


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nem általában, hanem az.
Én a 4-et hamar kivágtam a kukába, pedig több esélyt is adtam neki. A kettőt kár is hasonlítani egymáshoz. És erre irányult a megjegyzésem is.


Szabi89
(tag)

Yutani Mi is igy mondjuk errefelé,Baja és térségében,,"kivittem" "végigvittem" "kitoltam" azt nem tudom mikor terjedt el de benne van azért a folklórban, 93'-ban kezdtem a pc-s karriert azóta ez biztosan él.

Isobutane Én még nagyon reménykedek egy Tenchu,Syphon Filter újradolgozásban is.Heretic jóó ég,,nosztalgia,,érdekes a második részt mennyire más stilusura csinálták,,,és jöttek a korszak alkotó fps-ek,,,Quake 2,,Turok 1-2,Unreal :D

Fitzgerald Pedig a Resi 7 sztem is parásabb,(nem lehet elfelejteni a léptek hangját,neszeket stb :D) Meg hát ugye egy reálisnak ható helyen játszodik + a kamera mozgás/perspektiva/karakter mozdulatok jobban valósnak hat.


n0rbert0
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki játszik vele sima Xbox One-on (nem X-en)? Élvezhetően fut rajta a játék vagy kell hozzá azért az X?

üzenetek