üzenetek

hozzászólások


Murphy(O.o)
(senior tag)

Itt annyira nagy félelmet ne várj, az alap játék se a félelme miatt volt nagy szám annó, hanem a történet meg a fejtörők miatt :K

Amúgy nagyon baba, hogy még a régi játék extráit, mint pl. Hunk vagy Tofu is beletették, sőt még Rebecca képét is meg lehet találni :C

[ Szerkesztve ]


Isobutane
(tag)

Csak hogy ON is legyek:

Parádés megvalósítás és példaértékű port, akár konzolon akár PC-n. Remélem elindít egy kisebb lavinát és kapunk pár régi klasszikust hasonló színvonalon a közeljövőben: Blood, Dino Crisis, Hexen, Heretic, Diablo 2.. :K


Fitzgerald
(addikt)

Én aztán nem várok semmit, az A végigjátszás megvolt már mindkét karakterrel, az eredeti Resi 2-ről meg még mindig sok élénk emlékem van. :)


Murphy(O.o)
(senior tag)

Én is örülnék annak a lavinának! Szerencsére a Warcraft 3 -ból már lassan beérik a Reforged kiadás, a RE 2 sikere után meg nagyon pedzegetik a RE 3: Nemesis remakejét is. Bár én a fél vesémet mégiscsak egy Diablo 2 vagy egy Undying remake-ért adnám oda :K

Fitzgerald: +1


->Raizen<-
(veterán)
Blog

Resident evil 2-t vártam és várom nagyon a 3. rész felújítását is. Jól sikerült nem csoda hogy több millióan vették meg. Kicsit sakkozni kellett hogy az rx 480 szépen vigye 4k felbontásban de megoldottam. Jól a fejtörők is.


antikomcsi
(veterán)

Annak idején játszottunk a resident evil részekkel, sorban, ahogy kijöttek.
Már az első is nagyon jó volt, de a másodikra máig emlékszem, mert párszor majdnem leestem a székről az ijedtségtől. Nagyon para volt a játék, bár én akkor is úgy játszottam, ahogy szerintem ezekkel kell. Jó sötét szobában este, éjjel, és jó minőségű fejhallgatóval. Ezután megküzdöttem a Nemesissel is, majd nagyon vártam a negyedik részt. Nagy kedvvel vetettem bele magam, de hamar meg kellett kérdeznem magamtól, hogy ez meg mi a fene? Gondoltam adok még neki időt, nyomom tovább, de nem értem a történet végére. Nem volt kedvem egyszerűen leülni és folytatni. Aztán jött az 5. rész. Szót sem érdemel, a hatodikat már nem is vártam.

Ezért kicsit meglep, hogy a szerző szerint a 4. rész még mindig jobb, ugyanakkor megnyugtat a dolog, mert akkor mégsem adták ki hiába! ;)


#78687232
(őstag)

A random sebzés nem tetszett, végül Claire kampány elején félretettem a játékot. A fejtőrők zseniálisak, jól kitolták a végigjátszást részemről.


gejala
(senior tag)

Szerintem a 2-t és a 4-et nem igazán lehet összehasonlítani, teljesen más műfaj. Survival horror vs akció horror. Mindenesetre a 4 tényleg nagyon jó még ma is, a megjelenésekor pedig forradalmi volt.
Az 5 is egy nagyon élvezetes akciójáték, fullba nyomott Zs-kategóriás jelenetekkel és karakterekkel, ma is jó grafikával és kiváló co-oppal. Nálam az elmúlt 10 év legtöbbször végigjátszott játéka, csak most fogja átvenni ezt a helyet tőle a RE2 a következő hónapokban.


kolopele
(őstag)

A játékról meg csak annyit hogy benne van a Resi történelem általam legjobban favorizált 3 részében, sorrendben:
1. 4. rész
2. Revolutions 2
3. a cikk tárgya


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Fantasztikus lett!
Viszont, ha cikkíró szerint a 4 a legjobb, akkor legközelebb azt is írja oda, hogy magánvélemény. :)

üzenetek